Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek LJ – dražji vrtci

LJ – dražji vrtci

Dragi starši, zdaj pa imamo! Prav jezna sem na Jankoviča: prva stvar, ki jo je naredil v svojem mandatu, je vrtičkarska, takoj druga pa podražitev vrtcev. Res krasno. In počasi bodo otroci, ki ne živijo v Ljubljani, morali zapustiti ljubljanske vrtce. Nisem si obetala kaj dobrega, diskriminacije pa res nisem pričakovala. Kaj zdaj pravite njegovi volilci?

Nehaj no…Kaj na to rečemo…Da ima vsak politik svoje fore. Nekje odvzame, da drugje da. Tko to je.
Za koliko so se podražili vrtci in kdaj?

Podražili so se za 8{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}!

Če je srž problema v tem, da bodo neljubljanski starši izpisali otroke iz vrtcev, nimamo volilci Jankoviča nič s tem, ker smo Ljubljančani…

Kar se pa podražitve tiče – K A T A S T R O F A!

Tolažim se s tem, da je samo še eden v vrtcu in da bo še eno leto, potem pa konec oderuštva.

Drugače je pa z Jankovičem tako kot z vsemi drugimi. Nekaj stvari naredi dobro nekaj pa slabo. Na splošno pa sem zaenkrat zadovoljna z njegovim delom. Pri nas ( živim v centru lj) se že pozna v +

Tudi pri nas so se vrtci podražili za (mislim) 7 ali 8{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}, pa Jankovič ni naš župan.

Sem ravno danes razmišljala – vsi svetniki se sklicujejo, da so za povišanje cen krive plače vzgojiteljic. Ampak…

V isti sapi nekdo predlaga, da bi lahko iz PLAČILA ENE!!!!!! SAME SEJNINE NAŠIM VRLIM SVETNIKOM, pokrili plače CELEGA LETA mnogo številčnejšim vzgojiteljicam.

Pa sej niso resni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jaz sicer ne vem nič o podražitvah, ampak bomo še eno leto zdržali.
Kar se pa vrtičkov tiče – vsaka mu čast, da se je končno lotil tega. Vsak m2 zemlje, ki je bil prost, je nekdo zasedel in naredil vrtiček. Ob vseh upadnicah v glavno mesto vidiš barake, sode ipd. Skrajni čas, da se to uredi.

no, mogoče imate res dražje vrtce, vam pa odštejejo znesek kredita. nam ga pa ne

Sori, tudi to je ene vrste diskriminacija. Zakaj bi nekdo plačala manj vrtca samo zato, ker ima drugačno finančno politiko kot druge družine? Zakaj pa najemnikom ne upoštevajo najemnine? Zneski so podobni.

New Report

Close