LJUBEZEN NA VASI
Na televiziji nam prikazujejo resničnostno nadaljevanko Ljubezen na vasi.
Fantje, ki želijo dobiti dekleta, so različnih starosti.
Saj razumem, te mlade, mogoče so malo zadržani, oddaljeni od družabnega dogajanja in ostali so sami.
Ampak ta Ljubo, kar prekipeva pri 66 letih od življenske radosti.
Kaj vse je pripravil ženskam, ki so ga izbrale.
Sicer jim prepušča, da naj se znajdejo same, vendar že ta žurka ni od muh. Tako dobrodošlico pripraviti njegovim izbrankam. To ne stane malo denarja.
Mislite, da je res tako bogat, da si to lahko privošči in da do sedaj ni našel prave ?
No, tudi to se dogaja, saj ne samo na Hrvaškem, tudi v Sloveniji.
Ljubezen na vasi, namreč.
Če drugega ne, je lepo pogledati Istro, ki je v teh koncih skoraj ne poznamo, pa Metkoviče- veliko jih sicer gre tam mimo v Međugorje, vendar to je tudi manj znan, a lep kraj.
Pa Slavonija, kjer se pasejo ovce in koze…meni je lepo spoznavati Hrvaško tudi izven meja turističnih krajev.
Jaz sem oboževalka televizijskih oddaj, tudi na POP-TV.
Vendar že vidim, tudi letos se vse ponavlja.
Vse kar nam kaže TV Slovenija, z izjemo dirke po Franciji, se ponavlja. Vedno znova. In tiste, kis mo to že videli in nas je veliko, to jezi.
Znova, znova, znova…pa že rajši pogledam nekaj novega na POP-TV, na primer prikaz življenja na hrvaški vasi.
Ja tudi jaz sem vesela take oddaje. Če je komu do starih znucanih filmov, naj jih gleda povsod drugje.
Meni je smotulja številka 1 glih tale Borisova Ana Paula, ki se je prijavila k Borisu zaradi lokacije in ne zaradi fanta, ki išče ženo. Druga smotulja pa je itak Viktoria oziroma verjetno res Viktor, ker sem že jaz iskala razloge zakaj ima piskajoč glas in tako sprdljivo pedersko obnašanje s poudarkom na petkah, cujncah, obsedenost s svojim telesom in nego oh in sploh. Pa mi ni glih uspelo ugotoviti, tolk da hvala za info. Zdaj bom ob prvi priliki pogledala, ko bo spregovoril/a, če se ji/mu med govorenjem premika adamovo jabolko, ker to imajo vidno samo moški in preko tega ne moreš prikriti svoje identitete.
Ne morem pomagat ampak takih “spreobrjencev” ne razumem in jih nikoli ne bom. Žal. Zame to ni normalno in potem se verjetno še vse skupaj forsira, da tak netopir pride na televizijo oziroma zasede eno od glavnih pozicij, ker zdrav kmet kot je Jovan, sto procentno ni tega netopirja izbral po svoji volji. Verjetno je bil podtaknjen med ostalimi, ko je morda po svoji volji izbral eno ali dve, tretjo hojlo pa so izbrali na produkciji.
Ne morem pomagat, tud če bo zaradi mojega mnenja kdo užaljen. Kdor je normalen, me bo razumel….za ostale mi pa dol visi.