Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ljubi Bogec

Ljubi Bogec

Dej mi za novo leto prnest čimkrajše šolske počitnice!
Kaj mi nuca delat otroke, če se mi med počitnicami pobijeta med sabo!
A je kdo tolk prijazen,da vsaj enga od njiju vzame k sebi domov za ta teden?
😉

Hehehe to je vse iz ljubezni,tiste prave bratske-sestrske…

Hej a misliš da se moja-dva nič ne…pismo kolkrat mirim,k cvilta da nevem al od lepega al od tistega prerivanja..Jap..tak je ni sam fletno delat otroke…hihihi

mene pa tak piskr boli……bom mogla ven na luft pa v horizontalo..)))

A najine otroke dava v varsto najinima najdražjima….midva se greva pa mal mečkat?
😉

lahko mi daš kar oba.
men je pa všeč, če so otroci živahni, me nč ne motjo:-)))

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

Pismo rosno, saj govoriš,kot da bi jih sama ne imela!!!!
Če sta moja dva skupaj….je sicer vse zelo lepo….ampak na koncu morava z ženo skor Komunalo poklicat….pa vse možne servise,da popravijo škodo,ki jo nardita!
😉

heheh ja sanjava lahko:)))) aham…..

Hej še moja dva ti dam za ene par urc…hihihi:)))

ojej…
seveda jih imam tudi sama, mogoče še kakšen komad več kot ti :-))))

Nikoli se mi še ni zgodilo, da bi mi popustili živci…..

Če so slučajno bili kdaj tako pridni, da jih ni bilo slišati, sem vedela, da so ali bolni ali pa zaspani

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

ni problem….

ja živce mamo pa dobre ja……sploh v službi je noro..heheh pa k držijo..živci mislem..)))

Kako si upaš sploh pomislit na to!!!???
😉

saj si mislila joška,kajne?
😉

Joškota?

Ne njega!
On krasi grme pred hišo zdej…
😉

.-))
če hočeš , da te povprečna ženska razume, moraš biti bolj konkreten

Pač nisi povprečna….
😉

povprečje in statistika…mar ni to dovje mičken varljivo?

New Report

Close