Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ljubček trdi, da ni zatreskan

Ljubček trdi, da ni zatreskan

Imam ljubimca dobri 2 leti. Jaz samska, on poročen in otroci. On je od mene starješi 12 let. Spečala sva se v službi, na zabavi. Drugi dan, sem se mu opravičila, ker je prišlo do tega, a on je želel nadaljevati. Tako sva začela “razmerje”. Takoj v štartu sva se dogovorila, da bo le sex in nič drugega. V kolikor pride do čustev si to poveva in prekineva. Pred pol leta, pa se je on začel do mene obnašati drugače. Leto in pol sva se vedno samo pisala sporočila, v zvezi s sexom….se pravi rajcanje, slike, kje in kdaj se dobiva. Se poseksala in šla domov. Njega pa sedaj kar na enkrat vse zanima o meni, kje sem, s kom sem, kdaj se vrnem, koliko časa sem bila zunaj. Ko mu povem, da sem srala s kerim drugim moškim, je užaljen in ljubosumen, kokerčeš, da si on želi, da sem samo njegova. Začel mi je kupovati darila (parfume, obleke, nakit…) Hoče se dobivati z menoj na kavi po službi, želi si spoznati mojo družbo…. Želi iti na dopust z menoj za cel teden. Ko sva skupaj, me objema drugače, poljublja drugače, vse je bolj nežno, čutno, on kar drhti! Po seksu se želi cartati….jaz pa pač ne. Pa sem rekla, če doma to pogreša je rekel, da ne, da doma vse to ima. Potem mi je začel že govoriti, da me ima rad in da mu ful pomenim. Zamene se vozi tudi na drug konec slovenije, če sem kje daleč stran, doma pusti ženo in otroke, jim reče da more it pomagat prijatelju in pride do mene. Zdaj bi se rad že vsak dan dobival. Želi prespati pri meni doma, pa mu ne dovolim. Čudaško pa se mi zdi tudi to, da mi ponoči ob 2 zjutraj pošilja sporočila….. kao da ne more spati, ker je tako potreben in misli name….. Ko sem omenila čustva in da morava takoj končati…..je rekel, da nima do menih nobenih čustev, da sem zanj res samo za seks. Ampak jaz čutim drugače oziroma mu ne verjamem. Mislim, da noče priznati, ker se zaveda, da bo potem konec. Prosim za mnenja? Ali je zatreskan, ali preveč obseden s sexom z mano?

Pravljica za lahko noč

Po opisu sodeč, gre za zatreskanost. Vsaj ne poznam moškega, ki bi ga zanimal samo seks in bi se tako obnašal.
Ja glej, žena ni slepa. Slej ko prej bo pogruntala in boš imela problem, ko se bo pojavil na vratih. V kolikor iz tvoje strani res ne gre za čustva. Če sta sodelavca in se razve o tem, vaju lahlo glodajo tudi sodelavci in sodelavke.
Lahko pa je ženi vseeno dokler ima mir.

Glej, človek laže svoji družini, tudi, če se loči in vidva “zaživita” skupaj, bo čez nekaj časa moral it pomagat prijatelju.

Lažnivce se izobči, dokler se ne naučijo kaj delajo narobe.

[i]What you most want to find will be found where you least want to look.[/i]

Problem je v tem, da jaz hočem samo jasno vedeti, ali gre res samo za seks, ali so že čustva.
Jaz do njega ne gojim nobenih čustev, ampak ga imam le zato, da potešim svoje potrebe. Kot bi moški rekli, da se samo sprazni…. Pri nama pa je obratno. Nikoli ne bi bila z njim, sploh pa ne s takšnim moškim, ki tako laže svoji družini. Samo on me želi prepričati, da je vse ok, da ni čustev. Jaz pa hočem v primeru čustev z njegove strani, prekiniti vse stike, kar pa on ne želi. Če ni čustev lahko seksava dalje…. V tem je problem. Zato rabim nasvet. Moja intuicija mi pravi, da se tipu trga in je zatreskan vame.

Ja potem pa lahko noč in sladke sanje 😉

Enostavno. Težko je dobiti tako ljubico, kot si ti samo za sex, zato se boji, da bi te izgubil. Malo je takih žensk, ki lahko sexajo brez čustev in očitno si ti ena izmed njih. Ker to ve, te želi zadržati – in ker si misli, da potrebuješ čustva, ti to ponuja. Samo zato, da bi te zadržal in samo zato, ker misli, da to potrebuješ. Sicer pa, vsaka čast…. sex brez čustev mora biti res fantastičen….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close