Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek LJ – Dolenjske toplice

LJ – Dolenjske toplice

Kako se pride z dolenjske avtoceste iz smeri Ljubljana v Dolenjske toplice?

A je že dokončan kak pameten odcep pred NM, ali je še vedno najbolje iti skozi center Novega mesta? Enkrat sem se že lovil in izgubljal čas po nekih čudnih lokalnih cestah v rekonstrukciji, pa ne bi rad ponavljal…

Hvala.

Še to: Michelin priporoča zapeljat z avtoceste pri Ivančni gorici in iti čez Muljavo ob Krki. Tudi tam sem se že vozil, pa je bila cesta obupna, v rekonstrukciji, pol v makadamu in s semaforji. A veste, kako je trenutno s cesto ob Krki?

Greš na prvem izvozu za NM dol,je to tud odcep za Dolenjske toplice,mimo Harveya,levo čez Bršljin in naravnost do mosta čez Krko kjer zaviješ desno,pa na koncu mosta desno mimo avtobusne in Tuš Planeta in samo naravnost in si tam. V bistvu 90{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} centra obvoziš. To ti je najboljša in najlažja opcija poti.

nova
Uredništvo priporoča

A ta izvoz NM je oni na vrhu klanca malo naprej od gradu Hmeljnik?

Sicer eni omenjajo kot boljše druge opcije za D.Toplice. Eni čez Stražo, eni že pri izvozu Bič. Trapasto. Kjer se omenja veliko alternativ je jasno, da nobena povezav ni glih idealna.


Verjetno je mišljen izvoz NM-zahod. Tudi, če greš dol pri drugem, obvoziš glavni del centra.

Pejt tam kot ti je napisal izvoz NM, če pa češ komplicirat pa lohk tud na celje in zidani most…tko mal za svet( da ne skočijo u luft ob omembi vukojebine) videt


Nič makadama in nič semaforjev ta dela so že davno končana .

New Report

Close