Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Lipa-Pirniče

Lipa-Pirniče

*****Policisti več kot to niso mogli storiti. *****

ursska 29.
Policaji so tudi tokrat naredili veliko napak, ne bi se čudil da bo lastnik zaradi pomanjkanja dokazov ali napak v postopku oproščen za umor iz malomarnosti, kot ga dolžijo.

Policaji so rabili do Lipe 30 – 40 minut. Veliko preveč če mene vprašaš. Reševalci so prišli prej.
Pri takih zadevah kot je smrt, bi policaji morali zadevo preiskat temeljito, in tudi vse okoliščine in tudi udeležence.
Ampak korupcije je blo toliko da jo ne morejo več skrit, pa so našli žrtveno jagnje da bodo zakrili lastne napake.
Lastnik diskoteke še zdaleč ni edini krivec za tragedijo, dobro, varnostnike, ki so bili zadolženi za varnost bodo že poiskali, tam je bilo pa tudi 500 ljudi, in ni hudič, da je kdo od teh videl in prepoznal tiste, ki so porivali na 123 in s tem neposredno povzročili smrti. Saj se ni lastnik prerival zunaj a ne? Me prav zanima, če bodo policaji sposobni poiskat katerega od teh. Če ne bodo, bom rekel da so totalno nesposobni, očividcev je blo dovolj.
Ampak do sedaj ni blo še slišat, da so katerega od teh identificirali, kaj šele, da bi zbrali kakšen dokaz zoper porivače.

Ja policaji so bili v tem primeru dobri samo za pisat plačilne listke, kar za 60 miljonov so jih napisali letos. Lanske kazni mu je pa itak z abolicijo zbrisal Janša.
No, pomankljivosti v zvezi z varnostjo pa policaji niso zaznali. Pa bi jih morali, če bi bili količkaj sposobni.

Jest ne vem zakaj v vecini krivite varnostnike in lastnika.Če bi hoteli,da bi bilo vse okej,bi moral biti en varnostnik na glavo,to pa ni nikjer mozno.
Zame je v vecini kriva mladina in marsikdo ,ki hodi in je hodil na taksne zure ,me bo podprl.
In ne vem zakaj se obregate ,koliko je lastnik dolzan drzavi,kaj ima to veze z nesreco?
Koliko sta Starya dolzna drzavi,pa v njuni diskoteki so se klali in pred njo streljali,pa ni bilo taksnega kaosa,kot ga opisujemo zdaj.
Mladina se ga prej prevec napije,da “prisparajo” na denarju,ker je v diskotekah pijača draga,potem pa delajo celo stalo,ko so pijani.
Ne pravim ,da ni lastnik nic kriv,temvec mladina v vecini,vsaj tisti ,ki so bili tam,lahko to potrdijo.

zame so krivi tisti,ki so hodili po dkletih,pa da niso niti pogledali na kaj so stopili.

Čestitam za vaš predhodni članek! Jaz sem ga prav izrezala in ponujala v branje. Me je kar stiskalo in sem imela slab občutek, ko sem to brala. Je pa res, da mi navadni smrtniki ne smemo biti državi nič dolžni, ker nas že naslednji mesec še bolj treščijo po žepu, da ne govorim o majhnih in poštenih s.p.-jih in doo-jih, ki komaj dihajo in delajo 7 dni na teden.Zdaj, ko bomo davčno pisali na 8 straneh ali listih, bomo takoj blazno kaznovani, če bo kaj narobe.

Večina naše mladine je čudovita, s čistim srcem in poštena! Radi bi se le zabavali, smejali in plesali. Kakšen naredi požirek alkohola za pogum, saj smo Slovenci na splošno nesproščeni, rahlo sramežljivi in nesamozavestni.
Nekdo se je našel in v gneči začel pritiskati. Potem je bilo to kot valjar, ki ga ni moč s človeško močjo ustaviti. Ko se je prvi rukar umiril, so priskočili in dali svoje jakne, šale in svoja oblačila, da so jih zaščitili. Pol ure je pa predolga doba za prvo pomoč. Predlagam, da misnistrstvo za šolstvo izda na TV oglas, naj se mladi spoštujejo in pazijo drug na drugega. Kdor pa organizira takšne žure, naj pa ustreza predpisom. Na reklamnih plakatih in računalniških vabilih, pa na karti naj ima vsak označen zemljevid prireditve z zasilnim izhodom in kje stojijo reševalci. Ali se bomo Slovenci že enkrat začeli imeti radi ?

Vsekakor pa pričakovati, da bo kdo drug poskrbel za nas in naše otroke, je naivno.Sami se moramo organizirati, pozanimati, če je prireditev prijavljena in ustreza varnostnim predpisom in obvestiti taxi službe, naj varno pripeljejo otroke domov. Kvalitetne taxi službe pa naj dajo na tv in radio oglase, da bomo vedeli, komu lahko zaupamo. Katere so sploh številke zanesljivih taxi služb, kdo ve?

saj niso nalašč hodlili po njih. To je taka gužva,da te kar nosi val. Tisti fant ,ki je bil tam je napisal da niti rok ni mogel dati ven iz žepov. Nobeden ni šel tja s tem namenom.

Na forumu življenje, ah to življenje je pripoved očividca. Pa da mama( si zasluži tako lepo besedo?) , ni pustila mladig čez vrt?! Tu je sokriva za ogrožanje mladih!

Ja, z eno besedo: skorumpirana, pogoltna družina!
(ne vem zakaj sem se v njihovem primeru spomnila na mamo Kamenika….)

Pirničanka

VAM JE ZDAJ ŽE KAJ BOLJ JASNO ZA KAJ GRE?

In na Dnevniku ju ata rekel, da se jim dogaja krivica. Kaj pa staršem mrtvih deklic in deklicam?

Lahko bi se to zgodilo na kakršnikoli večji prireditvi (žuru). Ni fora ravno v Zavašnikovih (čeprav je res, da bi mogli poskrbet za večjo varnost, ampak kot pravim, v veliki večini diskotek ne boste videli več kot 2 varnostnika, pa naj gre še za tak žur..). Žalostno in strašljivo dejstvo je, da so maldi tako brezobzirni in egoistični, da naredijo vse, samo da bi prišli do ”cilja”. Sama sem že bila priča namernemu pritiskanju huliganov v množico, zato mi je približno jasno kako je stavr zgledala. Tokrat se je pokazalo še več-brez kančka sočutja za dekleta, ki so ležala na tleh, so drli naprej in jih poteptali, nekateri objestneži so jih celo slačili baje… V TEM, LJUDJE, JE KRUTI NAUK TE ZGODBE!

Tema se odpira…. Zavašnik ni nič kriv, naredu je napako, ker je najel premalo varnostikov, ampak glede na prejšne ivente je varnost prilagodil obisku… ni mogu vedt da bo navalil pou lublane mulcou in se grebl za to da dobijo free ustop pa free drink…

Tema se odpira…. Zavašnik ni nič kriv, naredu je napako, ker je najel premalo varnostikov, ampak glede na prejšne ivente je varnost prilagodil obisku… ni mogu vedt da bo navalil pou lublane mulcou in se grebl za to da dobijo free ustop pa free drink…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close