Najdi forum

liposukcija

zanimam se za liposukcijo, ali jo je katera že naredila, kje, kako je zadovoljna in koliko je plačala za poseg, oziroma rada bi čimveč informacij o zadevi.
slišala sem tudi za postopek, ko ti z neko metodo “popravijo” podbradek, a katera kaj ve o tem?
lep dan

Živjo!
Mislim da je to zelo AJSI zadeva! Slišala sem tudi za veliko ponesrečenih primerov, celo s smrtnim izidom!!
Mislim da je bolje in tudi bolj učinkovito to, da se zdravo prehranjuješ in veliko giblješ, pa še ceneje je!!
LP, Lou

Ja to je res!

Matr, punce! Ste pa res paničarke. Ja seveda. Kakšna tut pri
porodu umre. Na žalost. V večini primerov je vse O.K. Se pa lahko
marsikaj zgodi. Če bi punca rada spremnila svoj videz..Zakaj pa ne?
Kar pogumno. Stane okrog 300.000. Oziroma od 250.000 sit naprej.
To ti bo zdravnik povedal.
Samo prosim, BREZ PANIKE.

Zapleti pri liposukciji so tako zelo redki, da se ne boj preveč.
Vedeti moraš, da z liposukcijo ne boš shujšala (pri nespremenjenih navadah težo pridobiš nazaj že kmalu po tistem, ko snameš povoje:). Ampak kot razumem, bi ti rada korekcijo podbradka – v tem primeru je liposukcija edina metoda, ki bo res pomagala in jo priporočam. Sicer ne govorim iz lastnih izkušenj, vem pa za “prijateljico od prijateljičine prijateljice…:)”, ki sem jo videla prej in potem – brazgotine se ni videlo – oz. čisto malo in neopazno, bila je zelo zadovoljna in tudi zgledala je dosti bolje. Mogoče lahko povprašam še kaj več… Je pa res, da ni debela, podbradek je imela prirojen..

New Report

Close