Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Linea Snella – nasveti, izkušnje

Linea Snella – nasveti, izkušnje

Pozdravljeni!

Lepo prosim nekoga, ki je obiskoval Lineo Snello, da se mi oglasi. Imela bi par vprašanj tako iz prve roke.
Nabralo se mi je kar nekaj odvečnih klogramov in ker se sama spravljam k hujšanju že precej časa pa iz tega ni nič sm se odločila, da poizkusim pri njih. Ker imam Lineo Snello dobesedno pred vrati sem s odločila da poizkusim.

Prosim za izkušnje, koliko ste plačale….
Sem iz MB, ampak bi mi prišle prav izkušnje tudi od kod drugod.

HVALA!!!

kar ustreli, kaj te zanima? Hodila sem 6 mesecev se mi zdi, stalo me je 1000 €, shujšala 15 kg – je pa vse odvisno samo od tebe – ne delajo čudežev

Za 6 mesecev si plačala 1000 EUR? Moraš plačati v celoti ali na obroke?

Kako je vse skupaj izgledalo??

glej, hodiš najprej 3x potem 2x na teden. Najprej so me zvagali in zmerili, potem sem telovadila v eni komori, ki te segreva( da se prej topijo maščobe) ene pol ure določene vaje, potem se greš stuširat in v savne še ene pol ure. potem te spet zvagajo. Vsakič je tako, dobiš tudi dieto, ki se jo moraš držat.
Jaz sem imela potem še parkrat limfno drenažo, pa masaže in neke obloge.

Na prvem obisku te pregledajo in določijo kaj bi bilo zate, potem pa se odločiš.

Če redno hodiš, če se držiš jedilnika, potem shujšaš.

Ko dosežeš idealno težo, lahko hodiš na vzdrževalni program- enkrat tedensko.

Ko pa je zmanjkalo keša in en čas nisem hodila, sem šla spet gor.

aja, takrat se je dalo tudi na obroke plačevat.

jaz sem dala okoli 1200 eur za 4 mesece (ker sem hodila 3x tedensko, se je vse skupaj končalo že po 3 mesecih, samo telovadba in savna 🙂 )…pogodbo podpišeš za izgubljene cm in ne za obljubljene izgubljene kg (to pazi!), garantiranih sem imela nekaj čez 40 cm, izgubila sem jih čez 80 (tako, da veš, kako to izmerijo :))…100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} sem, da če doma toliko telovadim, kot sem tam (segreta komora in savna gor ali dol), shujšam ceneje…obljubljajo hujšanje brez diete – ko so se kg po cca 5ih izgubljenih ustavili, sem dobila “dieto” oz. zadnje 3 tedne sem bila na beljakovinah 🙂 toliko še o tem…v glavnem, pojdi raje v fitnes, vzemi mesečno karto, hodi tja 3x na teden in zagarantirano boš izgubila na teži toliko, kot bi izgubila tam

(jaz sem po 6 mesecih dobila vse kg nazaj, še kakšnega več (res sem čisto prenehala telovadit in normalno sem jedla – ne preveč, ampak res normalno, brez odrekanja in vse po vrsti)…zdaj hodim v fitnes in do novega leta bom sigurno izgubila spet toliko, kot sem pri linea snelli)

Meni so spomladi rekli, da stane 1200 eurov za 3 mesece in me je skoraj vrglo. Nisem se odločila, tako da ne vem, kako vse to izpade. Res bi šlo na obroke, ampak cena se mi zdi visoka.

Zelo ti odsvetujem. Nategatorji brez primerjave! Linea Snella je nateg stoletja. Izgubila boš samo vodo (kar se ti bo sicer poznalo na par kg in 1,5 cm na stegnih), toda MAŠČOBE TI NE BO ODPRAVILO.

Razen, če imaš tisoč evrov za stran vrečt, potem kar pogumno. Ni čudno, da je lastnica LS ena bogatejših Slovenk – na račun zašephank, brez zamere.

Pomagala ti bo samo uravnotežena dieta na dolgi rok + normalna telesna aktivnost.

