Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek lizing kako

lizing kako

Zanima me pridobitev lizinga za nakup avtomobila v primeru, da ze odplacujem kredit ? Kaksni so pogoji za odobritev in katera avtohisa ima dobre pogoje za polog?

mislim, da moraš bit kreditno sposobna.

Res je, da moraš biti kreditno sposobna, ampak mislim, da za leasing ni ovire, če že imaš kredit.
Sicer pa mislim, da ima Hypo najboljše pogoje. Ampak boš mogla it do njih, da boš zvedela za tvojo finančno situacijo.

Jaz sem imel NLB leasing, ko sem kupoval avto. 50{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} sem dal pologa za ostalo polovico sem vzel leasing in nisem potreboval niti plačilne liste. Avto pa je do odplačila seveda pisan na leasing hišo.

------------------------------------------------------------------------------ Starši pazite na svoje najstnice. https://www.youtube.com/watch?v=Urw-iutHw5E

Lizing od hypota potrebuje izpise plač oziroma žirantove izpise in avto je pisan na tebe,ker njih ne zsnima avto ,si pa obvezen imet kasko oni ti zrihtajo maksimalno bonifikacijo pri zavarovanju in ,če ne odplačuješ ti rubijo plačo ali pa od žiranta,ki jamči za rebe.skratka kot klasični kredit.

Če kupiš novi avto na lizing in ga po enem letu nehaš izplačevat njim ta avto ne pride v poštev,ker tud,če ti ga vzamejo dobijo pol cene za njega in preveč izgubijo.tak,da se lizing hiše zavarujejo drugače in ne več z lastništvom avta.vzameš na lizing na primer bmw za 50 tisoč eur in ga v enem letu odplačaš 5000 in lepo se voziš celo leto za 5 čukov in oni ti vzamejo avto.to bi bilo super.Al pa voziš se dve leti in odplačaš na primer 15 tisoč in se ga rešiš s tem,da ne plačuješ obrokov .če bi kupil svojega in bi ga po dveh letih prodal pa zgubiš najmanj 20 tisoč eur.kaj mislite,da so oni v lizingu neumni haha

New Report

Close