Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ljubimec

ljubimec

dober????

..Kaj je za vas ženske moje dober ljubimec?
Kaj mora imet, kaj mora bit, kaj mora počet?

khm….

leta letijo - iščem stevardeso.....

Pha, ljubimec je VEDNO DOBER, dokler je ljubimec. Ko preneha biti ljubimec, postane tisto, kar itak že imamo … odvečni moški !

Dokler pa je ljubimec ljubimec, potem je itak popoln … ker ima vse, kar želimo in potrebujemo in je vse dobro, karkoli pač počne !!! Kapiš ?

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

…………………mariči………………tisti “kapiš” na koncu…………..je rahlo odveč, se mi zdi………………..razo je čist ok dečko…………….pa kljub vsemu le moški:)))))))))))))))))))))))))))

...................................... ..........................drgač sm pa angelček........................

Ne ne iščem napotkov, ker mislim, da že obvladam. …upssssssssssss
Pač pa samo sprašujem kaj mora biti?
Po moje da je samo *biti dober*, kot ti praviš najbrž ne bo dovolj, če ne zna zadeve opravit? ..khmm

no mariči…….komi čakam….

leta letijo - iščem stevardeso.....

Počet mora tist kar paše….kaj pa je to…te pa čist en klinc briga!

mora imet vse, kar nima mož!

………imeti mora karizmo……in……..znati mora pričarati ……………….nebesa…

…ma ni jih potrebno ”pričarati”

vsedeva se v avto…

in se enostavno zapeljeva do tam..

in kaj je to lažjega..

da ti pokažem nebesa…

*********************************** realizem,nam v sanjah nic ne pripomore.. brez sanj pa,realizem ostaja brez smisla.. ****************************************

Jaz pa nočem ljubimca….. jaz hočem da imam enega moškega za vse…. Jaz sem brezkompromisna…. :))

____________________________ Verjamem da ti uživaš pri kajenju,kot jaz pri sexu. Vendar ker jaz ne sexam v tvojih prostorih, te prosim, da tudi ti ne kadiš v mojih.

jaz tudi.

Tko se govori….:)

____________________________ Verjamem da ti uživaš pri kajenju,kot jaz pri sexu. Vendar ker jaz ne sexam v tvojih prostorih, te prosim, da tudi ti ne kadiš v mojih.

……………..želim človeka, ob katerem mi niti na misel ne bi prišlo, da bi imela ljubimca!…………….

….Amen…

*********************************** realizem,nam v sanjah nic ne pripomore.. brez sanj pa,realizem ostaja brez smisla.. ****************************************

ups…………..a ti mene zasleduješ? :))

Jaz ti ga tudi želim……:)

če se mi to uresniči………….te poližem celo! hahahahaahaha

Prow…. se bom žrtvovala….hahaha

hahahhhahaah

Ma kaj samo mi2 tle lutava…… Jao… moj je prišu Godzilo gledat….. bom res ce večer po netu lutala…. :))) Si vidla, kaki lepi forum imamo? :)))

Lepi forum??????????’

……..ja……a ti se z avto voziš v nebesa,?????????????’

……….takih pa ni ,,,,,,,,he he

Sej sem ti dala link….

aja

so….so!

New Report

Close