Ljubiti nekoga?
Ali je možno ljubiti nekoga s katerim še nisi bil intimen? Čutim, da se mi to dogaja.
Definiral besedo “ljubiti”.
Definiral besedo “ljubiti”.[/quote]
Bila je zaljubljenost, ki je popustila, kar je edino normalno. Ampak naklonjenost še kar traja in zdi se mi, da bo res težko živeti brez povezave s to osebo. Kot bi se svet nehal vrteti. Dan za dnem ena sama misel nanj. Ja, je poročen. Tudi sama sem. Obup.
Kako dobro te razumem. Ljubim moža, a še nekdo mi je pri srcu.
Potem me pa napadate, ko napišem, da ženske palite na poročene. Važno, da se imate s kom za prepirat, a ne ?
Seveda je možno.
Definiral besedo “ljubiti”.[/quote]
Bila je zaljubljenost, ki je popustila, kar je edino normalno. Ampak naklonjenost še kar traja in zdi se mi, da bo res težko živeti brez povezave s to osebo. Kot bi se svet nehal vrteti. Dan za dnem ena sama misel nanj. Ja, je poročen. Tudi sama sem. Obup.[/quote]
Dokler trajajo misli, ki te navdajajo z lepimi občutki in razmišljaš kako bi bilo, če bi bilo, si izmišljaš scenarije…itd, zaljubljenost še ni popustila 😉
Če se je svet nehal vrteti pomeni, da imaš neke vrste abstinenčno krizo.
Ne sanjarim, a ga neznansko pogrešam, mislim nanj, me kar vleče k njemu.
Malo si jo zdrkaj pa bo zadeva rešena.
Če bi le to zaleglo…
Pikanoga ja in? Imej oba. Why choose when you can have both… Natakni se na mlajši/čvrstejši nabrekel kaktus. Ljubezen se boš šla pa doma. Tko dela veliko srečno poročenih tipov s srečno ženo. Molk je zlato. Mogoeč bi tud možu sedlo, da mu en ženo servisira, on pa malo prihrani vitalne tekočine.
Pikanoga daj povej kaj več za kaj gre, daj malo ven. Kakšn je mož oz ta k te vleče. Bi te ta h kateremu te vleče vzel/pojebal? Povej malo več. Najbolje da daš ven pa je a ni? Če se ženska hoče zgonit in ni po naravi lepolaska, k ji je kavica pa kavsica isti rang druženja:) potem je že razlog, si je mož že zaslužil, da te vleče k drugemi, kaj praviš?
Kaj se ti brigaš za druge jebače?
Ja da vidm kako babe razmišljajo. Poznam več takih kur k ne vejo kaj bi rade. Nekaj se nastavlja pa vsa razbeljena, pol jo pa na trenutke zakrivi kako ma tipa/moža, pa ji na bad udar, pol pa spet bi pa neb… Ta babja neodločnost.
Eni sem že 10x razloču, da me friendzone ne zanima, da naj mi neha težit, če ne misli it tko k treba, pa na vsake toliko pride najeda, ne ve kaj bi rada. In to traja že LETA. Pač delava skupaj in skos BI pa neb, pol ko ona bi, jo jst steram v kurac, za kazen ker se je prej zmišljevala. Pol ko bi jo jst, ma ona ene zadržke, tko se greva miš pa mačko že 3leta in še traja. Baba zmešana.
Aja pa v mojem primeru gre za 6/10 od ženske, zato se mi še tok bol neumno zdi, da se bo zmišljevala. Bi jo mel, če bi se jasno zjasnila, pa ni sposobna, raje mačka okoli vrele kaše. Tko da jo ignoriram pa pošiljam v kurac, samo pride vsake toliko, pol ko mi spet malo zapaše, pa ma spet ene izpade pa izgovore. Nisva nikol prišla skup, ker se men neumno zdi za tak rang žensk letat. Če bi bla vsaj neka super lepotica, tisto se še splača, sam ne bo me pa tak rang žensk se delal hard2get.
To pa res hudo, s kakšnimi kurami imaš ti opravka.Pa kaj je ta tvoja kura tudi poročena?
