Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ljubim!!!!!!!!!

Ljubim!!!!!!!!!

Sonce!
Pa Luno tudi.
😉
Sam,hudič,ker sem jaz Saturn! 🙁

Tudi jaz ljubim sonce..brez njega mi ziveti ni..haha

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Kaj pa ,če jaz Sonce ljubim in ne sonce?
;-))))))

Zakaj bi bila malenkostna..sonce je samo eno..in edino..pa ni vazno kako je napisano..se ti ne zdi..haha

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Ampak Sonce je samo eno!
;-))))

tocno to..me ne beres dobro..to sem ti ze jaz napisala..eno..in edino..je..aha!!

A je potrebno tudi brat tukaj?
In Sonce je…khmmmmm…………….tudi moje!
😉

ma šalim se,daj!

Seveda je..in moje tudi..ma od vseh je uno sonce, ki sveti na nebu..saj misliva to sonce aneda;))…poljubcek prijatelj..ja..lepo je ko sveti soncek…ampak se bojim, da je tebi ncoj prevec, ker se ti ornk rola…

Cel dan je bilo oblačno v kurji riti! 🙁
In ne mislim na uno sonce! 😉
Mislim nate!
😉

Pa mene tudi malo, ne de?

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Jaz te obožujem!Da te ljubim pa ne smem napisat na žalost.Bo ena kažin zagnala…;-))))

Moja Mariči,moja,moja!In drugič,da mi prideš na zbor…..ker drgač te pridem dva dni prej peš ponj!
🙂

New Report

Close