Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu lizanje

lizanje

kk…strast…..ko se ne obvladaš več…..hočeš samo še užitek, ki ga ponujaš in ki se ti ponuja…..

počnete to , ker to vzburja tebe ali tvojega partnerja…ali pač oba ?…..
mislim ko z jezikom zaideš tudi v predel ritke…hote ali ne…..

užitek ali predsodek?

leta letijo - iščem stevardeso

Zadovoljiti je treba vse ženske luknjice.Z jezikom.

ja, ondi pomaga če imaš jezik koz mravljinčar, da ji ga poženeš globoko, skozi uho -saj uho ima tud luknjico,je tako ondi?

Pa še res je, bolj kot so mastne, bolš gre noter.

Se strinjam mala (Vanchy_ka)!

razumen človek se prilagaja svetu, nerazumen vztrajno prilagaja svet sebi... zato je napredek celega sveta odvisen od nerazumnega človeka

Se strinjam mala (Vanchy_ka)![/quote]

Hoj, kje si kaj ti. Evo mal mam spet časa, pa pišem, dej ti jutr kej resnega napišem, ker bom dans že skor domov šla.OK?

Se strinjam mala (Vanchy_ka)![/quote]

Hoj, kje si kaj ti. Evo mal mam spet časa, pa pišem, dej ti jutr kej resnega napišem, ker bom dans že skor domov šla.OK?[/quote]

Resnega???

razumen človek se prilagaja svetu, nerazumen vztrajno prilagaja svet sebi... zato je napredek celega sveta odvisen od nerazumnega človeka

Ma sej veš kaj sm mislila no. A nism vedno tko resna kaj?

(ne)resnega….

NE! 🙂 Prlet na mail…

Ja kaj pa nej teb napišem? Kaj neresnega ali neresničnega?

Kej resnega in resničnega!

In na kakšno temo se nora nanašat? Na seks al kaj?

Tudi….če tako želiš….no sej je tudi forum temu namenjen….a ni?

dej še men…recimo napiši mi……kr neki…….da pridem vate….mmmm

Ej razo, ti si že tko čist not padu, tko da mislim, da ti ne rabim veliko več pisat, ne’

To pride spontano…..a ne Vančy

sam…mmmm….ne vem……raje jutri……..naj te firbec matra..))))))

lahko pa namignem..če hočeš…

No dej namigni mi, da bom lažje jutri dočakala

misliš…to ti ugaja……rada bi ga se dotaknila…toda ne še…še boš trpela……in mučila druge…

……danes doma…….ko boš čakala…se boš predala sanjarjenju…..Božala se boš sama ……in si predstvaljala, kako te draćžijo njegovi pogledi…..kako ti prija tvoja želja za njim….
……

pa pa

Vanči ti si res sladka,strastna ženska…

Tbe pa že dolgo ni blo tle gor, sm te kr mal pogrešala. In kako si? Še vedno pohoten in nepotešen?

Vanči všeč si mi ker si strastna in vroča.Ja sem se spet vrnil sem;-)

ritka je za kakat….za užitke je vulva…

No reklo bi se,da je vulva tudi za lulat,če je ritka”samo”za kakat.Obe luknjici imata pač svoj pomen in namen,kakor za koga.

New Report

Close