Lipa Šiška
Se spomnim, da je bilo včasih okoli Lipe polno smeti. Pač občutno več kot drugje. Pa so mi rekli, da tam živi vse možno. Da je veliko delavcev, ki tam začasno živijo z juga. Da to kar sredi hodnika mečejo smeti pa to. Pa tudi nočne delavke in pač taki kalibri, ki zraven sodijo. Pa tudi normalni se najdejo ja.
Glede na to, da sem slišala, da mečejo smeti kar po tleh, je smrad nekako razumljiv.
Resno mislim!, 31.12.2022 ob 15:36
Točno tako. Živim v Lipi. Super lokacija. Stanovanje pa imaš takšno, kot si ga sam urediš. V recepciji dobiš pošto, ko se prijaviš. Še hujše stolpnice so v Ljubljani. Pri meni ne smrdi. Stenic in ščurkov nimam, ker skrbim za higieno.
Pa si kaj slišal/a za kakega gospoda, ki naj bi mu smrdelo iz stanovanja, ker naj bi bil mrtev po mnenju recepterke?
Pa smrad po hodnikih, dvigalih je res?
Prosim ne usajajte se tisti, ki ne veste. Raje pomagaje. Če ne moreš pomagati niti ne škoduj.
Neprijavljena, 31.12.2022 ob 16:21
Spet ti. V 3 dneh nisi šla pogledat svojega očeta. Vse kar znaš je da najedaš tu gor. Mogoče se pa motim in je vse samo v tvoji glavi.
100 tem in tvojih zapisov tu gor ti ne bo pomagalo, najdi si pomoč in začni jest tablete.
Vredu bom si zrihtala tablete, pa v Polje grem, sem v bolnici, on pa naj bo mrtev, sem v bolnici. Itak je brezveze, da ga hodim gledat, ker je z mano huje kot z njim. Če me bo kdo klical, da je mrtev pa bom vaša sporočila pokazala, da se mi samo zdi.
Kakšni ljudje se pa tukaj na forumu zbirate? Sami luzerji, ki nimate drugega dela. Spravite se na receptorko, ki nič ne preveri preden kliče, ne pa na avtorico.
A vam jaz nekaj povem. Ko sem bila stara tam nekje čez 20let, so mojo mamo klicali eni mulci, moja kolegica jim je dala našo stacionarno telefonsko. Čisto uradno so rekli moji mami, da kličejo iz KC in, da je mene nekdo ustrelil in so me pripeljali v KC. Nič pa imena in priimka. Ampak, ker je moja mama že po naravi panik je vse verjela in se ji je utrgalo. Sreča so meni to kolegi takoj sporočil in sem šla takoj domov povedat, da to ni res.
Jaz bi take klice ignorirala. Če je kaj res bi preverili in še enkrat poklicali.
Resno mislim!, 31.12.2022 ob 16:00
Ničesar nisem slišala. Držim se bolj zase. Smeti so, ampak jih čistilke odstranijo.
Smrada ni nič več, kot po drugih večstanovanjskih zgradbah. Veliko zračimo.
Veliko je tudi družin z otroki zaradi stanovanjske stiske in drugje ne dobiš….
Sicer pa je dobra zvočna izolacija, mirno je. In toplo.
Eni govorite tako, drugi drugače. Zanima me glede same stolpnice – hodniki, torej javni prostori.