Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Lisjak……

Lisjak……

Lahko nočko ..nežno in toplo…posebej in samo zate !

Zajček te ima rad !

Prijeten in vabljiv pozdrav je tole.Tokrat ni čutiti izzivanja in provokacije naj te lovim.Mogoče zato,ker veš,da sem že čisto blizu in je samo še vprašanje kratkega časa,da te zagrabim in…..ne,ne…ne boj se,tudi Lisjak te ima rad,ker ve,da je v tem kožušku skrito marsikaj lepega*

--------------------------------------------------------------------------------------------- Nič delati je bolje,kot z mnogo truda nič doseči!

JUTRO!!!!!!!

Cmoka

Jutro lisjak moj* vse je res !!

aja še tole lisjaki..
vem , da si mi vedno bolj blizu..
in ne bojim se te več…nasprotno..komaj čakam :)))*

lahko zvem , kje si ??????

Maloprej sem se peljal z biciklom mimo tvojega domovanja…ampak rolete so še dol:-)))

--------------------------------------------------------------------------------------------- Nič delati je bolje,kot z mnogo truda nič doseči!

Bom rekla tkole…
full si moj !!!!!!!!!!

Tisočkrat prebrane misli,a nikoli povedane enako*

Veš zdajle glih nekaj premišljujem…
mar se človek zaveda kaj ima dokler ima ???
Ali se zave potem ?…
*

Ko ima se redko zaveda kaj ima,ko izgubi se zave kaj je imel*

Vidiš , zavedamo se ! Zakaj potem vseeno ne ravnamo z osebo , ki nam je blizu tako , kot da je vsak dan..zadnji dan….torej …lepo…in ji to tudi povemo …
jutro *

Ali ne bi bilo bolje in lepše,če bi ravnali tako kot,da je vsak dan prvi?

Dejta že no..!!!!.)))))))))))))))))

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

ja jaz sem tako začela….a sta za to potrebna dva , to veš? *

njemu reci , saj jaz hočem…

New Report

Close