Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Lindsey Vonn Tiger Woods logika?

Lindsey Vonn Tiger Woods logika?

Konkretna imena sploh niso bistvena, ampak ker sem na enem izmed portalov ravno videl novico o njima, ju bom vzel kot primer. Torej zanima me, predvsem iz ženskega zornega kota, kakšna je ta logika da si šenska kot je Lindsey Vonn dobi moškega kot je Tiger Woods?

1. Za denar verjetno ne gre, kajti Lindsey zasluži precej več kot npr. naša Tina in ima gotovo med 5-10 mio € premoženja, kar pomeni, da lahko s tem mirno in lepo živi do konca življenja. Zaradi denarja se ji torej ni treba metati za njim, ne deluje pa mi tako pohlepna, da bi hotela sedaj stotine milijonov evrov od njega. Lahko da se motim.

2. Lepotec tale Woods ravno ni.

3. Medijske pozornosti ima kot zlata olimpijka verjetno dovolj, tako da ne rabi zaradi tega še slavnega partnerja.

4. Woods je vsem dobro znan prevarant. Pa ne to, da je enkrat ženo prevaral, on je varaj serijsko z desetinami žensk. Da o nezaščitenih odnosih in možnostih STD sploh ne govorim. Le kdo pri zdravi si želi takšnega človeka v postelji?

5. Lindsey je dovolj dobra v vseh pogledih, da bi si z lahkoto dobila tipa, ki bi v vsem, z izjemo v denarju, prekašal Woodsa, tako da Woods za Lindsey verjetno ni ravno izbira iz obupa, ker nobenega drugega ne more dobit.

Torej v čem je trik? Zanima me ta logika, pa ne zaradi Woodsa in Lindsey, ampak zaradi drugih podobnih, a ne tako očitnih in znanih primerov, s katerimi se srečujemo v vsakdanjem življenju. Je res vse v denarju?

Lepaaa dekleta ljubijo barabe….

Zaljubljenost ni trik in tu ni nobene logike…. tako pač je

nova
Uredništvo priporoča

Zaljubljenost je sicer dober odgovor, ampak jaz nekako ne verjamem, da je ona zaljubljena v njega niti da je on v njo.

Mogoče je pa on tisti, za katerega jo ne skrbi, da je njegova želja njen denar? Pa on sam ima dovolj medijske pozornosti, je ne rabi zaradi Lindsey? Pa grd ni. Pa kje piše, da si Lindsey želi biti z njim kar do konca življenja? Pa zakaj nekateri ne sprejmete, da dva izkoristita čas, ki jima je namenjen in se ne obremenjujeta, kaj bo, ko bo, če bo…… Pa kaj hudiča je to sploh tolk pomembno, da ti sprašuješ, jaz pa odgovarjam….?

Jao. Lep dan, tebi, meni, Lindsey in Woodsu…., pa bo vse dobro.

vse si naštela, praviš, da nič od tega ni, ja a ti ne kapne, da morda pa je vsaj ona zaljubljena? če ne, pol pa delaj dizertacijo naprej…pa poročaj o svojih ugotovitvah.

Stvari so v bistvu zelo preproste. Namenoma uporabljam izraze iz živalskega sveta.

Samci, ki imajo denar, imajo moč. Seveda se vprašamo tudi, kako so prišli do denarja. Ker so sposobnejši od drugih, ker so ambiciozni, ker so se najbolje pozicionirali v tem boju za preživetje. (Darwin …) In ZATO izžarevajo samozavest, so šarmerji,prepričani vase, vedo, da lahko ugajajo, da lahko dobijo veliko samic. In se odločijo za eno (nekateri tudi za več, a pustimo to …). Tista, za katero se odločijo, je očarana, podleže temu šarmu, premami jo ta velika energija, ki jo podzavestno izžarevajo. Samica se ne zaljubi v denar, ne, to je preveč prozaično, samica se zaljubi v tisto energijo, v moč, ker ta je tista, ki dela samca privlačnega.

IN tako je tudi pri Lindsey Vonn. Tako je konec koncev tudi z Melanie Trump. Ona si ni rekla, hej, on ima denar, bom stisnila zobe in bila z njim – nak, tega ne verjamem, tako si ne zapraviš življenja. On jo je preprosto očaral, s svojo močjo, s svojo pozicijo, s svojo samozavestjo (ker, pomislite – če srečate 20, 30 let starejšega moškega, ki bi čistil wc-je, si, prvič prav gotovo ne bo vas drznil nagovoriti, in ne bo imel prav nobene karizme, moči, možnosti, da bi vas osvojil, tako pač je, pa če ima še tako dobro srce. – konec koncev si tudi Clooney lahko izbere 30 let mlajšo, pa se noben ne čudi – ker ima pač to moč. ), nam se zdi, da je grd, ampak poglejte naokoli, pa boste videli, da je lepota res zelo relativna stvar.

Evo, zato. In je Lindsey zaljubljena in očarana nad njim. Ni nujno, da bo trajalo dolgo, a tako pač je.

Tiger Woods je bil svoj čas najbolje plačan športnik. Lansko leto pa 3. najbolje plačan športnik na svetu – 59 M (http://www.forbes.com/athletes/list/).
Obema koristi pojavljanje v javnosti – brezplačna reklama zanju in morebitne nove pogodbe (višje) pri sponzorjih.

Ah kaj pišem neumnosti – gre za ljubezen na prvi pogled.

Vse te argumente (zaljubljenost, denar, moč…..) bi se dalo v nekem kontekstu tudi razumet, ampak kako je lahko neka ženska, čisto fizično, s takšnim prascem, ki se povala z vsako kurbo, ki jo je prej povozlo še 100 drugih, evo tega pa ne morem razumet. Tu ne gre za enkrat slučajno varanje z lepo sosedo, tu gre za totalen pocestni poden najnižjega nivoja. In se res vprašam, ali se je ženski kova LV treba spuščat na tak nivo?


Razlika med LV in teboj je zgolj v vsoti, njo prbija večkratni milijonar, tebe pa socialni podpiranec !

Glede na rumeni tisk sta oba polna “življenjske” energije. Oba sta se ločila zaradi podobnih razlogov.

Bravo, ti nad mano, hehe…… Pazi ti to avtorico, kar ni ji nič jasno, pa tako jasno je kot beli dan. Kot prvo se takšni ljudje vrtijo in družijo čisto v drugem okolju kot se navadni smrtniki in tukaj se začne vse, tisti , ki nima denarja itak niti blizu ne more priti tej sceni.. Predvsem pa avtorica spregleda eno dejstvo, da ima Vonnova rada sex in dobrega sex-a ne more doživet z kakšnim žgoljevcem brez kondicije. Enostavno probala ga je in očitno ji je bilo zeloooo všeč. Itak, da se bosta pa čez nekaj časa ločila zarad nekomatebilnosti tako kot Tina in Messi. Trenutno pa uživajo in kaj se maš ti za sekirat zarad njih. Aja pa Tiger, da je grd,…. hehe. Pol je zate Janša lepotec.

New Report

Close