Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek lizanje

lizanje

Meni se orali sex gabi. Ma ni šans, da bi kdaj dala penis v usta, ne vem, ne morem. Tudi moj mi jo še ni polizal, pa se nič ne sekiram. A zdej boste rekli, da sva čudna tička? Nisva edina, zagotovo ne.

Eh, za lizanje je chupa chups še vedno zakon!

Oba sta odrasla, opravilno sposobna, pri zavesti, prostovoljno sodelujeta … in če vama je všeč tako, je tudi to normalno.

Če ga meni ne bi želela nikoli dati v usta, bi končala razmerje. Enostavno je tako fajn, ko ti ga da ženska v usta, da se temu ne bi bil pripravljen odreči… ali pa bi te mogoče varal. Taprav dec, ki ve kako je če ti ga ena fajn sfafa se tudi temu ne bi nikoli mogel odreči. Zato ostajajo copatarji ni devičniki…

Zamiži in se zamisli da ti je fajn vroče in da maš v rokah kornet……gva zdj ?

[url=https://www.youtube.com/watch?v=kyMcdYEdJBA]my FB profil[/url] *********** [url=https://www.youtube.com/watch?v=FZRkP8PSdmA]my VIDEO[/url] **********[url=http://shrani.si/f/30/RM/1MH3Oak7/zajeta-slika.png]my TVITER[/url]

desc, ki mi ne bi nudil orale, bi bil zelo hitro bivši. Ja zame sta čudna, če vama tako paše, je pa itak vseeno kaj si mi mislimo.

tako prakticiramo le v času menstruacije, ali pa v plodnih dnevih, če ne želimo zanositi.

res me zanima zakaj , a vam ni bolje, ko ga imate ” v ženski ”

?

ki to zahtevajo od žensk, so latentni pedri, saj je to običajno pedersko fafanje.

Hitro prilepi še zakon, ki to dovoljuje! Sex brez orale je zame kot morje brez soli. To bi morali zakonsko prepovedati. =D

Jaz ga mojemu z največjim veseljem, ker uživam,ko ga vidim da se kar topi od užitka.

Orala je potrditev sprejemanja telesa svoje partnerice ali partnerja. Če tega ne zmoreš, potem blefiraš pripadnost v razmerju. Razmerje s takšnimi zadržki ni nobeno razmerje. To je ječa dveh konformistov, v kateri vztrajata zaradi videza, ki bi ga rada pustila okolici zaradi strahu pred njenim mnenjem.

Zanima me ali so včasih to počeli, ko še ni bilo kopalnic itd.

Hitro prilepi še zakon, ki to dovoljuje! Sex brez orale je zame kot morje brez soli. To bi morali zakonsko prepovedati. =D[/quote]

Nisem napisala, kaj se pri nas doma prakticira … le to, da je normalno vse, kar odrasla, opravilno sposobna, pri zavesti in prostovoljno počenjata…

Res ne razumem, zakaj za oralo potrebuješ kopalnico??? Midva nimava niti stanovanja ( sva dijaka ) in se v seksu in peting zadevah ne dava motiti. A vi odrasli seksate in se dražite samo v spalnicah in v bližini kopalnic? Upam, da ne.

ampak člen in zakon, pa vseeno manjkata…..to je kar neka stalnica v tvojih odgovorih ( z izjemo tistih, ko se pustiš sporvocirati in potem citiraš v nedogled predhodnike):)))

Lej, če obema tako paše, potem nimata nobenega problema in je vsako obremenjevanje glede tega popolnoma odveč in brez pomena.

zakonik Kamasutre

34.člen

ako se moški in ženska strinjata jima ni potrebnu delati reči, ki ju delaju moteče

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

Jaz jo potrebujem.

🙂
zakaj kopalnica?
ker je fajn, če to počneš, ko je tip frišno stuširan, ne pa po tem, ko se cel dan tensta v tesnih gatah in je šel prej petkrat na wc… samo zato 🙂

Midva skočiva v kopalnico,če sva doma. Vendar se je tudi že večkrat zgodilo,da sva bila v naravi…itak mu pa vedno pogoltnem,tako da vse se da prilagoditi.Vlažni robčki so tudi dobrodošli v avtu ali torbici.Mislim,da tudi v starih časih niso bili tako nazaj,da orale ne bi izvajali.

Če bi se jaz gabila njemu ali obratno, ne bi bila skupaj.

ne govorim o higieni po seksu, govorim o tisti pred njim..

Ma čist uredu je. Najprej malček gorgonzole, za zakluček pa še smetanca. Kam lepše? Polno bekljakovin, pripravno za te krizne čase.

Ne vem koliko sta stara, meni je bilo na zacetku zelo cudno in mi res ni bilo, zdaj ko sem spolno aktivna ze malo dlje pa nic takega. Se pac “upraksas”. Ne vem si ne predstavljam seksa brez tega. Mogoce vama je nerodno ali pa zaradi nehigiene? Poskusita takole, da se oba najprej dobro umijeta po intimnem predelu in ustno votlino, potem pa pocasi poskusita najprej eden potem se drugi, pac sproti odkrivajta kako vama ustreza, kaj vama pase itd. Ce vama bo potem nadaljujeta, ce ne pa pac ne. Nista nic cudna pac vama ne pase.

New Report

Close