Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Ljubezen po domače

Ljubezen po domače

Ste gledali včeraj, prišli so kandidati in kandidatke. Veliko starih obrazov, ki se šlepajo, veliko jih sploh ne zna slovensko. A res ni pravih kandidatov? Še najbolj mi je bila všeč Damjanova zadnja punca, tista s kratkimi lasmi. Metka, ki se mi zdi še ok, pa ima bolj “reven” izbor kandidatov, en gospod se mi je še zdel primeren, ampak je na prvem srečanju postal nekam osladen.

Damjan je že očka z Barbaro, ki je najbrž tudi najbolj primerna zanj, ostale so se v glavnem prišle kazat.

Ni boljšega kot se v nedeljo zvečer poknit pred tv in zijat to zrežirano blesarijo. Frisi, obnašanje, govorjenje… za dol past. Pa potem še oddaja potem o oddaji??? !!!

Tudi jaz sem razočarana ,da ne premoremo peščico slovenskih deklet za naše slovenske fante.

jaaaao
janezove kandidatke so se prišle norca delat na televizijo. ena sama ni zainteresirana zanj
pol se jih šlepa vsako leto po resničnostnih šovih. se mi zdi, da so plačani od pop tvja, ker ni dovolj kandidatov.

jp seveda so plačane od pop tvja, ne vem kaj sploh gledate te šove, ker je vse sam ena igra.

Ljubezen po domače ni nič drugega kot zganjanje hinavščine kazanje ritolizništva in smisel izkoriščanja nasprotnega spola.

To je najbolj debilna oddaja, kar si jo lahko zamisliš.

Res je…poden od podna:(

Vse je vnaprej zrežirano in itak da jim gre za keš od POPa in za “slavo”. V slovenskem prostoru si takoj slaven. To se ves čas menjajo eni in isti frisi od šova do šova in potem od tega živijo. Sami luzerji brezposelni. Kakšna ljubezen! Vse uno je scripted. Eni zadevo izkoristijo še za kakšen seks in to je to. Ali pa pozabijo nataknit kondom, pol pa nosečnost, hahaha. Vse za slavo.

Moram začeti gledati tole zabavo…. Letošnje sezone še nisem.

New Report

Close