Ljubezen po domače
Jaz to neumnost od Ljubezni po domače običajno celo spremljam. Tudi predstavitev novih kandidatov sinoči sem gledala. Meni so se zdeli vsi izredno simpatični. za razliko od prejšnjih sezon, ko mije bil simpatičen le kakšen posameznik. No seveda, predstavitev in resnica…. sta lahko svetove narazen. Ampak prvi vtis je bil izjemen. Zdaj upam na normalne kandidatke in kandidate za njih.
kako različno vidimo. Meni je bila pa prav on ful odbijajoč – en tak narcisek, kakor v pretekli sezoni Tomaž iz Brd. Sej lušten za pogledat, dober govorec… ampak nekaj na njem odbija.
se mi zdi, da imajo njegovi prijatelji kar prav, ko mu pravijo, da je šmeker 🙂 ne verjamem, da bo ta tip dobu kakšno resno bejbo, mal si ego futra in to je to.
No, saj niso slabi. Po moje je to nova sezona, saj enega poznam in ima okrog dvaintrideset let, torej toliko, kot je povedal v oddaji.
Mar ne bo sledilo nadaljevanje, pisma, pa to.
Seveda bo pisma cenzurirala POP TV in temu ustrezno naredila scenarij.
Upam, da ne bodo spet “navalile” Esma, Ana, Irena, Jožica in tiste kot ponavadi.
Tara, glede na to, da oddaje spremljaš: a ni res, da še prejšnje oddaje nismo videli? Kdaj jo pa bomo?
Oni predstavljajo že nove iskalce ljubezni, mi pa še prejšnje sezone nismo videli.
[/quote]
Jap, ene sezone še nismo videli. Iz tiste je sicer že ratal dojenček, tako da vsaj en par je uspel. Ostalo bomo pa verjetno videli v jeseni.
Tara, glede na to, da oddaje spremljaš: a ni res, da še prejšnje oddaje nismo videli? Kdaj jo pa bomo?
Oni predstavljajo že nove iskalce ljubezni, mi pa še prejšnje sezone nismo videli.
[/quote]
Tretja sezoma bo na sporedu septembra. Ta, ki je vila včeraj je četrta in bo naslednje leto spolmladi na sporedu.
Nič ni čudno. Dokaj normalno v takem okolju kjer živimo. Večina slovenskih gejev je itak poročenih in lajajo čez “tople bratce” skupaj s svojimi ženami :).
Normalni dedc, ki ve kaj ga privlači pač ne rabi javkat čez druge kaj njih privlači in se jih bat in izogibat. Kot prvo ni nalezljivo, kot drugo pa dejte tipi prebolt da zato ker so moškemu moški privlačni še ne pomeni da ste mu tudi vi :). Meni so tudi moški privlačni. Tam…5% moške populacije :). Resno prepotentno da si “bojazljivci, ki obožujejo ženske” domišljajo da po svetu hodijo tipi ki sanjajo o njih in se komaj zadržujejo da jih ne naskočijo :).
Ponavljam (ker tudi ti ponavljaš): To je sam odkrito povedal ali ste mu to pripisali?
Ne bom nikoli pozabila, kako se je Janezu Drnovšku pripisalo, da je gej. Potem je pa prišlo na plan, da dedec ne samo, da je imel ženo…imel je tudi ljubico. Šmentana zagata za lažnive gofljače.
[/quote]
eh eni so v Sloveniji poročeni,potem jih pa s kužati zalotijo….