Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Linea Snella

Linea Snella

Danes sem se odločila za brezplačni pregled pri njih. Zanima me, če je katera že bila v takšnem centru in kakšni so bili rezultati? Vse skupaj se mi zdi kar precej drago, tako, da mislim, da bom temeljito premislila, če se bom odločila za celotno terapijo. Po mojih izračunih bi tam “pustila” min. 200.000,00 SIT. Hm…?!?

O tem so se nekaj menile punce na forumu Starši staršem. Mislim, da so prišle do zaključka, da prideš do istega rezultata tudi doma. Pa še ogromno prihraniš :))

KAJ JE TO LINEA SNELA?

lp

To je center za vitko linijo, kjer ti s pomočjo nekih aparatov zmanjšajo celulit, obseg maščobnih blazinic (ali kako bi se lepše izrazila), telesno težo in nenazadnje ti očvrstijo telo. Cena enega tretmaja stane od 4.000,00 do 6.000,00 SIT. Obiski so 1-2x tedensko. Koliko časa traja “zdravljenje” je odvisno od tega koliko kg želiš izgubiti, v kakšni fazi in koliko imaš celulita, itd. Izgubljajo pa po navadi 2 kg na mesec. Sedaj pa izračunaj…

ČE IZRAČUNAŠ TE VRŽE NA RIT!!!!! Ali ni bolje če malo telovadiš in se zdravo prehranjuješ ter najvažnejše, se sprijazniš s težo?

lp

Ja, bolje je, da se sam spraviš na kolo, ipd. Ker to ti potem preide v kri in si za celo življenje dober. Če pa si odvisen od kakšnih takšnih centrov pa… hm… no ja. Sem raje brez besed… ko samo pomislim na ves tisti denar…

S težo pa se ne bom nikoli sprijaznila… vsaj dokler ne bo na tehtnici kazalo 58 namesto ???

VSEKAKOR JE BOLJŠE ČE SE ZAČNEŠ REKREIRAT IN SE DRŽAT ZDRAVE PREHRANE..JE RES DA JE IZGULJENA FRAZA AMPAK NEKAJ TIČI ZA TEM ČE VSAK TO PONAVLJA S TEM DENARJEM PA SI RAJE KUPIŠ NEKAJ LEPIH OBLEKC V KATERE SE BOŠ LAHKO DALA KO BOŠ SHUJŠALA POL SE TI BO PA ŽAL ZREDIT..MOTIVACIJA IN 1/2

New Report

Close