Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ljubim

ljubim

Za vse vas in vse mamice in očke itd. Sem visoko izobražena, neskončno ljubim svoja dva sončka, funkcioniram sto procentno na vseh področjih! Zakaj? Ker ljubim! Nekoga! Tretjega! Ker imam svojo skrivnost! Zato!

Ljubiti in biti ljubljen, je največji blagoslov za vsakega človeka.

Tudi jaz:)

Morda pa ti je zato lepo, ker je vse samo v tvoji glavi.

če bi bilo resnično, morda ne bi bilo tako dobro, če pa misliš, da je to to, potem pa naredi korak, boš šele videla kaj je to res lepo.

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Ljubiti nekoga tretjega je sicer res vznemirljivo (za nekatere, da ne bo pomote!), vendar se prej ali slej spremeni v svoje nasprotje – bolečino…

Daj no, Primož. Se mi zdi, da v resnici ne veš veliko o ljubezni. Zate obstaja samo ena “prava” pot. V resnici jih je več.

Korakov narejenih je že kar nekaj! Ampak življenje je nekaj drugega! Ljubiti sebe bolj kot bližnjega je težko! Zares težko! Zato, pred veliko nočjo, se še enkrat spomnimo “prostovoljnega” trpjjenja. Ki prinaša rešenje! Za vse nas, ki trpimo! Tako ali drugače!

ljudje smo vseh sort. Mene bi skrivnost razjedla od znotraj. Ker želim biti iskrena z ljudmi, ki so mi sončki, srčki, ljubi in dragi. Ljubim, zato jim kažem svoj pravi obraz.

Ti pač deluješ drugače. Želim ti vse dobro še naprej.

Tudi jaz :)))) Ampak to, da ljubim poleg dveh malih sončkov tretjega ni skrivnost – je moj mož :))))))))))))))

AHHH, zdaj štekam! Smo pa padli na finto! Jaz pa sem s “tretjim” mislila, da misliš na mesenega človeka, ki zdaj morebiti sedi na WC-ju in bere časopis … (bo trba začet prebirat še ostale poste – odgovore)
o imaginarnih prijateljih pa ne bi razpredala …

za tvojo ljubezen ti iskreno čestitam!
Srčno še naprej!

:))))))))))))))))))))))))))))))))

kaj se smešim s svojo prenagljenostjo!

Seveda, tvoj mož. :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Se ne grem več, bo še kdo umrl od smeha.

Se mi dogaja podobno, ljubim in ljubljena sem od tretje osebe in to brez dotikov. Se pa že dolgo poznava.Je pa včasih tudi hudo.

Mogoče ljubi soseda.

Vidiš, sem pozabila napisati tisto, kar je meni samoumevno. Predvsem ljubim tistega, ki je zame na prvem mestu: SEBE. To me najbolj osrečuje :))))))

Ne gre za to! Morda je napačno razumljeno! Gre le za LJUBEZEN! Ki jo kahko srečaŠ marsikje! In gre za ljudi, ki jih imaš rad! Gre za pričakovanje “velike noči “. Gre za upanje. !

Ma dajte ga svirat. Seveda ljubite nekoga tretjega, brez dotikov, brez besed in brez vsakodnevnih skrbi in težav, ki jih življenje prinaša. Kar pomeni, da obstaja ta imaginarna ljubezen v vaši glavi in se nanaša na nekoga, ki ste si ga same zidealizirale do te mere, da sploh ne gre za resničnega človeka, pač pa za podobo v vaših sanjah. Nikar ne zaživite v resnici z njim, ker se vam bo ideal v trenutku podrl. Do takrat pa veselo sanjajte, če vas osrečuje.

New Report

Close