LJ – dražji vrtci
Dragi starši, zdaj pa imamo! Prav jezna sem na Jankoviča: prva stvar, ki jo je naredil v svojem mandatu, je vrtičkarska, takoj druga pa podražitev vrtcev. Res krasno. In počasi bodo otroci, ki ne živijo v Ljubljani, morali zapustiti ljubljanske vrtce. Nisem si obetala kaj dobrega, diskriminacije pa res nisem pričakovala. Kaj zdaj pravite njegovi volilci?
Če je srž problema v tem, da bodo neljubljanski starši izpisali otroke iz vrtcev, nimamo volilci Jankoviča nič s tem, ker smo Ljubljančani…
Kar se pa podražitve tiče – K A T A S T R O F A!
Tolažim se s tem, da je samo še eden v vrtcu in da bo še eno leto, potem pa konec oderuštva.
Drugače je pa z Jankovičem tako kot z vsemi drugimi. Nekaj stvari naredi dobro nekaj pa slabo. Na splošno pa sem zaenkrat zadovoljna z njegovim delom. Pri nas ( živim v centru lj) se že pozna v +
Tudi pri nas so se vrtci podražili za (mislim) 7 ali 8{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}, pa Jankovič ni naš župan.
Sem ravno danes razmišljala – vsi svetniki se sklicujejo, da so za povišanje cen krive plače vzgojiteljic. Ampak…
V isti sapi nekdo predlaga, da bi lahko iz PLAČILA ENE!!!!!! SAME SEJNINE NAŠIM VRLIM SVETNIKOM, pokrili plače CELEGA LETA mnogo številčnejšim vzgojiteljicam.
Pa sej niso resni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!