Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu Lizanje in poljubljanje stopal

Lizanje in poljubljanje stopal

Pred kratkim sem spoznala privlacnega in razgledanega moskega, s katerim sva se v nekaj pogovorih in srecanjih odlicno ujela. En vecer po vecerji sva odsla k meni domov. Bila sem obuta v sandale, ki so bili spredaj pri prstih zaprti, pod njimi pa nisem imela obutih najlonk ali nogavic. Ko sem sandale doma v vezi sezula, sem stala bosa pred njim. Komentiral je, da imam lepa stopala. nisem posvecala prevec pozornosti, dokler nisva pristala v postelji. Vrhunska predigra, sam pricetek seksa hud, nakar mi tip med seksom samim poljubi in ljubkuje stopala. Ni mi bilo vsec, vendar sem videla, da njega to zelo vzburja.

Sedaj pq vprasanje za vse tiste, ki ste ze bile v taksnem polozaju, kako ste odreagirale? Vec kot ocitno je da je tip fetisist. Seks je drugace dober in bi rada nadaljevala razmerje z njim. Nerodno mi je spregovoriti z njim saj sva na samem zacetku. Prosim nasvete.

predvidevam, da občasno vidiš tudi bele miške.

probaj nekaj časa živet brez alkohola in prej v posteljo…

Sem ženska in uživam v tem. Meni je pa to super in pogoj, da mi jih liže, ljubkuje ha ha. Prav iščem takšnega moškega. Nasvet zate, sprosti se in uživaj, vsaj poskusi, če pa ne bo šlo bo pa težko tole med vama. Jaz vem da bi težko bila brez tega, ker me res močno rajca.

nova
Uredništvo priporoča

sam da se ne bosta potem poljubljala in da ti ne bo prenesel kakšne glivice z nog v usta

hmm

predvidevam da včasih vidiš tudi bele miške

HAHAHAHAAHA

Glej, dec ti je OK, všeč ti je, kaj potem kompliciraš? Mu je pač všeč? Mogoče se boš pa navadila na ljubkovanje stopal in ti bo postalo všeč? Res je malo nenavadno, ampak kakšne vse fetiše imajo ljudje! To, kar tvoj tip rad počne, je še najmanj… Ti skrbi za higieno, drugo bo pa že.
Škoda fajn dedca skenslat zaradi enega nedolžnega fetiša.

Lubčki so za na očke in ličke, pol se pa počas neha..

Pogoj, da ga zadržiš je redno umivanje nog, in odstranjevanje trde kože.

Meni so pa všeč točno takšna dekleta kot si ti, katera imajo rada da jim fant poljublja stopala😊

Redkokera to dovoli.

Meni pa je to zelo všeč.Mene je skoraj vsak bivši vprašal čeimam fetiš in sem rekla da nevem,pač mi je noro.Z svojimi stopali ga še kjedrugje obdelam.mislim pa da vsak moški ima fetš na stopala,kar vidim v službi.Leta nazaj me je to zelo rajcalo ko so mi sodelavci buljili v stopala.Jaz ga obožujem.

Malo vas je takih ki to dovolijo in jim je vsec ……
Ce je pa kateri vsec sem pa takoj za stvar 🙂

Vsaka moja punca si je urejala noge,oboževale se igrat z svojimi stopali,uživale v poljubljanju,dajale FJ,..

Če ti ne bi bilo všeč in si bila šokirana mu tega ne bi pustila.

Rad bi srecal damo ki bi dala svoja stopala za polizat…

Uf, kaj bi mi pasalo, da me ena zmasira s svojimi stopali po obrazu. Sploh z najlonskimi.

Uf tudi jest bi si zelel da bi mi katera dala svoje nogice oz. stopala za poigrat

Običajno se peljem z vlakom na študij v Ljubljano, sem pa iz Mosta na Soči. Zadnjič je bil vlak bolj prazen in en tip se vsede nasprot mene. Ker sem rada bolj komot, sem imela noge brez nogavic na nasprotnem sedežu. Kar jih tip začne gledat, pa božat, potem ga je pa kar nekaj popadlo in mi jih je začel lizat. Tako me je šokiralo, da jih sploh nisem odmaknila…..

V isto smer se vozva. Bom poskusu srečo, upam da ne zgrešim ženske :))

In kako se ti je na koncu zdelo, bi se poizkusila? 🙂

Ker to se je “res” zgodilo. Ni čudno, da fejk news uspevajo, če ljudje ne ločijo fantazme od resničnosti.

De omnibus disputandum..

Kar se tiče poljubljanja in lizanja stopal je tako; takoj vidiš, da ti je moški podrejen. Po večini so moškim fetiš ženske noge, ker med nogami skrivajo skrivnostno, dišečo “muco” (priznam tudi meni) in pa določen odstotek tudi na lepo urejena ženska stopala (tudi meni). Iz lastnih izkušenj ti povem, da takega moškega spraviš v nenormalno extazo, v drugi svet, če mu daš že samo masirati stopala, kaj šele, da mu rečeš, da ti jih poljubi. In na tej točki, če vidiš, da uživa si zmagala in z njim počneš kar želiš, ti je podrejen in samo tvoj. Samo to potem čuvaj, da ti ne pobegne kam drugam poljubljati in lizati stopala.

Imam fetiš noge in stopala (v najlonkah) ampak zaradi nog/stopal samih in ne zaradi kakšnih položajev ali muc ali bog ne daj kakšnih penisov 🙂 Enostavno me spolno vzburijo ženske noge in stopala ker so pač ženske , ženske linije. Neznam boljše razložit.

Imam fetiš noge in stopala (v najlonkah) ampak zaradi nog/stopal samih in ne zaradi kakšnih položajev ali muc ali bog ne daj kakšnih penisov 🙂 Enostavno me spolno vzburijo ženske noge in stopala ker so pač ženske , ženske linije. Neznam boljše razložit.

Je kaka moznost da bi vam lahko lizal stopala za denar?

Sem iz Tolmina, če si za, javi 🙂

New Report

Close