Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka LJUBEZEN NA VASI

LJUBEZEN NA VASI

Za razliko od ene žlahtne štorije, jih je tukaj več. Vse skupaj izpade kot nek trač, dogajanje na vasi, kjer vsak prišlek pomeni dogodek.
Vendar, zanimiva je turistična poteza, ki kaže kraje na Hrvaškem v zelo lepi luči.

Rasema, Ksenija in Marko so poglavje zase.
Ljubo, Ljubica,Violeta so spet klasa zase.
Drugi so malo mlajši. Naj jim bo.
Kaj si mislite, gledalci te serije?

Ko je prišla k njemu Jacqueline, je rekel Željko, da so Slovenke manekenka. Ampak ta Jacqueline ni ne Slovenka, ne manekenka.
Ubrisana je na mlade moške.

Jo je Žiljko izbral, vendar je misli, da bo delala, ona pa bi se sončila ob bazenu.

Najbolj mi gre na živce Ana Paula…že ime ima tako, kot da je prišla iz mehiške telenovele, obnašanje pa še hujše…Ja pa kdo na svet lahko spravi tak stvor oziroma avšo, ki bi bila ob primerni vzgoji lahko čisto fejst punca, saj ji nič ne manjka. Ampak tole? Kot da ne ve, v katero oddajo je prišla, oziroma kaj je njen point? Očitno je sama oddaja močno skrenila iz prvotnega namena, da naj bi bile ženske, ki se prijavijo res kandidatke za fante, ki imajo kmetijo in ne mesto za lepotno tekmovanje oziroma modna pista.
Tale tamala je pa, kot bi se vsakih nekaj ur nafilala z drogo in vsakih nekaj ur za kratek cajt prišla k sebi-pa nekako pogruntala, da je treba iti delat-žal, čeprav bi ona rajši šla na manikuro. Kot da bi imela izbiro med savno, manikuro in plažo….

Pa ja niso mislile te ostarele ženske, da ti ostareli moški iščejo resno partnerico.
Oni rabijo žensko za delo, da bo pasla ovce in koze, delala kozji sir in ga prodajala.

mene je presenetilo tudi, da dve tako mladi dekleti ne razumeta niti osnovne angleščine. se je na Hrvaškem v šolah ne učijo?

Kar se tice ang jih mi sisamo.
Slovenci res razturamo v tujih jezikih. Tudi hrvati to priznajo.
In tudi tako vljudni smo da takoj govorimo v jeziku ki ga govori sprasevalec. Res slo kapo dol.
Jz pa ne vidim da bi bla ta odaja bolj smesna od slo.
Kaj pa vas nasmeji.
Edino da se ne bojo tok grdo kregale kot se slovenke to pa res.
Un jovan je pa smotan ful. Je keri vsec in kaj tocn ji je vsec.

Se mi dozdeva, da ga Victoria obožuje, Jovana namreč.
Sta na isti valovni dolžini.

Pa kaj te babe mislijo, zakaj si kmet išče babo? da bo delala, ne pa romantiko zganjala.

Delavne odpadajo, ostajajo samo tiste dvomljivega slovesa, ki so tako ali drugače autsajderji.

Ti moški, a nimajo nič otrok na teh kmetijah. S temi starimi ženskami jih tudi ne bo.
Izzvzeti moramo Majo, Ano Paulo….

Ali na Pop TV-ju res nimajo kaj drugega pokazati, kot ta kurja čreve, ki se vlečejo vse poletje ?

Živijo Bogu za leđima, z nikomer se ne družijo, do bližnjega soseda je deset kilometrov. Ukvarjajo se z drobnico in kar jim borna zemlja nudi predelka za smokve.
Saj ne morejo dobiti punce.
Sedaj pa se jim pokažejo lepotice z bujnimi oblinami, s seksi retoriko in vržejo fante na obrate.

Pop TV se je izkazal to poletje s kopico stand up komedij, ki jih lahko gledamo doma, brez da bi šli na predstavo in jo drago plačali.
Pa še bolj se nasmejemo. Krohotamo od smešnih dovtipov, od huronskega prizadevanja kandidatov, da bi osvojili izvoljenega.
Včasih pa se tudi zamislimo, le kaj žene te ljudi, da iščejo pred očmi javnosti in da se ponujajo pred vesoljno Slovenijo.

Je serija vredna ogleda? Vse moje sodelavke govorijo samo še o tem, ampak sama se ne morem pripraviti da bi začela gledati

New Report

Close