Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ljubezen

Ljubezen

Si me prav nasmejal/a. S pokojnim možem sva bila skupaj 17 let, sedaj pa dve leti. Upam, da mi je jasno, kaj je to ljubezen.

O, kje pa, morda sem tudi sama razmišljala nekoč, da bom kar sama in mi je bilo tedaj tako čisto prav. Ob pravem času pa se je zgodila ta nova velika ljubezen. Ne, ne to je za celo življenje, upam da dolgo.

Gradita na dobri osnovi, saj si lahko zaupata, kar čutita. Užijta sedanji trenutek, ostale formalnosti se bodo urejale postopoma.

Gradita na dobri osnovi, saj si lahko zaupata, kar čutita. Užijta sedanji trenutek, ostale formalnosti se bodo urejale postopoma.[/quote]

Ti bi šla komot za vedeževalko. 🙂

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Gradita na dobri osnovi, saj si lahko zaupata, kar čutita. Užijta sedanji trenutek, ostale formalnosti se bodo urejale postopoma.[/quote]

Imš zelo prav. Hvala 🙂

Jaz se pa kar strinjam z zgoraj zapisanim, nekako se bo res vse uredilo, kako bomo pa še videli 🙂 Do takrat pa vsak na svojem trpet pogrešanje.

Samo od sebe se ne bo uredilo, morda bo le čas prinesel nove možnosti za rešitev, ki jih zdaj ne vidiš. V vsakem primeru je pa od vaju odvisno in ne od zvezd na nebu.

Prav gotovo, nisem tiste vrste ženska, ki bi čakala, da se kje, kaj zabliska in s čarobno paličico izgine ali pričara. No morda je edino moški, ki ga lahko ljubim pri svojih letih takšna vesoljna sreča.

To kar ti se dogaja je cudovito, uzivi v tem, poslusaj samo svoj srcek….

🙂 enako želim tebi

Glede na tvoje komentarje v drugih temah te moram vprašat, ali je ta tvoja velika ljubezen še poročena?

,

Ne, ne, že dolgo nič več (10 let), pa že prej je bilo več let mrtvega odnosa. Zato bolje razumem, kako to gre. Prej sem tudi sama zelo idealizirala odnose. če sam nekaj imaš težko razumeš, da nekje ne gre. je pa res, da se mnogi odločijo za poroko oz. vezo, čeprav na to sploh niso pripravljeni in ne vedo, da je to odgovornost.. To, da greš z nekom v resen odnos, čeprav veš, da to ni to je zame večje varanje, kot, če ima tvoj partner še ljubico potem, ali obratno seveda. Z nekom si po mojem prepričanju lahko samo takrat, ko veš, da je to to, ko je ljubezen. Vse ostalo so interesi, varanje, odvisnost od samega začetka.

Veseli me, da si našla novo ljubezen v malo starejših, a vseeno mladih, letih. Upam da hiša, vrt, starši ne bodo ostali tista meja med vama, da ne bi mogla zaživeti skupaj. Če je to tisto, kar si oba želita, bosta že našla rešitev, ki bo dobra za oba. Srečno!

Uživaj v ljubezni. Malokaterim je dano, da jo doživijo, ti celo pri 50-tih. Ala ti vera. Bravo.

Pa eni mislijo, d je takrta konec življenja – vidi kaj lepega nas še čaka!

Sem prav vesela, ko vidim, kako se veselite z mano. res je tudi sama sem bila prepričana po moževi smrti, da je konec, da imaš v življenju lahko samo eno ljubezen. Se vedno zahvaljujem nekomu nekje, da mi je dano se imet tako lepo, v bistvu se počutit mlado in lepo tudi sedaj. Je pa res, da sem srečala pametnega, razumnega moškega.

Hvala enako. No pa tudi, če bo tako, da bova počakala na leta, ko bova skupaj v domu za upokojence, ne bo slabo 🙂

Hvala enako. No pa tudi, če bo tako, da bova počakala na leta, ko bova skupaj v domu za upokojence, ne bo slabo :)[/quote]

:))))
Bravo TI.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close