Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek LJ 14.11.2003

LJ 14.11.2003

Zgleda,da nas bo skor pol kletke jutri tam….pa se nismo bli sposobni zmenit,kje in kdaj se dobimo!
Smo pa res eni knedli!
Predloge sprejemam še jutri (14.11.03) do kake 8.30…pol bo pa treba poletet tja proti.

P.s.: saj ni tolk važno vse skupaj…ampak,da vem kaj obleč(čem rečt sleč..) ;-)))

Hmmm… Bi… Pa ne bo šlo… Moram Micko pazit 😉 :)))))). Ne, naslednji teden pa skoraj sigurno… Samo prej, dopoldan (tam do enih hmmm… skoraj enih), če bo imel kdo čas za kak kofe ;).

Pa uživajte še za mene 😉 :))))))))

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Predlagam, da se dobimo pr nasmu Stumpiju;)…kdaj pa bo to..bemo..ajde sp..jaz bi skor najrajs dopoldne..ma ej..se bomo mi to zmenli tm;))..moram itak se par klicev opravt jutri zjutraj…

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

sorry,
sprejmes opravicilo za mojo odsotnost ??:(
vrnem kdaj drugic eno pijačo!

send $

No..ker si glih ti!Pa pijača se tud zanimivo sliši…;-)))

… hmm
kaj pa sicer počnete ??
sexate ? ;)))

send $

V glavnem ja!

Torej kaj zdaj.

Kje in kdaj smo zmenjeni?

Sonček,še nekdo,Štump..zaenkrat v BTC-ju okrog 11-ih.Pri Štumpu al pa sladoledni vrt.Tolk zaenkrat.Kar se razvije naapre.Toledo že čaaka…!

Kva je to “Štump”????

tisti modri …………..poleg strumfete..hehehe

ojla altek……a še kaj glavca buba?

leta letijo - iščem stevardeso.....

Ej, ej

Bolje, bolje.

A se vidimo danes??

Pa kje curca je Štumpi

sladoled greje…hehehehhe

saj bo moški del itak dovolj “trdi”……….

Okoli 11.00, pijemo kavo u sladolednem vrtu City parka, vhod tam kjer je Humanic trgovina, takoj levo pa je sladoledni vrt.
Kava caka tebe in vse ostale kletkarje;))…papa

Štump je oseba, ki ima v blizini lokal in njegov ledi je najboljsi..ma nas prijatelj je;)) in obcasni gost kletke.

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

ne zezi Alta kle…..pa rajs prid na kavo..ce prides..ves kaj sledi..haha…miza caka;))

frenda…pa jest ne bi zezal……………

saj sem mu samo poskušal odgovori…

kajne,Alti, da nisi hudi……………….hihiihihi………
daj povej ji, da je bolj biti trdi…tak al drugače…………sploh če je zanimiva okolica………..

Ej, ej

Hvala. Se vidimo. Ampak glede na to da se vi poznate med sabo jaz pa vas ne poznam, kako bom vedel kdo ste?

Razo tle se pa ne strinjam s tabo :(bolje biti trd tako ali drugače)

Prav zadnjič moj šef zjutraj:
Porka duš a ni to hudič če se zjutraj zbudiš z trdim križem, namesto da bi bilo kaj drugega trdo.

Ej sem ga kar pogledal?!?!?!?!?

naštimi pupe, naj bojo zgoraj brez…hehehehhe

ali pa pridi z odprto marelo….ni blema, se ti bodo takoj predstavile……

drugače pa…..saj boš čutil………….samo pazi…………..

a si še na vezi?

Še, še

Te bomo opazili, ko se bos oziral naokoli in nas iskal..ma ej..saj nas malo poznas iz slik na msn-ju;))..ti sam ulet..in zatul..alt je kle..haha..sibam zdej..se vidmo..papa

a si še?…sory sem kal zakasnil

Eno Štrumfeto

heheheh……..a se prej dobiva….pa mal nicke pomešava…….hihihiihi….samo da mi ne bi polej preveč živahen postal…..saj veš………jaz sem tak umirjeni uglajen boječi in zadržan……..

altek……….mater…..ti dans kar zagrabi………kar bo na mizi…

New Report

Close