Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek lip fillerji, prsni vsadki….. pri mladoletnicah

lip fillerji, prsni vsadki….. pri mladoletnicah

Me zanima koliko od vas je pustilo svojim mladoletnim hčeram da so si nardile lip fillerje in prsne vsadke.

Zadnjič sedim na kavi in poslušam pogovor srednješolk in srednješolca pri sosednji mizi da ena razmišlja da bi si naredila lip fillerje.

Pa ne mi zdej o tem da to ni mogoče ker je ker so te stvari ratale ful poceni mladina pa veliko zasluži s študentskim delom.

Odgovor na objavo uporabnika
srednješolke, 04.05.2025 ob 09:17

Me zanima koliko od vas je pustilo svojim mladoletnim hčeram da so si nardile lip fillerje in prsne vsadke.

Zadnjič sedim na kavi in poslušam pogovor srednješolk in srednješolca pri sosednji mizi da ena razmišlja da bi si naredila lip fillerje.

Pa ne mi zdej o tem da to ni mogoče ker je ker so te stvari ratale ful poceni mladina pa veliko zasluži s študentskim delom.

Mislim da moras biti za vse to 18+

Fucknjeni ta stari, ni druge!

Ne rabiš bit 18, da si greš mal injekcij dajat. Anastasia Drnovšek recimo hodi na to, pa mislim, da ni bila še 18, ko je začela. Ne vem sploh, koliko je danes stara.

Frizerka se je hvalila, da njena hči pri 16 letih hodi na mini botox. Dekle ima obraz zabetoniran.

srhljivo grozno in žalostno hkrati.

to pa dela sprevržena družba, ki omalovažuje naravni videz in naravno staranje.. in pa moški, ki norijo za mladimi, da še mlade skušajo biti mlajše kot so, da ne govorimo o starejših kaj delajo od sebe..

Hodi se v Srbijo ali Turčijo in tam ne gledajo kaj dosti na leta. Sploh v Turčiji je 14-15 letnica dovolj stara za marsikaj.

Tolk, dobro ni nikol poceni. Vprašanje je bolj, kaj je drago in dobro opravljeno. Svet gre s to generacijo, v tri krasne.

Odgovor na objavo uporabnika
Peter196, 15.05.2025 ob 11:10

Hodi se v Srbijo ali Turčijo in tam ne gledajo kaj dosti na leta. Sploh v Turčiji je 14-15 letnica dovolj stara za marsikaj.

JA, pol jo oa v mrtvaku nazaj orioeljeji. Mal se zbrihtaje no.

https://n1info.si/novice/svet/preiskava-za-54-letnico-ki-je-zelela-shujsati-usodna-operacija-v-turciji/

New Report

Close