Ljubezen in šah
V bistvu primerjava ni najboljša… Ker smo pri šahiranju mi tisti, ki vlečemo poteze… Tisti, ki zajebemo z napačno potezo, z napačno figurco…
Men so, recimo, največ težav povzročali kmeti, nikakor nisem mogla poštudirat zakaj jih je tolk… Konji, so pravzaprav mala malca, točno veš kak domet gibanja imajo… Trdnjave za razliko od konjev, kmetov…, me fascinirajo še vedno… Čeprav poznam njihovo območje…
Da skrajšam… V šahu je kraljica tista, ki tej igri daje dodatno vrednost… Mat kralja pa v ljubezni to ni…
In, če je osvojitev kralja, ki je približno tak kot un na šahovskem polju, ne hvala… Najmanj agilna figura med vsemi, ki šibajo čez šahovnico… Pol mam pa že raj trdnjavo…:)
PS: maxi ne zamert, bluzenje pač, nekak moram zafilat trenutke pred spanjem… Težak teden je za mano…:(
Eej, bravo, bravo ….Rosna za izdaten komentar… :-)))
Jaz sem misel prepisala nisem je pa komentirala….
Kmetje so tudi meni ponavadi suficitaren profil….konji pa preveč enostaven.
Hja…trdnjava ali kralj?…počasi imam dovolj avanturizma, jaz bi zdaj nekaj drugega….
Ma kakšna zamera…hehe, prav sem vesela tvojga komentarja… :-))
Hehe, včeraj se mi je res dalo, ja…:))).Tud dans ne bo drgač…:)))
Ma, trdnjave so zanimive… Men… Bolj kot kralji… Trdnjave so večplastne, vedno znova jih lahko osvajaš… Kralja pa pač slejkoprej matiraš in kaj maš pol? “Eh, to sem pa že… Jebemti kaj je z mano narobe, da sem se zapletla s takim dolgočasnežem!?!?”……..
Med trdnjavo in kraljem je še cela paleta njih, ki so vredni, da jjim dovoliš vstopiti v svoje življenje, na svojo šahovnico, ne glede na to kak status imajo… Na svoji šahovnici si ti kraljica…:))).
Ergo, partnerja bo kap, ko bo prebral moj, zanj feministični izpad…:))).
Hehe, včeraj se mi je res dalo, ja…:))).Tud dans ne bo drgač…:)))
Ma, trdnjave so zanimive… Men… Bolj kot kralji… Trdnjave so večplastne, vedno znova jih lahko osvajaš… Kralja pa pač slejkoprej matiraš in kaj maš pol? “Eh, to sem pa že… Jebemti kaj je z mano narobe, da sem se zapletla s takim dolgočasnežem!?!?”……..
Med trdnjavo in kraljem je še cela paleta njih, ki so vredni, da jjim dovoliš vstopiti v svoje življenje, na svojo šahovnico, ne glede na to kak status imajo… Na svoji šahovnici si ti kraljica…:))).
Ergo, partnerja bo kap, ko bo prebral moj, zanj feministični izpad…:))).[/quote]
Ah klinc ga gleda…partnerja, če bo narobe zastopu….:-)))
Samo tole z večplastnostjo…zna bit nevarno, veš…Trdnjave so pa same po sebi že nepredvidljive. Na začetku je že zabavno, na dolgi rok zna utrujat. Nikoli ne veš točno kako veliko/visoko je obzidje, pa plezaš in plezaš…ko dosežeš vrh, pogledaš na drugo stran…. tam pa globok prepad….aj, aj…pa ne že spet:-)
Jaz imam raj karte na mizi, pa da takoj razčistimo ali igramo tarok ali poker…..aja, to pa s šahom nima več veze….