Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ljubimec

ljubimec

…ja seveda…

svoj čas sem šel peš.. he he

*********************************** realizem,nam v sanjah nic ne pripomore.. brez sanj pa,realizem ostaja brez smisla.. ****************************************

Khm….
Kaj mora met? Ja, če je ljubimec mora imet občutek za veliko želet ljubit.
Kaj mora bit? Predvsem ljubimec.
Kaj mora počet? Svojo ljubico mora ljubiti i maziti.

-;)))))

°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~ "Don´t touch what U can´t afford ..."

…še to, tale je prava za ljubimce;

Nekad se plasim
da te pozovem
da te probudim
da te probudim i pozelim
samo ti spavaj
na zrnu graska
sa svojim snovima
sa svojim snovima
zelenih mocvara

Jer ti se ljubis
na tako dobar nacin
nemas pojma
koliko mi znacis
nemas pojma
kako mi nedostajes
U mojoj glavi
sve podseca na tebe
nemam prava da te zadrzim sa sebe
nemam prava da te zadrzim

Nekad me nema
po pet sest dana
da te nesretnem
da te nesretnem i pokdkleknem
a gledam iza svakog ugla
da se pojavis
da se pojavis
da me pokupis….

°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~ "Don´t touch what U can´t afford ..."

Pa šta ti je to? hahah

____________________________ Verjamem da ti uživaš pri kajenju,kot jaz pri sexu. Vendar ker jaz ne sexam v tvojih prostorih, te prosim, da tudi ti ne kadiš v mojih.

…………je blo bolj romantično,,,,,peš,,,,,,???????????????????

To mi je Bajaga, koji mi svira; … ti se ljubiš na tako dobar način….
hehehe

Aaaaaaaa… dobro….:)

____________________________ Verjamem da ti uživaš pri kajenju,kot jaz pri sexu. Vendar ker jaz ne sexam v tvojih prostorih, te prosim, da tudi ti ne kadiš v mojih.

Čuj, a maš maler?

…jee….

*********************************** realizem,nam v sanjah nic ne pripomore.. brez sanj pa,realizem ostaja brez smisla.. ****************************************

Maler….. jutri bm naročala…. zdej imam že ful naročil…. tako da, če je na zalogi, bo v torek tuki….

Evo…. ti bi mi lahko prišla za model…..

………….pol so pa dobro zakamuflirani,,,,joooj…….

Kam pa?
Samo jest sem tako na tesnem s časom, veš….

,,,,,,,,,,,,,se pa zmenva za peešš…..he he,,,,,,

Sej jaz sem tudi na tesnem….hahaha…

Ma sej, če te ne mika, je BV….. v Ljubljano…. v sob ali ned… ali oba dni….:)))

Aja, čaki model ČESA??
Eh, tako al tako nimam časa. Bi pa šla na en kofe s tabo, to pa ja…samo pridi mi bližje..-;))

Model za ličenje.. no ma itak nimaš časa….:))))

Ma kam bližje….. Iz Viča lahko pridem do Novih jarš…. dobr? hhaha

hehehe, ja, če prideš do Jarš potem sva že skoraj skupaj…..-;)))))))))))

Aha….. sigurno so tam blizu tebe še kake Jarše…. :)))

hehehe, niso….
Samo Jarše in še nekaj melega predelov Lj dokaj poznam….ostalo sem v temi…-;))))))

po moje mora bit mož od njene najboljše prijateljice.
😉

Na zdravje na zdravje naših žena…. in vseh ljubic, kar kdo jih ima….

na na nazdravje, nazdravje, ta čaša naj bo….. da se nikoli ne srečajo……hahaha

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close