Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka LJUBEZEN NA VASI

LJUBEZEN NA VASI

Kaj je samo preoblečena v moškega, ali je moški ali kdo je ?

Je Viktor-ija res moški???

Resno vprašanje. Je Viki transvestit?

Ha, sploh nisem brala prejšnjih komentarjev, pa vidim, da ste enakega mnenja. Ko sem jo prvič videla in slišala, sem takoj rekla, to je moški. Glas, moška postava, obnašanje, vse je čisto preveč očitno.

Je Jaqweline Slovenka katera je pri Biliću. Ta mlada top lepotica bo tudi v slovenski Ljubezni na vasi..jaz sploh nr vem ksj to 30 let staro dekle išče v teh oddajah.

Kaj mlada, baba je stara 50 let. Tam je zvisela, zdaj bo pa iskala srečo še v slovenskem šovu. Kaj vse eni naredijo za prepoznavnost.

Tem ženskam se nič ne ljubi in bi rade zaživele lahko življenje ob vplenjenem oskrbniku.

Je Viktorija Viktor al kaj?

Prebrala sem, da je bil nekoč Marin Memić. Poglej na FB.

Tudi je zares Marin Memić. Na hrvaških straneh vse lepo piše. Bila je fant, zdaj je pa nekaj vmes.

Meni je sam zal da je sla mira domov,tako je da vedno tisti ki so bolj za delo in malo govirijo prvi odpadejo,drugac pa je res njihova odaja kar se karakterjev tice boljsa kot nasa…res se jim narezis in tud nazaj se nic ne drzijo

Kaj vas briga kaj je Viktorija,človek je!A ljudi predalčkate po genitalijah.Nepoučenost ni opravičilo za zmerjanje in zaničevanje.To je kar sama želi biti.Če bi vsak pometel pred svojim pragom,bi svet bil veliko lepši.

Iskreno in direktno izražanje teh amaterskih ljudi te včasih bolj nasmeje kot igra učenih, profesionalnih igralcev.

Ta Viktorija me spominja na Salome. Prav podobni sta si. Le da je ena črna, druga svetla.
Prav nič me ne bi čudilo, če sta kaj v sorodu.

Viktorija hodi kure futrat pa koruzo pobirat s torbico na ramenih…ma res…lahko se nasmeješ ob gledanju….

Enkrat je bila na hrvaški televiziji ena nadaljevanka o Pepini in Luigiu.
Ta Ljubo in Ljubica me prav spominjata na tista dva.
Smo se nasmejali do solz, ko smo gledali.

Legendarna nadaljevanka Nase mali misto. Ce se ne motim je uvodno pesem pel Boris Dvornik.
Ampak ta dva L in L sta svetlobna leta stran od Pepine in Liugia.

Stand up komiki, vsi po vrsti.Lahko je biti pameten, če te nekdo uči, ti posreduje informacije in te usposablja.
Pa še iz teh akademsko izobraženih včasih ni dosti razvedrila.
Ti na vasi so pa izvirni, taki kot so.
In razvedrilni.

Te dame so bolj za poležavanje na soncu in kopanje v bazenu kot za delo na kmetiji.

Marko ne razmišlja o tem, da bi dobil družabnico.
On hoče žensko, ki bo delala.

Da se ljubi igrati to igro z iskanjem ženina tem ženskam, ki so vse čez petdeset.
Saj tiste mlajše bi še nekako razumela, toda te stare penzionistke. Pa kako one glumijo, kot da si res želijo Ljubota ali Marka. Njem ni do teh moških in do dela na kmetiji. Njem je do tega, da imajo neke vrste dopust v javnosti.
Meni to ne bi bilo všeč, nikakor.
Moraš biti malo usekan, da to počneš.

Zakaj pa zdaj ne opravljate na veliko.
Ce bi bile slovenke bi ze vse oglodale do kosti.
Zdej pa niiicccc .hinavke.

Jacqueline daje vtis, da si želi dobiti tisto…
Deluje mi zadržano, vendar mislim, da se ob mladem moškem, kakršen Željko je , pokažeta vsa njena potreba in znanje.
Seveda ne mislim pri tem, da bo z zakrivljeno palico pasla ovce in koze, kvečjemu bi jahala konje.

Mogoče je tako bolje, sicer bi se tema v sprevrgla v prepir, kdo je hujši, na koncu bi itak bile spet omažovane Slovenke kot hujše in grše.

Je pa pri Željku ena od kandidatk Slovenka in ravno ona se mi zdi dokaj zdela, umirjena, se ne prepira z ostalima kokoškama, ki se ves čas zbadata … Na ta račun je sicer pri gledalcih manj opazna.

Katastrofa od ženske pa sta mi Monika (vulgarna, neresna, nikoli ne utihne) – enako zoprna je tudi njena tekmica. Pa Ana Paulina ali kaj je – v uvodni oddaji igrali angelčka, zdaj se je izkazala za avšo.

Sploh ni Slovenka ampak trenutno zivi v Sloveniji. Saj niti jezika (se) ne zna dobro.
Bo pa hec, ko jo boste isti v nasi oddaji hitro oznacili za “ta juzno”.

New Report

Close