Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ling fluent tečaj jezika preko spleta

ling fluent tečaj jezika preko spleta

Pozdravljeni.
Prosila bi za mnenje glede online tečaja učenja tujih jezikov Ling Fluent – ni tako drago, jasno mi je, da v 4 tednih se ni mogoče naučiti jezika. Zanima me le – imam osnovno bolj “tako tako ” znanje italijanskega jezika. Ali bi mi to koristilo?
Ali je imel že kdo izkušnje?
Hvala in vsem lep dan.
Vesna

tecaj je enkraten. vzel sem pro italijanski za 107eu in grem pocasi kot zacetnik od a do z. so odzivni na event vprasanja. le to me je zmotilo da ce oznacis besedo kot vem moras cez cel tecaj da ti ponovno prikaze zopet te iste besede ki si jih oznacil kot vem. ce govorimo o tem da bos tecaj uporabljal za pogovor potem priporocam. za faks in sole pa ne vem ce je okej. ne morem komentirati.

Hvala za odgovor. Drugje so tečaj čisto popljuvali.

Tudi tržna inšpekcija odsvetuje nakup

http://www.ti.gov.si/si/splosno/cns/novica/browse/6/article/12112/5765/

Škoda denarja.

Tržna inšpekcija odsvetuje naročilo in plačilo blaga preko spleta. Jaz sem naročila in plačala na pošti. Dobila kartico z aktivacijsko kodo. Na srečo je bil dan popust in sem plačala 62€. Čeprav me je klical nek Žiga in me hotel prepričati, da kupim dodatek, ki je v akciji in stane vse skupaj 87€. Sem ostala kar na 62€. Če mene vprašate, pa so te interaktivne tablice za en k….c. Če se že učiš na tak način je 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} boljši POINS. V knjigarnah se dobijo CD z knjigami. Izbiraš in odločiš se sam, kaj potrebuješ. Greš od začetnega k nadaljevalnem tečaju. Izgovorjava na CD pa je dosti boljša kot na teh tablicah. Itd… Vsaka šola nekaj stane, zato se je brez veze sekirati, če si se že nasral 🙂

prevara od prevar

Verjetno misliš PONS…

New Report

Close