Kaj je že Einstein rekel o brezmejnosti človeške neumnosti in vesolja? Sam za vesolje ni bil čist prepričan. To vedo tud nategatorji, ki jim zmerej znova ratuje najt nove naivne duše, ki se jim prepustijo. Res shujšaš, če se držiš njihovih nasvetov, ampak teh mrgoli po netu in cajtengih in to zastonj. Namest 1200 daj 60 za superge pa bo učinek isti.

jaz sem pa dobila darilni bon za 2x limfno drenažo, a je to ok, kako izgleda?

moja izkušnja:

nikakor po tretji nosečnosti nisem znala/zmogla zgubiti 15 kg viška, brez motivacije totalno. pa sem šla v LS (to je 2 leti nazaj)
drago kot pes (3,5 meseca 1.400 EUR), vendar sem izgubila 15 kg – že zaradi tega sem redno hodila, se potila, prehranjevala po navodilih – zdrava prehrana – vse zaradi zasoljene cene. telovadba nuca, savna 10 minut balzam za telo. kile so šle dol, celulit tudi (trebuh glih ne), bistvo je, da sem imela POSTAVO – izoblikovala sem se, pa čeprav mam še vedno viška, koža je bila lepo napeta itd.
potem sem nehala hoditi, tudi na vzdrževalni program (ker te vedno hočejo prepričat da še mal rabiš blablabla) in danes rezultat – imam sicer 3 kg več kot ob zaključku, vendar sem ZELO ZADOVOLJNA. V glavo so mi punce vcepile načela zdrave prehrane vsaj malo, in tudi to, da moram sama migat, pa sama se po kakšnih “mastnih” žurkah držat mal sadnega dneva….

Jaz vem da sama apriori nebi zbrala dosti poguma za shujšat, sedaj ga pa moram za vzdrževanje, ker se mi več ne plačuje:)

Lp in dobr se odloči, pa uspešno hujšanje….

Pozdravljene,

mnenja glede takšnih terapij so vedno različna in seveda ima vsak možnost shujšati sam.
Ampak jaz sama tega nikakor ne bi zmogla. Predolgo časa se mi je vse skupaj že nabiralo in enostavno nisem zmogla tolikšne motivacije, kot so mi jo uspele vlit punce v Linea Snelli.

Tudi jaz sem se odločala med vadbo v fitnesu s trenerjem in programom v Linea Snelli. Pa vendar sem prišla do zaključka da je razlika v ceni resnično zanemarljiva. Niti eno niti drugo ni poceni in če že dajem toliko denarja, ga dam raje nekam, kamor bom hodila z užitkom.

Program sem uspešno zaključila pred dobrim letom, shujšala za 26,3 kilograma in vesela sem, da so mi uspeli “ubit v glavo” željo po gibanju in ljubezen do svojega telesa. In to zadnje je zame najpomembnejše!

Pozdravljeni,

veseli nas, da prejemamo mnenja neposredno s trga, tako od obstoječih uporabnic kot tistih, ki se zanimajo za metodo Linea Snella. Za lastno telo in svoje počutje je odgovoren vsak posameznik. Zelo težko je nadzorovati vse obiskovalke po odhodu iz centra oziroma po koncu tretmajev. Zato se jim popolnoma posvetimo pri samih tretmajih, kjer se veliko pogovarjamo in skušamo razumeti težave oziroma potrebe naših obiskovalcev. Pomagamo pri spreminjamo življenjskega sloga.

Naše delo temelji na inovativni metodi hujšanja, zmanjševanja obsega in odstranjevanja celulita. Svoje delo in rezultate budno spremljamo in izvajamo različne študije, ki dokazujejo da naše obiskovalke zastavljene cilje dosežejo oz. celo presežejo. Metodo Linea Snelle priznavajo tudi v tujini in skupaj s strokovnjaki ter usposobljenimi terapevtkami razvijamo tehnološke inovacije, ki naše stranke vodijo do želenih ciljev.

Imamo vrsto zadovoljnih strank, ki nas podpirajo in to nas motivira, da z dobim delom samo še nadaljujemo.

Lep pozdrav,
ekipa Linea Snelle

Jaz sem hodila v LS Maribor (zraven spar centra) in sem izgubila več kot 6kg 🙂 . Je malenkost drago, ampak na sebi ne mislim šparat. Sem tudi hodila na fitnes, pa nikakor nisem mogla zgubiti mase, ampak sem se samo “nabildala” v roke in izgubila motivacijo :SSS tu pa lepo v termoslim pa savno na koncu in z malo truda so odlični rezultatiiii 😀 priporočam 😛

A.N.

Pozdravljene,
mene pa samo zanima če slučajno veste, če je kakšen tak salon v Murski Soboti. Imam namreč odvečne kilograme in se jih nikakor nemorem znebiti.
hvala za odgovor in lp 🙂

New Report

Close