lizanje
Če ga meni ne bi želela nikoli dati v usta, bi končala razmerje. Enostavno je tako fajn, ko ti ga da ženska v usta, da se temu ne bi bil pripravljen odreči… ali pa bi te mogoče varal. Taprav dec, ki ve kako je če ti ga ena fajn sfafa se tudi temu ne bi nikoli mogel odreči. Zato ostajajo copatarji ni devičniki…
Zamiži in se zamisli da ti je fajn vroče in da maš v rokah kornet……gva zdj ?
Orala je potrditev sprejemanja telesa svoje partnerice ali partnerja. Če tega ne zmoreš, potem blefiraš pripadnost v razmerju. Razmerje s takšnimi zadržki ni nobeno razmerje. To je ječa dveh konformistov, v kateri vztrajata zaradi videza, ki bi ga rada pustila okolici zaradi strahu pred njenim mnenjem.
Ne vem koliko sta stara, meni je bilo na zacetku zelo cudno in mi res ni bilo, zdaj ko sem spolno aktivna ze malo dlje pa nic takega. Se pac “upraksas”. Ne vem si ne predstavljam seksa brez tega. Mogoce vama je nerodno ali pa zaradi nehigiene? Poskusita takole, da se oba najprej dobro umijeta po intimnem predelu in ustno votlino, potem pa pocasi poskusita najprej eden potem se drugi, pac sproti odkrivajta kako vama ustreza, kaj vama pase itd. Ce vama bo potem nadaljujeta, ce ne pa pac ne. Nista nic cudna pac vama ne pase.