lizanje
Mene pa zanima, če vam je fantom všeč lizanje muce? A radi to delate?
…mene pa zanima, če je fantom všeč lizanje kanarčkov, psov, želv, kač in drugih domačih živali?…pa zakaj se ženske sam za lizanje mačk zanimajo?…
Mogoče zato, ker jo ima vsaka.
…aha…potem me pa zanima, če je fantom všeč lizanje komolcev, kolen, ramen, stopal, dlani, podlatov, ušes, vratu…in še vedno…zakaj se ženske sam za lizanje mačk zanimajo?…
Po mojem laičnem mnenju čisto in samo zato, ker ob tem najbrž tudi same nekaj malega uživajo ? Nisi še nikoli doživela tega? Morda odtod izvira kdaj pa kdaj tvoje nezadovoljstvo ?
Men tud tole ni jasn… K je zanč en ovco nabrisov so se pa vsi zgražal… Hm… A obstaja kkšn spisek, kere žvali se lahko, kere pa ne?
…kadar nekaj malega uživam sem pa res strašno nezadovoljna…rajš kar dosti uživam…
Ej, pametna punca. Tako se govori in tako se dela.
Jaz ji noro rad ližem ,najprej počasi krožim,nato pospešim in ko se bliža vrhunec zopet upočasnim,ker jo to blazno rajca.Sicer pa ližem tudi okrog tamale,notranjost stegen,okrog spolovila,notranjost,skratka taktično in zadovoljivo.
Obrita je zakon,je še slajše,strastnejše.
čestitam Žan, to mi deli
Ja če si dobra ženskica bi se lahko zmenila za eno samo lizanje.
kaj pa ti smatraš pod dobra ženskica…tako približno:)
Žan, tudi meni deli to 🙂
a bi ti tud uginulo ribo ki razpada lizala, pa se pretvarala da ti je povšeći. Ki ti tolk smrad u nos tolče da jo pobruhaš i na koncu še ti prasac izpadeš, ha?
Hahaaa uginulo ribo…. ćazo pa valjda ne misliš, da smo slovenke čefurke in si svoje lule ne umivamo kot se ne umivajo vaše žene???
Halo ja se drugače opravičam a ko je reko da je moja žena naše gore list. Ha, ha, ha pa še povrhu je pazi – SLOVENKA, na ta presneta pa o tem malo razmisli….
A bi kdo polizal muco. ki je že vsa krastava, pa še gnoj ven teče. Je kakšen tak frajer???
šta se tu pravite pametni ito o ćaze nadlje jer kako bi znali sličnosti izmedju mrtve ribe i pice kad ti to nebi probao…
Sprašuje te zaka pa žališ kod ženska žensko pa neglede od kod prihaja,pa jes osebno mislim da tebi ko imaš menziz ja da ne teče toaletna cocoschanell…..
Smatram to,da si luštna,sexi in skratka prijetna punca.
Z veseljem,zelo rad.
Čedo, skušaš kaj povedat? Daj še ene podnapise zraven, pa brez zamere.
Forum je zaprt za komentiranje.