Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis Literarni natečaj

Literarni natečaj

V Moljih sem pred kakim tednom dni v rubriki Novice zasledila literarni natečaj, ki ga razpisuje revija Literatura.Novičko sem prebrala in vedno bolj me je mikalo, da bi sodelovala tudi sama.V moji domišljiji se je oblikovala zgodba in vrgla sem jo na papir.Problem je v tem, da zdaj ne vem, kam in kako in do kdaj zgodbo poslati, novice, ki me zanima pa tudi ni več v Moljih.
Prosim prijazno osebo, ki Molje ureja, če mi lahko priskoči na pomoč.Se mogoče da na kakšen način prelistati stare novice, ki jih ni več na zaslonu?

Živa, na kratko je takole: tri izvode zgodbe z največ 15.000 znaki pošlješ do 10. januarja 2002 na naslov Literatura (za natečaj), Gosposka 10, Ljubljana, in sicer v treh natisnjenih in nepodpisanih izvodih. V posebni ovojnici morajo biti priloženi podatki o avtorstvu: ime in priimek, naslov, elektronski naslov in telefon.
Cel natečaj je objavljen v Literaturi 123/124. Dobro piši.

Najlepša hvala za informacijo in dobre želje.
Lep pozdrav in vesele praznike!

Pozdrav,

zanima me, kakšna je tema lit. natečaja oz. naslov.

Hvala!

Natečaj je razpisan zgolj za zgodbo, brez naslova. Sodobna slovenska proza, to je vse.
lp 🙂

če še bo kaj tekšnega … kje naj iščem in če kdo najde … naj mi prosim sporoči … !!

lp

New Report

Close