Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Lisičke (NUJNO!!!)

Lisičke (NUJNO!!!)

Pravkar prihajam iz tržnice z svežimi lisičkami! Nujno rabim kakšen dober, izviren recept za hitro a okusno kosilo! Babi, Staša in ostale(i) gastro strokovnjake prosim za hitro pomoč, ura kosila se hitro bliža!!!

Hvala in LP

Štajerc

Hej,Stajerc! Imala sem zelo busy dopoldne in sem sele zdaj pogledala na
forum.Malo dol je post “Posusene gobe”-namakat?

Ti imas sveze lisicke.Mogoce je moj recept malo na pogled skompliciran,pa ni tako.Je okusno.Vse naredis enako,le namakas ne.Je pa se en bolj preprost odgovor.Mogoce,ti bo prislo prav.Dober tek in lep dan Babi

Meni osebno so najboljše lisičke z jajci. Potenstaš čebulo na olju, dodaš lisičke, malo podušiš, nanje zliješ jajce, peteršilj, poper, sol, spečeš in poješ.

juha iz lisičk:

v mrzlo slano vodo pristaviš narezan krompir inlovorov list. Ko zavre, dodaš narezane lisičke in prepraženo čebulo z malo moke. Kuhaš. Na koncu dodaš peteršilj, majaron.
dober tek!

Hvala za predloge, vendar sem se zaradi pomanjkanja časa odločil za ‘staro dobro klasiko’: lisičke z jajčko, šalotko, česnom, malce belega vina in začimbami. Bilo je vseeno BOŽANSKO!!!

No,saj sem vedela,da je za juhico bila ze pozna ura.Ko bos imel vec casa,poskusi po receptu pravega francoskega mojstra.Ce das se malo suhih gobic,je oh in sploh! Lep pozdrav Babi

New Report

Close