lizanje
Pridi jutri na žel. postajo v Ljubljani – na stranišče, pa ti obižem vso lulo. Ob 9.28.
Ja radi to počnemo,če so le partnerke pripravljene na to,sam neizmerno uživam,ko vidim kako v krčih doživi vrhunec.Le kaj je lepšega v postelji med moškim in žensko.
ja itak to je neki najboljšega, ker ma vsaka drugačen okus njamii=)
Muca tud jaz ližem, če ti zmanjka falotov 🙂
Kateremu potrebnemu genialcu je uspelo izbrskat devet let staro temo? Po mojem je Maja že našla koga ta čas, v nasprotnem primeru pa moje iskreno sožalje in kje naj prižgem svečo v spomin na njeno muco?
v tem je point neta … da se ne odpira vsak mesec tema z enako vsebino in, da ni treba delati c-p iz starih tem v nanovo odprto.
btw: gugl marsikaj najde, če ga uporabljaš v prepričanju, da je kdo že kaj natipkal … da nisi prvi/a, ki se je česa domislil v vsej zgodovini človeštva ☺
Ma js bi tud lizal ……
Ja zelo rad:) Vonj, okus, občutek, mehkoba so zakon! Med lizanjem verjetno uživam najmanj tolk ko ona 🙂
Marko
Re: lizanje
09.11.04 10:26
Mogoče zato, ker jo ima vsaka.
_____
Pa kaj si se ti rodil na Med Over Netu ? 2004 leto, omajgad 😐
hahahahaha
no lep pozdrav koncno vsa cast alkimistu k je napisu neki pametnega in res je tako jest drgac tud rad lize ampak takih neumnosti od nekatwerih ki pisete tuki pa se ne a ste res nekateri totalno nerazgledani
Mojster lizanja z diplomo. Preverjeno v tujini – Francija.
Če bi si kakšna privoščila ponovoletno darilo piši na ZS; pred Novim letom zaseden..
lol
Jest bi tut rad lizu,sam kosmate.
Kako se liže ,menda ja ne z jezikom.
najraje imam, ko sta bejbi v 69 na polno v zalizu … jaz pa vtikam en čas eni, pa drugi, pa prvi drugam in drugi drugam ☺
To je pa tako stara tema, da se tega več ne dela:-)))
Zelo rad doolgo lizem. Pa s prsti zraven. Njami. Muca a si za. Pisi na mail [email protected] dobrodosla se kira. Prednost mlajše
Kaj imaš s.p. ?
Se je potrebno naročiti?
Kaj pa cena?
Forum je zaprt za komentiranje.