Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu ljubim te….

ljubim te….

To mi je tak v ponos.Midva sva res že “stara “zaljubljenca:-)

sva ja..sam to veš ti in jaz….

sedaj te bom zapustila…moram pač še kaj druga počet….lepo se imej….lep vikend…..

ciao……………….

Če me ne bi moja nazaj dajala bo po moje kadil naprej.In ti dve leti in pol nisi kadila,vauu razen dedovega:-))))

Seveda midva sva nerazdružljiva.Tudi tebi želim veliko ljubezni in uživaj čez vikend.Čao

mmmmm…….

…….paše, a ne……:)))))
Ampak zdajle moram pa letet,……pridem……pa nadaljujeva….:))))

Cmoooooooooooookkkkkkkkkk

čakam…..čakam…čakam…tvoje dotike…..

Tukaj sem…….nežno se te dotaknem……poljubim te na vrat……mmmmm……:)))……čutim, kako ti telo zadrhti……….hočeš…….usta se zlepijo v slasten, vroč poljub……:))))

….divje se poljubljava….telesa so vedno bolj razgreta……

….čutim…..potrebna si……hočeš ga takoj…….vzameš ga v roke…….nežno ga dr*kaš…….potem ga daš v usta……ližeš ga…….stokaš od poželenja…….

…….vlečem ga vedno bolj strastno….dokler ne opazim tvojega pogleda s katerim mi nakažeš ,da boš počasi prišel do tako želenega vrhunca……

…..ne zdržim več……doživim višek……usta ti napolnim s spermo…..zadovoljno in igrivo me gledaš v oči……že v naslednjem trenutku se mi približaš ter me strastno poljubiš………nežno te obrnem na hrbet…..široko raztegneš nogi….ter mi nakažeš….vzami me…….

…….potegnem te nase….. imaš celega v meni…..drgneš se ob mojo sramno kost…..zavedaš se da si želiš ,da me popelješ do ekstaze…..

meni že prvič niso pasale..sam škatlo sem videla in se ni dobro končalo…..

……….nabijam te…..govoriš: po*fukaj me, daj, zabij mi ga……..čutim, da ti prihaja…….bradavičke so napete……… krčevito daš nogi na moja ramena………..stokaš od naslade……čuti, kako svoje prste zapičiš v moj hrbet……..silovito krikneš in trzneš…..orgazem…….čutim, kako tvoje telo preveva val ugodja…….sprostiš se…….nogi padeta z ramen…….privijem se k tebi……..nežno te poljubljam…….po vratu……nosku……ušesih……..mežiš, vendar nasmeh na tvojih ustih pove vse……..

ja……res se smejim…temu kar berem….čeprav zna bit zelo zanimivo…se vidi da imaš glavo polno idej…..

nadaljevala ne bi…..

…in kako si drugače…ti TA_P0RAVI????

cmokaaaaa…..za lepši dan……

:)))))))))))))))

Oj, dobro jutro,

tale seks je pa res trajal kar nekaj časa…….dovolj zaenkrat…:))))))

Sem vredu, vikend zanimiv…:)
Pa ti?
Lahko pa nadaljujeva drugič…..kje drugje…na drugi lokaciji…:)

Cmok za lepši dan…..

Oj , Mojči

dobro jutro…:)))

Cmok

Jutro tiud tebi…….
…seveda da bova nadaljevala…..

lep dan ti želim…kjerkoli in s komerkoli boš……………..

Bom,
ampak najraje bi bil pa s tabo….:))))

Bi se dogajalo…..verjemi……erotična masaža……:)))

Cmok

smrk……..smrk…………

:)))))))))))))

:)))
…saj tudi ti ne boš prikrajšana…..čakam te…….na najinem mestu…….ampak te ni……:)))

Vem da bi se dogajalo…si pravi kar se tega tiče….

Kje si se pa ti vzela?

New Report

Close