Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Linčanje Milene Miklavčič zaradi ene izjave v oddaji Zadnja beseda

Linčanje Milene Miklavčič zaradi ene izjave v oddaji Zadnja beseda

No, vsi spite z vašimi lepimi cucki. Ok. Pa dajte.
Dajte še z mojim!
Res me zanima, koliko od vseh vas spečih s svojimi cucki, ki jedo z vaših talarjev, bi spalo z mojim cuckom, ali nekim drugim in mu dajalo svoj talar za lizat?
Pa potem jedlo za njim, ok, pomitem.
Dajte, cuckoljubci, kdo od vas vzame v postelco tujega cucka, pa še talar dat za polizat?
Pa polubčkat ga. Pa da pusti, da mu moj cucek poslini vso faco, oči, nos, usta, vrat in ušesa?
Ravno tko, kot vas vaš.
Dajte bit fer, no, saj ima enako lepo slino, kot vaš, pa tako lepo vas poslini.
Pa ne me basat, da vaš cucman ne prdi, ne smrči in nobene dlake ni ne u luftu, ne po kotih, kar letajo, kot zmešane, sploh od mopsov. Njim tko lepo smrklčk iz noska curi, iz učk tudi, oni pa si tko lepo to poližejo, s svojo lepo slinico. Iz gobčka tkooooo dišiiiii, anedeeeee.

Pes je človek najboljši prijatelj. In to je vsa resnica. Gospa ima problem z samozavestjo. Ima določena prepričanja, kjer se vidi, da ji doma niso dali lastne vrednosti zato primerja ljudi, ki imajo pse, se sprehajajo z njim z samoto. Človek, ki je samozavesten ne išče krivce v drugih.

Tisti ki ima prijatelje in spolnega partnerja nima časa se ukvarjate s psi, je dovolj druženja z ljudmi.

V postelji spiš z ljubljeno osebo, ne pa s psom.

Butnjeni cuckoljubci!

Tako je!

Enako.

Enako.
[/quote]

Primitivno do konca:(

Miklavčičeva in še par primerov v tej temi je lepa demonstracija zakaj imajo nekateri raje pse in mačke, kot ljudi. I don’t blame them..

To je najhujši zločin , če usekani pasjeljubki poveš kot je. Saj bo, jih bo tole norenje s cucki še pošpteno teplo, ne mislit, da ne.

Zakaj, zato ker gre za izrojene nagravžne betice, ki v osnovi več niso zmožne bit ženske. Samo zato, vzrok je pa polna rit za nič truda in sposobnosti, sploh ni bilo potrebno betice razvit v opravilno sposobno in odraslo, zato je postala patološko zblojena in dobesedno nagravžna.

Od vegana pač drugega ne moreš pričakovati.

Osebno sem dog person, rada imam sosedovega psa, zanj mam vedno priboljške na zalogi in zelo rada ga božam. Da bi pa spala s psom to se mi ne zdi primerno
Niti da bi jedel za mizo z nami. Čisto tko me zanima kako pes je za mizo.? A mu ni mal nerodn se stegovat nad krožnik.? Men se zdi bolj naravno da se hrani na tleh iz svoje posodice
Ne vem no, jaz se nikol nisem videla psa da je za mizo.
Izjava da so ljudje ki imajo pse osamljeni in sami je neumnost. Osamljen in sam si lahko tudi če imaš cel kup ljudi okol sebe in nobene živali

No pri nas imamo pse celo zivljenje. In so notranji. Osnovno pravilo je prostor. Kar pomeni da ko so obiski je prostor. Ko smo za mizo ima prepoved v jedilnico. Nikoli in nikdar se ne steguje na mizo . Tudi v dnevni ne. Iz svoje kosare piskote fehta ce ze.
In nikoli in nikdar ne skace po posteljah. Ima svojo posteljo.
Pes mora imeti vzgojo od malega pa do starega. In tega se je treba drzat. Dosledno. Ga imamo radi, gre z nami vsepovsod kar pa ne pomeni da mu je dovoljeno vse.
Pasjeljubstvo in ljubezen do zivali ja … sorry ampak to kar nekateri pocno . To je poclovecevanje in poneumljanje zivali. Tud pes mora imet svoje dostojanstvo.
.
Kar se tice Jadranke Juras. Ne maram je mi je antipaticna. Kar se tice pa M. Miklavcic me pa zanima kdo je njo proglasil za “intelektualko” ? Ona je na banki delala, na saltarju. Gofljala naprej in nazaj, samo molila sem da nisem nanjo nabasala ker ce ne drugega je sklic zatipkala na nalogu…

Zakaj, zato ker gre za izrojene nagravžne betice, ki v osnovi več niso zmožne bit ženske. Samo zato, vzrok je pa polna rit za nič truda in sposobnosti, sploh ni bilo potrebno betice razvit v opravilno sposobno in odraslo, zato je postala patološko zblojena in dobesedno nagravžna.
[/quote]

Veš sam mi je zanimivo, da tebe in tebi podobne, katerim je edini smisel eksistence pljuvanje čez ženske tudi take, ki so po vaših merilih normalne nočejo. Kako to?

Tocno tako.

New Report

Close