Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Ljubav na selu

Ljubav na selu

Naši so amaterji proti njim. Prav luštno oddajo imajo na Hr1. Sploh Josip in Nikolina sta prava srčka.

Prav fajni so, pa že prvi dan poljubi, postelja. Josipova mama je pa zelo fletna in se ne vmešuje v sina.

Ali sta spet v nanizanki Nikolina in Josip, a nista bila že lani.
Ta dva, se mi zdita malo nevsakdanja.
A sta v vsaki nanizanki ?

Pa Rasema se je ponovno prikazala. Ni ji uspelo pri Markotu, ni ga uspela izvleči pred oltar. pa išče novo žrtev.

Če bi pogledali, katera sezona je zdaj in katere je bilo zadnjič konec, bi ne lapali u 3 krasne. 😁😁😁

Ko sem zagledal pol avtobus klosarc sem se prav zgrozil. Same socialke, brez vsega , nekatere celo brez zob.

Večinoma brez zob bi lahko rekli. Tako mlade in tako neurejene. V prejšnji oddaji so še nekako bile za pogledat, zdaj pa živa groza.

Res je. Prav zabavno je to gledat. Vrtijo pa zdaj na pop tv njihovo 9. sezono, prej so pa 10. sezono. Vsaj tako mi je uspelo razbrati. Če se motim, me popravite. Ni važno, gledam in se zabavam. Tudi voditeljica je super. Glede nastopajočih – ta Vatroslav ali kaj je že, je prav antipatičen, grozen. Pa tako visoko mnenje ima o sebi. Meni je všeč Dario. Tak fajn dečko, noramlno razmišlja, samo mamo ima grozno. On še nekako govori, ko mame ni zraven, ko se ona prikaže, pa zmrzne.

Vidim pa, da so ene kandidatke, ki so bila v 10. sezoni, bile že prej v deveti. Ene pa celo že trikrat:)

Vatroslav in Valentina sta se poročila. Imata že otroka-deklico.

Nikolina in Josip sta se razšla, ona ima sedaj enega novega, ki mu je ime Luka.
Sta še bolj simpatična kot z Josipom.
Ona je tam okoli Opatije prava zvezda.

Pa nehajte s temi spoilerji!!!! Pokvarite ves čar gledanja. Dajmo rajši komentirat sprotno dogajanje. Please:)

Za razliko od slovenske inačice, je tukaj polno prikazov lepe Hrvaške.

Kam spadata ta dva, Josip in Nikolina ?
Mislim da v VDC.

Amaterji v čem? Ker hrvaški šov je posnet tako zelo slabo, da me spominja na šove izpred trideset in več let. Prav kriči iz televizorja, da gre za, obubožano, balkansko greznico. Produkcija je katastrofalna. Da samih ljudi ne omenjamo. Se prekrižaš, tudi če nisi veren. Za bruhat.

Lepe Hrvaške? Prav nasprotno, zelo jasno lahko vidiš, kako enolična in pusta je njihova pokrajina. Nič od nič. In ko pokaže naselja, se hitro zaveš, zakaj so pozicionirani na Balkanu. Revščina na vsakem koraku.

Dosti bolj gledljivo kot naše sranje. Se nasmejiš do solz, naši so pa čist neki zahojeni, leseni. Hr voditeljica dosti bolj simpatična, zna vodit, spontana, naša kot da dobesedno bere besedilo pred kamero. Hrvati znajo pač šov naredit

Dejansko je morje tisto, ki gledalca očara. In v tej oddaji nam nudijo obilo pogleda na morje, prekrasno morje.
Samo ne razumem teh ljudi, za moje pojme človek kakršen je Nikolina ne more biti trgovka !?

Bolj je gledljivo in hrvaška voditeljica je zelo smpatična!

Na Hrvaškem je kar nekaj dobrih oddaj, ampak Ljubav je na selu je pa pod kritiko.

Pod čigavo kritiko?😅 Sicer ne gledam, sem pa pred parimi leti pogledal delčke parih epizod, se mi je zdelo kar v redu. Famozna voditeljica Marijana Batinič ( ne vem če je še vedno ista) je pa lani cel dan bila pri nas, se potikala po objektu, je čakala neke penzioniste, da naredi intervju z njimi in glej ga vraga, baba v reali sploh ni tako lepa, neko čisto sivo povprečje, kljub make upu.😅

Nikolina Cvek je zvezda.

Voditeljica mi je veliko bolj všeč kot naša, je zelo sproščena, samo škoda, ker postaja umetna.

Ja, usta so ji zelo slabo povečali – napihnili.

On je meni nič. tebi nič zavrnil zlato dekle.

New Report

Close