Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka LJUBEZEN NA VASI

LJUBEZEN NA VASI

Ti si pa res ena zlobna omejenka.
[/quote]
In mi ni za to prav nič hudo….sem vesela, da sem, kar sem…in da vem kam spadam, oziroma, da nisem nekaj “TISTO” vmes.

˝Adamovo jabolko˝ imamo vsi, samo pri moških je bolj izraženo. :)))

In mi ni za to prav nič hudo….sem vesela, da sem, kar sem…in da vem kam spadam, oziroma, da nisem nekaj “TISTO” vmes.
[/quote]

Ja to pa verjamem, da si vesela, da si normalna in se nihče tako poniževalno ne obnaša do tebe kot se ti do njih. Ko bi vsaj imela kanček empatije. Tako pa raje tolčeš po drugačnih iz svoje zlobe.

Prvo, drugo izbere kmet sam.

Tretjo izbere organizator.

Tako so izbrati Viktorijo alias Viktorja.

Medijska zvezda v slovenskih šovih, je Jadranka iz Kopra.

Malo tukaj, malo tam in čas mine.

Očitno je na Hrvaškem isto.

Marko vozi te njegove ženske na predpotopnem motorju.

Na koga vas spominja njegova Ksenija iz Splita ?

Izbral si je moškega in videl bo, kako se bo izkazal.
Mogoče pa mu manjka moška moč pri delu na vasi ? !

Mlade so se izkazale, stare pa niso, da bi jih človek gledal na TV.

V nobeni humoristični ali razvedrilni oddaji se nisem toliko presmejala kot v tej.
To so ljudje, ne moreš si niti predstavljati, da se taki ljudje pokažejo pred kamero.
Brez izkušenj, brez znanja, kar taki kot so.
Včasih je položaj tako smešen, da se hočeš ali ne, moraš nasmejati.

Samo da jim le lepo. Uživajo, da jih ti moški fantje gledajo kot deveto čudo.
Najbrž imajo hudo sušo, samski moški.
Ti odmaknjeni kraji.
Dedku je uspelo dobiti črno ženo, ki je mlajša od vnuka.

Tista leonida
Je taka kot nasa leonida.
No ta hrvaska ma vse pike.

Bolj zabavna je ta oddaja kot na primer na slovenski TV-Vse je mogoče z Bojanom Emeršičem pa še marsikatera zabavna oddaja, ob kateri pa človek ne ve ali bi se zjokal ali pa se smejal samemu sebe, ker to gleda.
Ob gledanju teh Hrvatov pa se neprisiljeno smejimo.

Ta Ljubo je tudi ena pojava in prav smešen na svoj način. Me prav zanima za katero se bo odločil.

Meni je smešen Željko, ki se nagiba k tisti “ta mladi”.

Slišim pri odprtih vratih, da se ljudje smejejo, ko gledajo to oddajo na POP TV.
In kot po tekočem traku, vse hiše gledajo POP TV.

Dogaja se, ni da ni. Še enemu se dobro ne nasmejiš, pa ti drugi našpiči tako, da ti gre na smeh.
Tako izvirni igralci, kar po domače, ne rabijo priprav in učenja.
Za se nasmejat.

Kdor še ni nabiral mandarin ob Neretvi, si bo zaželel na “izlet” v te kraje, kjer je mandarin, kolikor ti jih srce poželi.
Namesto po cesti, prideš do nasada z ladjico.
Lepo, nepozabno.

Tole obiranje mandarin pa je bilo poden od podna.
Ljubo ki se hvali da je bral intelktualne velicine se je pokazal kot tezak primitivec. Zalit in zmerjat zensko z debelo kamelo!? Halooo pa kdo si ti da si to dovolis?? Bi ga vprasala in slllaaa. Pogodba gor ali dol. Zenska pa se temu se smeji kot u risana.

Še obisk svetišča si lahko privoščite.
Kakšna reklama!
In prijazna razlaga patra, ki je opisal razvoj teh krajev in razkazal muzej.
Znajo delati reklamo za svoje kraje, ti Hrvati.

Ne vem zakaj, ampak tole mi pride prvo na misel, ko pokaže “manekenko”:
https://www.youtube.com/watch?v=xO9r5s4Knss

Zelo pritajeno so Hrvati vsilili na POP TV zastonj reklamo svojih naravnih lepot.

V vsaki oddaji je kanček turističnih zanimivosti.
Ali vam ni všeč Poreč ? Poreč s svojim hotelskim kompleksom na bližnjem otoku, je od nekdaj najbolj priljubljena točka obiskovalcev Istre.
Sedaj je turistično zanimanje za Istro nekoliko popustilo, a v oddaji so prikazali, da je Poreč še vedno meka in priljubljen tudi za mlad turistični vrvež.

Zdravitelj Igor Drandić, ki živi v Foški v Istri, se poslužuje čiščenja negativnih energij in stresa, ki jih dobi človek zaradi vseh negativnih vplivov vsakdanjega sveta in zaradi lastnih napačnih prepričanj.
Poskusite ga obiskati.
Od njega boste šli prečiščeni, kot bi se napili zdravilne vode.
Tudi to je Ljubezen na vasi.

Tukaj nastopajo ljudje, ki nimajo nobenih izkušenj s kamero.
Vendar je šov prirejen tako, da je vse skupaj smešno.

Berem hrvaške komentarje v zvezi z Viktorijo,primerjam s slovenskimi.Po homofobiji in šovinizmu Slovenija pred Hrvaško.Bravo Slovenija,za razgledanost,strpnost,zaplankanost…..

New Report

Close