Ljubica noče pustit moža
Že dobro leto se dobivam s poročeno 53 letno žensko. Sedaj bi bil čas, da se preseli k meni, da imam neki hasek od nje – nekdo mora kaj oprat pa skuhat pa te redno seks pa ena plača dodatna tudi ne bi bila švoh, ne pa samo, ko ima gospa čas bi šla nekam se fajn imet potem enega na hitro te pa domov. Sem povedal možu kaj se dogaja, pa je rekel: ” Kaj te čem, nisi prvi pa ne zadnji. Sam tudi nemrem bit.” Ven vrgel je ne bo. Imata pa lepo porihtano okoli bajte pa vrt pa vse oprano in speglano.
Kako jo naj prepričam, da pride k meni? Al pa kako naj prepričam njenega moža, da jo vrže ven?
kaj naj, 29.06.2022 ob 11:34
Že dobro leto se dobivam s poročeno 53 letno žensko. Sedaj bi bil čas, da se preseli k meni, da imam neki hasek od nje – nekdo mora kaj oprat pa skuhat pa te redno seks pa ena plača dodatna tudi ne bi bila švoh, ne pa samo, ko ima gospa čas bi šla nekam se fajn imet potem enega na hitro te pa domov. Sem povedal možu kaj se dogaja, pa je rekel: ” Kaj te čem, nisi prvi pa ne zadnji. Sam tudi nemrem bit.” Ven vrgel je ne bo. Imata pa lepo porihtano okoli bajte pa vrt pa vse oprano in speglano.
Kako jo naj prepričam, da pride k meni? Al pa kako naj prepričam njenega moža, da jo vrže ven?
DEBIL ALI DEBILSTVO TRENIRAŠ?
hahahaha388, 29.06.2022 ob 12:02
A ta njen mož je naš sosed. Ko ga ni, si moški kljuko podajajo. Enkrat je pri nas razlagal, da vse ve, ampak kaj naj – da ne more bit sam
Dejansko po moje tip umre od lakote, če ostane sam
- Moj tudi ne more bit sam, samo jaz ga ne varam, se mi zdi pa da bi samomor naredil, če ga pustim. Od njegovih ljubic nobena ni neki prida, resne punce so ga pustile, tiste v redu. Zdaj je obupan, da ga še jaz.
Lepo, da se vsaj z njenim možem razumeta in odkrito pogovarjata :=) :=) :=). A kakšne druge pa si nisi sposoben najti? Sicer pa ženske v zrelih letih hitro pokapirajo, da ne mislijo biti več strežnice moškim. Od vdov in ločenk v naši ulici NOBENA ni nasedla še enkrat in lepo uživajo svoj samski stan. Zakaj bi stregle in prenašale omejence, pa še plačo/pokojnino delile z njimi??? Tvoje pisanje kar kipi od omejenosti v več pogledih.
Pa saj 50+ letnice niso nore, da bi še komu gospodinjo špilale, pa gate prale, likale, kuhale, kot možu – (v taki situaciji, kot je ta tvoja pofuklja), ali pa kot so kakšnemu bivšemu. Pametna se nikoli ne bo več zajebala – se ji ni treba.
Ta ima te samo za pofuQ, za drugo te pa ne rabi-ima moža. Zato sanjaj ti o njej kot delovni sili na tvojem ali o njeni plači
Odrasti, dozori pri svojih letih in si najdi eno samsko partnerico za cel paket, ki ga pri ženski rabiš.
Ali pa tudi ne. Vak pisker ima svojo rijo. In pisker sprobava rije tako dolgo,dokler prave ne najde.Ko jo najde,je pol zadovoljen. Spomnim se bivše. Mela enega, pa drugega ,pa tretjega. Vse pustila ona, nikoli nasprotno. Ko pa je našla enega tipa, nič kaj posebnega na pogled, in ki ji je ponudil in izpolnil vse, kar so bile njene želje se ga drži. Saj ne rečem,da ni vredu človek, ni pa simpatičen na pogled. Celo,da je za njo pustil prejšnjo žensko z otrokom vred, za katerega more plačevati je ne moti. Samo da je našla pravo “rijo”.