Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ljubezen

Ljubezen

Mene zanima mnenje  še lahko najdeš žensko za resno vezo pri mojih letih štejem jih 75 let. Sem vitalen,prijazen  veliko kondicije saj se prehodim tudi do 20 km,,lahko se delam celi dan .prosim za komentar.lp

Ni pomembno, če na stara leta lahko prehodiš 20 km, bolj pomembno je da nisi alkoholik in žleht ko pes.

Vau, lih zame! Iščem ravno takega, ki hodi cel dan, da ga ni doma!

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 6571, 05.11.2023 ob 15:36

Vau, lih zame! Iščem ravno takega, ki hodi cel dan, da ga ni doma!

A se kaj boljš počutiš ko nekoga zatreš in zabiješ v komentarju?

med vrstnicami glej.. sicer pa zakaj pa ne, živimo lahko do 116 leta..

Za današnje frače je bolj pomembno: koliko imaš na računu, ali imaš poleg hiše samo vikend na morju ali pa tudi v TNP, pa upam da ni nobenih sorodnikov, ki bodo dedovali po tebi!?

Mogoče še dodaj svoje zdravstveno stanje, ni pa pomembno, ženske se znajdejo tudi pri temu 😉.

Pa vso srečo, rabil jo boš!

Ja se javim takoj hvala bogu najlepša leta šarmantna

Meni je pomemben pogovor, kondicija za pohode in izlete v dvoje, da se ne komplicira. Nič drugega. Leta pa. Tudi s starejšimi se je lažje pogovarjati, kot “žrebci, ki iščejo potešitev”.

maaa, mojster, tukej sploh ni dileme, pri teh letih…. Če vsak dan prehodiš 20 km…., ni vrag, da ne bi na vsake 200 km srečal tisto ta pravo, EU je velika skupnost, sm ne v krogu hodit, ali na stadionu na tekaški progi….

Vsekakor. Pri teh letih je že precej žensk vdovih. Tako, da v tej starostni skupini je več žensk kot moških.

Pa še večji del moški pri teh letih je čisto zastanih, zguranih, tudi zapitih, bolnih… v glavnem bolj žalost. Tako, da marsikatera je pripravljena zamenjat za bolj ohranjen model :).

Pa čestitke za vitalnost.

seveda, dokler dihamo, lahko upamo … ampak tule ne boš našel ravno pametnih odgovorov, prej žaljivke kot karkoli drugega … pošlji mi kontakt 🙂 jaz že dolgo iščem

Kaj pa kakšen dom za ostarele/ hobiji skupin za starejše občane, društva itd.?

Najboljši komentar ever😆… cestitam za vas humor🫶👌

Mene zanima   kje lahko   dobim dekle za eno noč da se bi   lahko zabavala ter skupaj plesala   .

Ponovadi ko grem na kakšno veselico vidim da se dekleta rajsi zabate z puncam kakor fanti  .

Če sem na svadbi vidim neke lustne punce samo so že zasedene   .

Gospod, krasno, želim vse dobro, če niste ravno sebično zapustili bolne žene, recimo, ki vas ni dohajala.
Verjamem, da se najdejo tudi normalne, prijetne, dobronamerne gospe … imam pa sosedo, ki je “ugonobila” že vsaj dva moška. Padejo na neke njene čare (sanja se mi ne, kakšne), sledi pa okoriščanje, finančno izčrpavanje, prelivanje premoženja …
Hočem reči, lahko naletite tudi na take, po pameti.

New Report

Close