Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Ljubezen po domače

Ljubezen po domače

Pa smo jih spoznali, nove kandidate za Ljubezen po domače.
Vsi iščejo ljubezen svojega življenja, da se otresejo osamljenosti in samote, ko ostanejo sami.
Ampak meni se zdi, da je človek včasih še bolj sam, če je ob njem veliko ljudi.

Edini, ki mi je nekako sedel in se mi zdi dokaj normalen, je David. Romantičen tip, zabavljaški, doma na morju, ima plovilo in rad ima samotne kotičke na plaži.
Pa še zanj se mi zdi čudo, da nima kakšne bejbe bolj zares.

a je bilo to res snemano že pred leti, pa šele zdaj pedvajajo?

Jaz to neumnost od Ljubezni po domače običajno celo spremljam. Tudi predstavitev novih kandidatov sinoči sem gledala. Meni so se zdeli vsi izredno simpatični. za razliko od prejšnjih sezon, ko mije bil simpatičen le kakšen posameznik. No seveda, predstavitev in resnica…. sta lahko svetove narazen. Ampak prvi vtis je bil izjemen. Zdaj upam na normalne kandidatke in kandidate za njih.

haha, ja .. sem se kar nasmejal..
ko sta uni “metal” bejbi rekli da rabta enga podobnega pa pridnega tipa..
ponavadi so taki bolj “leve” sorte

haha, ja .. sem se kar nasmejal..
ko sta uni “metal” bejbi rekli da rabta enga podobnega pa pridnega tipa..
ponavadi so taki bolj “leve” sorte
[/quote]

Jap. Tile bejbiki pa potrebujeta vsaka po enega odštekanega tipa. Ampak pozitivno odštekanega (kot sta sami), ne nekega težaka in negativca.

kako različno vidimo. Meni je bila pa prav on ful odbijajoč – en tak narcisek, kakor v pretekli sezoni Tomaž iz Brd. Sej lušten za pogledat, dober govorec… ampak nekaj na njem odbija.
se mi zdi, da imajo njegovi prijatelji kar prav, ko mu pravijo, da je šmeker 🙂 ne verjamem, da bo ta tip dobu kakšno resno bejbo, mal si ego futra in to je to.

…. je čudno

To so sami taki, ki iščejo in boga prosijo, da ne bi našli. Iščejo pozornost in ne partnerko ali partnerja.

Kolikor poznam Milana Podgornika ima 66 let. Torej to ni stara oddaja.

No, vsekakor se nam obeta nekaj smeha in sprostitve.

Naj bo stara ali mlada, samo lepa mora bit.

Tara, glede na to, da oddaje spremljaš: a ni res, da še prejšnje oddaje nismo videli? Kdaj jo pa bomo?
Oni predstavljajo že nove iskalce ljubezni, mi pa še prejšnje sezone nismo videli.

No, saj niso slabi. Po moje je to nova sezona, saj enega poznam in ima okrog dvaintrideset let, torej toliko, kot je povedal v oddaji.
Mar ne bo sledilo nadaljevanje, pisma, pa to.
Seveda bo pisma cenzurirala POP TV in temu ustrezno naredila scenarij.
Upam, da ne bodo spet “navalile” Esma, Ana, Irena, Jožica in tiste kot ponavadi.

Tara, glede na to, da oddaje spremljaš: a ni res, da še prejšnje oddaje nismo videli? Kdaj jo pa bomo?
Oni predstavljajo že nove iskalce ljubezni, mi pa še prejšnje sezone nismo videli.
[/quote]

Jap, ene sezone še nismo videli. Iz tiste je sicer že ratal dojenček, tako da vsaj en par je uspel. Ostalo bomo pa verjetno videli v jeseni.

jaz bi pa predzadnjega in zadnjega poparčkala.

[/quote]

Tretja sezoma bo na sporedu septembra. Ta, ki je vila včeraj je četrta in bo naslednje leto spolmladi na sporedu.

Ni ravno prava tema, ampak, mislite, da Kmetija letos bo? Ponavadi so jo začeli snemati avgusta. Zdaj pa, glede na virus, vprašanje. Kdo kaj ve?

Eden vem, da je topli bratec, išče pa žensko.

Res čudno.

To je sam odkrito povedal ali ste mu to pripisali?

Ne bom nikoli pozabila, kako se je Janezu Drnovšku pripisalo, da je gej. Potem je pa prišlo na plan, da dedec ne samo, da je imel ženo…imel je tudi ljubico. Šmentana zagata za lažnive gofljače.

Nič ni čudno. Dokaj normalno v takem okolju kjer živimo. Večina slovenskih gejev je itak poročenih in lajajo čez “tople bratce” skupaj s svojimi ženami :).
Normalni dedc, ki ve kaj ga privlači pač ne rabi javkat čez druge kaj njih privlači in se jih bat in izogibat. Kot prvo ni nalezljivo, kot drugo pa dejte tipi prebolt da zato ker so moškemu moški privlačni še ne pomeni da ste mu tudi vi :). Meni so tudi moški privlačni. Tam…5% moške populacije :). Resno prepotentno da si “bojazljivci, ki obožujejo ženske” domišljajo da po svetu hodijo tipi ki sanjajo o njih in se komaj zadržujejo da jih ne naskočijo :).

A to un krojač? Men deluje malce topel, tud oblečen kot en Italijanček pa zgleda hud picajzel.

Moraš ločit osamljenost od samote. Vsi ljudje, ki smo sami, ne čutimo osamljenosti. Eni pa, ki niso sami in imajo okoli sebe kup ljudi, čutijo osamljenost.

Eden od predstavljenih je istospolno usmerjen.

Zakaj torej išče nasprotni spol ?

Ne bo mu uspelo.

Ponavljam (ker tudi ti ponavljaš): To je sam odkrito povedal ali ste mu to pripisali?

Ne bom nikoli pozabila, kako se je Janezu Drnovšku pripisalo, da je gej. Potem je pa prišlo na plan, da dedec ne samo, da je imel ženo…imel je tudi ljubico. Šmentana zagata za lažnive gofljače.

Ponavljam (ker tudi ti ponavljaš): To je sam odkrito povedal ali ste mu to pripisali?

[/quote]

eh eni so v Sloveniji poročeni,potem jih pa s kužati zalotijo….

eh eni so v Sloveniji poročeni,potem jih pa s kužati zalotijo….
[/quote]

Kako ti vse veš…. Da ne bo tebe kdo kje zalotil. Bo nerodno.

New Report

Close