Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Linolej

Linolej

Pozdravljeni!

V dnevni sobi in spalnici bi rada položila linolej. Ni druge obloge, je na novo pozidano, v kratkem bomo naredili estrih.

Kje ste kupili linolej in predvsem kdo ga je polagal? Baje je treba zelo paziti pri polaganju, pa bi rada našla kvalitetnega polagalca.

Hvala in lp!

Je kdo na forumu, ki ima kaj izkušenj z linolejem?

Lp

Jaz sem ga kupil v Kemoplastu, položil sam. Edino kar moraš pazit je, da imaš tla pred polaganjem res čista in da ne odrežeš preveč 😉 Položiš iz enega kota proti drugemu, odrežeš “na približno”, pustiš nekaj rezerve in pustiš ležat kakšen dan. Medtem se linolej uleže, šele potem odrežeš na točno. Lepil sem samo po robovih, pa je po par letih še vse ok.
Ne kupuj pa poceni linoleja, tisto bo kmalu obrabljeno.

Kupi res kvaliteten linolej. Imela ga boš mnoga leta in bo kot nov. Občasno ga premaži s loščilom zanj. Linolej je topla in snažna zadeva. Nam ga je postavljal obrtnik, ki polaga tudi ostale talne obloge. Mislim, da praviloma to oblada vsak polagalec talnih oblog.

Hvala za odgovore!

Kaj pa se smatra za poceni linolej, ce dam okrog 25 € na m2, to najbrž ni čisto zanič material?

Lep pozdrav!

Cene in preverjeni mojstri za polaganje linoleja[/url] so na https://omisli.si/nasvet-strokovnjaka/linolej/linolej-cena-trendi-ideje-in-kateremu-mojstru-za-polaganje-linoleja/

Kupila sem ga v Kemoplastu, imajo veliko izbire in različne kvalitete, pri njih lahko naročiš tudi izvajalca.

New Report

Close