Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ljubezen

Ljubezen

Glede na tvojih nekaj tem, ki si jih odprl in v katerih do podrobnosti analiziraš moške slabosti in prednosti “nasprotnic”… v katerih je skoraj govora o vojnem stanju in podjarmljenju in zasužnjevanju “nasprotnega spola” ti lahko samo citiram le kaj iz nabora umetnosti vojskovanja…

Know thy self, know thy enemy. A thousand battles, a thousand victories.
The supreme art of war is to subdue the enemy without fighting.
Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win.
Sun Tzu

Veliko sreče v naslednji veliki ljubezenski bitki!

BTW… takoj, ko boš pa nehal gledati na vso to zadevo okoli žensk in ljubezni kot na nekakšno vojno, si pa na dobri poti, da končno zmagaš… tko čist mim grede pa boš spoznal, da si zmago deliš z “nasprotnikom”. Torej zmagala bosta oba :-))

[b]Metallica – Nothing Else Matters[/b]

-------------------------------------------------------------------------------------------------------- There are only five things we need in life: - good friends, good job, good food, good sleep & good _UCK (whatever you thinking is right) Great minds discuss Ideas; Average minds discuss Events; Small minds discuss People.

watamaro, dej no mir?! a zdej mu boš še sun tzuja citiral?? glede na njegove kognitivne sposobnosti bo ravnokar sam sebe v nogo ustrelil…

:-))))))

-------------------------------------------------------------------------------------------------------- There are only five things we need in life: - good friends, good job, good food, good sleep & good _UCK (whatever you thinking is right) Great minds discuss Ideas; Average minds discuss Events; Small minds discuss People.

Daj Watamaro, ne zavajaj ga se ti, to je poslanstvo zensk. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Marko, ne vem če res… izgleda, kot da bi se on z ženskami raje bojeval. bogve, kaj ima raje, da ženska na zmenek prinese – valjar ali kakšno fejst težko kozico…?

Čuj, to pa sploh ni tko slaba ideja, če bi res ženska na zmenek prinesla. Najbolje oboje, pa vsaj še kilo jabolk zraven. Važen je le način uporabe teh predmetov.
Brez nasilja… peace baby! Evo ti rožica, ker sem kavalir. 🙂

Vmes dokler dedc naklada in razklada neumnosti bejba razvalja testo… nariba jabolka… zloži v kozico… no potem pa še samo važno vprašanje … My place or your place baby?

Dva taužnt bonus točk v njegovih očeh zagotovljenih.
Easy victory… tehnični knockout- :-))

ojej, se ti vidi, da si iz enih drugih oldschool časov. moderni moški bi zgroženo izbuljil oči: testo?? kdo pa danes še je gluten, ker je tolk škodljiv?! in še jabolka ziher niso bio 🙂 da ne omenjamo cukra, ki bo fental njegove v fitnesu težko prigarane mišice.

danes je treba pecat na organsko, vegansko in proteinske praške v karjolah, ne pa na štrudle :)))

Saj ravno v boldanem je poanta. Samo vecina tri ciste nima kako stvari stojijo. Niti poznajo sebe. Niti poznajo drugi spol. Posledice so jasne. Mimogrede, kdo govori o vojni? Jaz prav gotovo ne.

Pa ne vem kaj mi vsi ponujate neke cenena nasvete. Jaz da jih rabim? Od vas? Kdo pa mislite da sem? En Jakec, kot jih gledate okoli sebe ali kaj?

So ti plačali kosilo, da odpiraš nesmiselne teme?[/quote]
Vsako tele ima svoje vesele. Odplavaj…

:-))))))[/quote]
Kako je smesno, a ne? Vecini tukaj ne bi skodilo, da se malo nad svojimi ziv;ljenskimi uspehi zamisliti. Pri nasprotnem spolu ali kako drugace. Te so pokazatelj VASIH kognitivnih sposobnosti.Pa to ne leti na tebe konkretno, by the way.

ti pa res čist nč ne razumeš, no.
fante je odprl 15 temic, da se dokaže, kako hud frajer je, pravi alfa samec (kar je sam zase razbral iz videoposnetka, namenjenega pranju možganov primatom), kako on ful razume ženske, še bolj pa moške in sploh ima odnose in paritvene rituale v malem prstu. 🙂 in namesto, da bi jih po gostilnah preizkušal, kako dobro delujejo, se žrtvuje za vas, da bi vas razsvetlil in vas naučil prepotrebnih modrosti.[/quote]
Ja. Bolj te razumem kot sama sebe. 😉

ti si tak biser, da je prav neverjetno. čudež narave, takorekoč. kakšni gravitacijski valovi, to je brezveze. ko bo komisija ugotovila globine tvojega intelekta in poznavanja sil privlačnosti, ti nobelova za fiziko ne uide.

počasi doumevam point temice ☺
vsakič, ko se kakšna nasaja na mojega otepača me, kontrolira kako ga bo fasala ♥

Če bi vprašali moža in ženo z otroci za koga morate poskrbeti, bi ženska verjetno odgovorila za svoje otroke, moški bi pa dejal za svojo družino.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close