Najdi forum

Lipo faktor

Pozdravljeni!
Prosim, povejte mi, na kakšen način se lahko postim z javorjevim sirupom. To me zelo zanima, še posebno, če lahko izgubim kakšen kilogramček.
Pa še to: zanima me, če je katera od vas deklet že uporabila Lipo faktor. To je ena nova anticelulitna stvar, ki jo sedaj oglašujejo in bi rada vedela, če deluje!
hvala in lep pozdrav

Poglej 20 sporočil nazaj pod naslov Javorjev sirup in boš dobila vse odgovore.

LP, Kaja

Res sem pogledala dvajset sporočil nazaj, ampak še vedno ne vem na kakšen način poteka ta dieta. V bistvu me zanima, kako se ta sirup pripravi itd…

Ko ga kupiš, dobiš zraven navodila. V bistvu 10 dni piješ sirup+limonin sok. Po tem napitku nisi nič lačna, ampak se ti prej upre. Kot pa si prebrala v postih, je sirup bolj namenjen čiščenju kot pa hujšanju.

Javorov sirup+limona+pekoča rdeča paprika v prahu. Piješ ko si lačna. Je pa tako kot pravi Kaja, prečiščevalna dieta in ne shujševalna.
Kar se pa Lipo faktorja tiče, moja mami ga je kupila, učinka po enem mesecu ni ravno veliko (oz.”nevemkoliko”), stvar pa je draga.

Jaz sem si Lipofactor kupila pred mesecem. Učinek je, vendar ne “velik”.Menim, da je potrebna, tako kot povsod tudi tu vztrajnost. Je pa res zelo drag. Več ti povem, ko ga bom uporabljala vsaj 3 mesece.
Pozdravček

se zeliš znebiti celulita,st,,derma valjček inkvalitetna krema,doslednost in uspeh je zagotovljen’

New Report

Close