Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ljubelj… Bornova pot…

Ljubelj… Bornova pot…

… Prevala… čez Kalvarijo na vrh… Begunjščice.. čez Zelenico nazaj na Ljubelj….

7 ur .. nore hoje je za nami… 7 ur kalvarije.. dobesedno.. ko se s 1000m povzpneš skoraj na 2000m.. in to je.. resnično grizenje kolen – nima zastonj Kalvaija to ime.. ampak vrh Begunjščice vse povrne.. in spust porti Robleku pa potem desno po severni steni.. preko previsov.. potkah za koze.. na Zelenico in nazaj na Ljublej…

v reviji Polet piše o tej poti, da na koncu doživiš glorijo.. res jo.. ker tole obhoditi je.. noro 🙂

Priporočam vsem, ki imajo več kondicije kot jaz in ne pozabite vzeti palice… ker če jih danes jaz ne bi imel.. bi bil.. še sedaj na Kalvariji 🙂

to je to.. lep večer, Jani gre v zasluženo postlo.. meditirat in sanjat.. o današnjem prelepem dnevu.. aaaaaaah 🙂

nočko!!

ojej..bravo lahko samo rečem..tore si plezal blizu mene….
Viš zato pa men gore niso po tej plati nič všeč..Jaz rada hodim,španciram..ampak mora bit lepo položno,ne pa v hrib……

čestitke,si pa le izkoristil nedeljo,kot je treba..ne pa mi ko smo čemeli vsi noter,kot da bi bilo zunaj minus 50….tak je …..

včeraj, ko sem se peljal v službo okoli ene ure popoldan sem gledal našega stražarja Julijskih Alp.. ves umit.. sonce kot v pravljici in si rekel.. jutri (danes), gremo nardit ta krog.. ki je opisan v omenjeni reviji…

Perla… ni vse šetnja po položnem.. ko zgrizeš to pot.. čez Kalvarijo.. in prideš na vrh.. in vidiš Triglav … v soncu se koplje.. ne moreš da ne bi pošteno zaklel.. ker si s svojo trmo in trdoživostjo uspel doživet take lepote 🙂

lep večer 🙂 pa cmokca sestrca :))

Sveta pomagavka !

Krasno Jani ..ampak jest sem tud za bolj položno :)))))) pot v gore , da ja ne bo pomote :))

Se je treba preveč matrat da prideš do vrha , kjer je potem tisti dvig adrenalina , kar pa ne pomeni , da ne bi šla in izjoristila izziva gora. O , verjamem kako vreden truda je končni razgled.

sem ponosna nate , da ti je uspelo , res..

eh, Jani, ti si nor na Kalvarijo lest :-))
no, ja, sicer maš pa še ta prve noge, pa jih moraš mal obnucat, da ti potem še ta druge zrastejo , ane ?
:-))))

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

o zajček 🙂 Sej če greš na tvoj hrib je to glih tko kul :))

dobro jutro pa … cmoka 😉

ja… ena že raste :))))))))))))))

B. ma tud rada hribe 🙂 čez par let bo lezla po skalah :))) zdej pa bol po zelenem .. da se noge prehit ne obrabijo.

B.

hehehe, če pa res že raste, se pa javim, da na vrhu postavim eno vazco, z rožcam :-)))))))

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

ja sej.. k ti ne bojo nove zrasle :)))

živjo Barbi!!! en lep dan ti želim 🙂

Da rečeš Snežniku hribček
:)))))))))))))))))))))))

Čau prjatu, uživi ponedeljek!

S.

********************** Šišam, brijam, zube vadim !

heheheh pa ni hribček. je kr orenk.. gora 🙂 ki bo enkrat ziher padla 🙂

tud teb lep ponedeljek :))

ti jani a bomo pr teb tudi kmal pestval?
eno punčko no?

New Report

Close