Linea Snella
Danes sem se odločila za brezplačni pregled pri njih. Zanima me, če je katera že bila v takšnem centru in kakšni so bili rezultati? Vse skupaj se mi zdi kar precej drago, tako, da mislim, da bom temeljito premislila, če se bom odločila za celotno terapijo. Po mojih izračunih bi tam “pustila” min. 200.000,00 SIT. Hm…?!?
To je center za vitko linijo, kjer ti s pomočjo nekih aparatov zmanjšajo celulit, obseg maščobnih blazinic (ali kako bi se lepše izrazila), telesno težo in nenazadnje ti očvrstijo telo. Cena enega tretmaja stane od 4.000,00 do 6.000,00 SIT. Obiski so 1-2x tedensko. Koliko časa traja “zdravljenje” je odvisno od tega koliko kg želiš izgubiti, v kakšni fazi in koliko imaš celulita, itd. Izgubljajo pa po navadi 2 kg na mesec. Sedaj pa izračunaj…
Ja, bolje je, da se sam spraviš na kolo, ipd. Ker to ti potem preide v kri in si za celo življenje dober. Če pa si odvisen od kakšnih takšnih centrov pa… hm… no ja. Sem raje brez besed… ko samo pomislim na ves tisti denar…
S težo pa se ne bom nikoli sprijaznila… vsaj dokler ne bo na tehtnici kazalo 58 namesto ???