Ljubezen po domače, Jaka in Ana
Je kdo gledal včerajšnjo oddajo? Kaj je s temi ženskami, so res tako obupane že pri 26-ih letih? Najprej se poteguje za Gašperja, ki je ne izbere, kmalu za tem že kar zanosi z njegovim bratom. Slednji, kolikor je bilo videti včeraj, deluje popolnoma neizainteresirano. Ženska se sploh ne zaveda, kaj si je nakopala na glavo.
Res se vidi, da sploh nista za skupaj. Njemu se vidi, da mu je toliko mar vse skupaj kot lanski sneg, samo na TV se je prisilil nekaj reči. Vse skupaj je zelo prisiljeno in dvomim, da se bo obneslo. Vse, kar mora revež delati, je na muz in vidi, se, da se v vsem tem cirkusu ne znajde in mu je hudo odveč. Ljubezni pa ne vidim pri nobenem od njiju.
Jaz vidim to Ano, kot veliko preračunljivko. Dela se mirno in pridno, v resnici je pač pretuhtala da hoče na vsak način ostati v tej družini, če ne z drugim bratom ki je še ne dolgo ponižal svoje kandidatke v šovu. Sama poznam dosti takšnih preračunljivih punc, kot je ta Ana ki so povprečnega videza in skoz nekaj glumijo. Za tega Jaka nimam besed, mislila sem da je vsaj bolj pameten in da zna prebrati ljudi.
Važno, da se ga ena usmili in je že noseča po nekaj mesecih poznanstva in onadva to v zdanji oddaji razglašata za ne vem kakšno ljubezen. Halo? Po njuni neverbalni govorici telesa je bilo videno, da je vse fake. Ana je rabila partnerja in otroka, ker ji teče biološka ura; Jaka se je bal ostati sam. Samo za tv oddajo pač glumita koliko sta zaljubljena. Klasika. Saška je tega Jako čisto prav ocenila, v prejšnjem življenju je bil res enocelično bitje. 🙂 Ker se ne zna obnašati do žensk še zdaj.
Ne štekam, da s takim houdretom zanosiš po nekaj mesecih poznanstva? Ko itak še ne poznaš dovolj dobro partnerja. Vidi se, da je na vsak način hotela izsiliti otroka, če ne z enim bratom pa z drugim. Prej je bila v njegovega brata ful zaljubljena, zdaj v tega. Fucking fake.
Sama poznam pare, ki so že dolgo skupaj in res zaljubljeni, niso pa tako fake kot tale dva gorenjca. Pop tv pa to propagira, kot ne vem kakšno ljubezen. Hahahaha. Imela je pa prefinjeno taktiko stike z njegovo sestro je ohranjala, samo da bi ga pridobila. Jaz ji nisem nič fouš tega houdreta s kmetije, mi gre na živce ko taki fake pari razglašajo neko ljubezen, ki to sploh ni.