lizanje
ha ha ha toaletna :)))
Takoj ti dam nogice narazen kir 🙂
ma dej ne spet morit s temi podnapisi mora zatežena
zakaj nikol nič ne težite, ko je v angleščini kaj napisano
če si tko glup da ne štekaš preskoči
Muci kaj pa jaz?
Tebi jo dam pa najprej Žan! Če jo hočeš, je tvoja 🙂
Me veseli,bi te kar pošteno obdelal,mislim tvojo mucico.Ali je obrita ali neobrita?
Na črtico 😉
“ma dej ne spet morit s temi podnapisi mora zatežena zakaj nikol nič ne težite, ko je v angleščini kaj napisano.”
Ma angleščino še kar zastopim, “tegale” pa bolj nič.
na kartico,uf,uf,uf
Na črtico,to je pa sanjsko sexi.To mi je zelo všeč.
Veste tistega:
Pravi Janez Janezku, moraš punco kdaj polizat, pa vpraša Janezek, ja kje pa ?
Ja tam kjer lula, bedak !
A je dost, da samo školjko, al moram tud ploščice ???
Dober je,še kakšnega povej.
A veš kakšna je razlika med kukavico in kurbo ?
Ti kar povem: Kukavica podtika svoja jajca v tuja gnezda,
kurba pa svoje gnezdo pod tuja jajca !
Gre Janezek s svojo mamico po mestu in mali fehta za sladoled.
Ne, ne bom ti ga kupila, sladoled redi !
Pa srečata gospo v visoki nosečnosti in mali Janezek ji privoščljivo zakriči:
Prav ti je, zakaj si ga pa lizala !!!
Glede okusa in higiene prepisano iz strokovne literature avtor dr. Paul Joannides:
Optimalni pH vulve in vagine je med 4,0 in 5,5. (večina kože med 6,0 in 7,0). Vaginalni izločki vsebujejo mlečno kislino , ki pomaga vzdrževati nižji pH. Ta pomaga odstranjevati nevarne bakterije , ki lahko povzročajo vrsto nevšečnosti, od zaudarjajočega vonja in vaginalnih vnetij. Žal pa ima večina mil za telo pH med 6,0 in 14 . To lahko zviša pH vulve in ovira naravni sistem odstranjevanja nevarnih bakterij , kar lahko med drugim zelo vpliva na okus… (v prodaji so že mila z nižjimi pH).
Če imate estetske težave ne pozabite ,da so seč in sečni kanali manj kužni kot človeška usta, zato je poljubljanje ženske po luliki dejansko bolj higienično kot poljubljanje na usta.
Moje osebno mnenje :
Žalostno je, da se nekaterim moškim ženska »mucka » gabi . Tragično pa je, da imajo takšen odnos tudi nekatere ženske do svoje vulve. Obilo užitkov ob lizanju “meda polne sklede”
…zgrešu si pojt…sem hotla sam opozorit še na druge erogene cone…pa tud na smisu za humor…
Gresta zvecer moz in zena v posteljo;on prizge lucko in zacne brat knjigo medtem ko ona lezi poleg njega.
Cez nekaj casa pa jo moz zacne otipavat med nogami in to kar nekaj casa, tako da je bila zenska ze čisto mokra. Ona vstane in se zacne slacit, moz jo pa prav neumno pogleda pa vprasa: “Ja kaj pa zdaj delas?”
Pa pravi ona: “Ja, a ne bova seksala?”
“Ahh, daj nehaj, sem samo malo prst namocil,da lazje list obrnem.”
Presneta….primitivka
a ne presneti … primitivec.
Jaz rada ližem lulčke in lulike … dobiš me na tel. : 090-65-52
Majaa 090 ,pokliči me če bi rada lizala na tel
090 23 32
Forum je zaprt za komentiranje.