Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek link na BB striptiz?

link na BB striptiz?

Ali slučajno kdo ve, kje je posnetek Jasmine v BB, ki pleše striptiz, na netu?

http://24ur.com/bb/bb_front.php

do konca in naprej

hvala, link na googlu namreč ni več delal.

dolgočasno, pa ne zaradi drugega kot to, da vse kar zna od gibov je z ritjo levo in desno ter cote si vleče med nogami. Nič zanimivega, Žal

@vms
zanimiva kritika, vendar da ne bi ostalo samo pri besedah predlagam, da objaviš svoj posnetek, pa da bomo imeli dejansko možnost spremljati profesionalko na delu…

preberi še enkrat moje mnenje prosim.
1. nisem rekla, da sem profesionalka in da bi jaz to bolje opravila oziroma odplesala kar pa ne pomeni, da mi mora biti ta ples ki ga je izvedla Jasmina všeč
2. Ni prvi striptease ki sem ga videla je pa eden med bolj dolgočasnimi
3. Profesionalka pa naj bi bila ona saj tako pravi da pleše v nekem klubu

Ne vem pa zakaj si se takoj zaletel-a v moje mnenje nikomur nisem nič žalega rekla, da bi morala tako odreagirati, le svoje mnenje sem povedala? Saj je to dovoljeno na tem forumu?

lep pozdrav
vms

sem prebral še enkrat, pa nism nič novega ugotovil….boš morala bolje prebrati moj zapis : nikjer ne pišem, da ne smeš izražati svojega mnenja, pravim le, da zna kritizirati brez argumentov prav vsak in je tudi najlaže na tak način – z anonimnim nickom pisati na forum – v kolikor bi pa imeli primerjavo s tabo (pa četudi si samo amaterska ljubiteljica striptiza) bi imeli precej boljšo predstavo o tvoji usposobljenosti…pa brez zamere…

se ti zahvaljujem za mnenje ah.
Še enkrat sem si ogledala ta posnetek tega super fantastičnega plesa Jasmine. Moram ti reči, da sem prej gledala le z enim očesom, tokrat pa sem odprla še drugega in spregledala da je res FANTASTIČEN STRIPTEASE.

ZADOVOLJEN?

kaj naj rečem – precej bolj bi bil zadovoljen če bi si lahko ogledal še tvojo predstavo….

:)))

New Report

Close