LJUBEZEN NA VASI
In mi ni za to prav nič hudo….sem vesela, da sem, kar sem…in da vem kam spadam, oziroma, da nisem nekaj “TISTO” vmes.
[/quote]
Ja to pa verjamem, da si vesela, da si normalna in se nihče tako poniževalno ne obnaša do tebe kot se ti do njih. Ko bi vsaj imela kanček empatije. Tako pa raje tolčeš po drugačnih iz svoje zlobe.
Tole obiranje mandarin pa je bilo poden od podna.
Ljubo ki se hvali da je bral intelktualne velicine se je pokazal kot tezak primitivec. Zalit in zmerjat zensko z debelo kamelo!? Halooo pa kdo si ti da si to dovolis?? Bi ga vprasala in slllaaa. Pogodba gor ali dol. Zenska pa se temu se smeji kot u risana.
Ne vem zakaj, ampak tole mi pride prvo na misel, ko pokaže “manekenko”:
https://www.youtube.com/watch?v=xO9r5s4Knss
V vsaki oddaji je kanček turističnih zanimivosti.
Ali vam ni všeč Poreč ? Poreč s svojim hotelskim kompleksom na bližnjem otoku, je od nekdaj najbolj priljubljena točka obiskovalcev Istre.
Sedaj je turistično zanimanje za Istro nekoliko popustilo, a v oddaji so prikazali, da je Poreč še vedno meka in priljubljen tudi za mlad turistični vrvež.
Zdravitelj Igor Drandić, ki živi v Foški v Istri, se poslužuje čiščenja negativnih energij in stresa, ki jih dobi človek zaradi vseh negativnih vplivov vsakdanjega sveta in zaradi lastnih napačnih prepričanj.
Poskusite ga obiskati.
Od njega boste šli prečiščeni, kot bi se napili zdravilne vode.
Tudi to je Ljubezen na vasi.