Ne ni še, ma še kao fanta, a je že prestara za fante in punce, misli pa da je še najstnica, se gre še fante pa punce v odrasli dobi. Ja kura je, primerna okolju kjer sem se tud sam znašel pred leti. Pač tako okolje in temu primerno zblojene ženske, k ne vejo kaj bi. Sej se trudim rešit okolja, zamenjat. Delno že delam v druge, sam se še ne morem tega starega odcepit in me notr vleče. Ko sem delal na drugem oddelku 1leto je bilo super pol je pa za mano prilezla v isti oddelk oz nism čist prepričan a bo ostala na tem kot jst al sosednem (se ne želim z njo pogovarjat, samo se mi povsod nastavla s tisto faco pa pogledom), v glavnem kot drek v morju je za mano priplavala, spet bi se rada igrale. V tem drugem oddelku so boljše ženske in vse, resne, lepše, pametnejše, tko da mislim, da ne bo ostala v tem ker se počut kot šrot, v prejšnjem je bla pa kraljica med grdobami. Sam ko pridem ukol te, me pa vedno v ta njen kurji drek potegne. Na živce mi gre k se tak šrot ne mora zjasnit. Ni se sposobna izražat tko k treba, pač babje fore. Pomožn penis ne bom nobeni. Sem mislil, da sem se je že rešil pa sem sedaj spet v tem zosu. Prov tak termin sem si izbral, da je ne vidim pa je sedaj spet “po naklučju” na preseku mojih poti. Priznam, da bi jo vzel če bi se znala jasno izražat in opredeljit, sam se jst teh njenih for ne grem več
Problem pri njej je, ker noče varat tipa a hkrati jo zanimam for some reason. Odkar sem jo prvič videl sem si jo želel v vseh treh točkah, od glave do tiča, čeprav je relativno grda, kar so mi rekli tudi vsi ostali. Tudi pred lepšimi izbirami bi jo vzel, ne vem zakaj, nekaj je na njej. No kasneje sem videl kok stvari mava skupnih in prave nasprotne, tako da se je samo še potrdilo. Odkar sva se prvič vidla sva vedla, da je nekaj. Samo, ko se je ona potem zmišljevala nekaj. Ona pa bi tudi nekaj bi pa neb, skos ukol vrele kaše skače, čeprav sem jo že spodil kot mačko izpod nog, večkrat, ker ne maram bit rezerva, pol jo pa spet zamede. No vmes sem imel še ženske, ki jih je videla, takrat je bilo nekaj časa miru, pol je pa spet prilezla. Hoče pa tud ona samo enega tipa, ne more met dveh, je zvesta, no to ji priznam. Samo js se ne mislim zajebavat z njo ne vem kok časa, da se bo ona odločevala, pa intervjuje delala. Si je predstavljala da jo bom pred kolegicami osvajal, da se bo hvalila. Jo pa zanalašč ne jebem 5%, tko da izpade debilka, k jim vse pove kaj počnem k sva sama, se delam k žaba figaro, v javnsoti 0 INTEREST 🙂 Zato ker je taka neodločena. Pol ko jo steram je ni 1mesec, pol spet pride, me mal zrajca tudi, pol če zagrabim pa se spet nekaj izmotava. Zdej sem si tko vsi uštimal, da je ne vidim sploh a so me že eni njeni kolegi najdli in ji bodo povedali kdaj kje sem in jo že vidim, da jo bom fasal na poti. Ne vem a bi se delal, kot da je ne poznam, jo začel vikati (distanca) ali pa probat še zadnjič razčistit kaj bi rada. Tale neodločenost mi gre najbolj na k… Naj se že odloč al pa neha težit.
Pametno razmišljaš, mogoče malo pretežno. Kaj pa, če bi ti pozabil na njene človeske fore in bi začel razmišljati samo o seksu z njo? Med seksanjem ti je tako ni potrebno gledati in še manj poslušati.
Tiste seksualne govorice: aaa, oeuae..so tako neke prazgodovinski govorni izpuščaji.
Za kaj drugega pa si boš že našel kaj v tem novem oddelku.
Sem že našel v novem oddelku, mnogo boljše vse, na papirju. Samo kot sem rekel, me še vedno v ta drek vleče, sploh ko ga vidim:) Nekaj je pač. Na konc bom moral verjetno firmo zamenjat v celoti, saj se je ne morem losati nikakor, me pa še vedno zjebe ko jo vidim. Naredil sem šolsko napako, ker sem sral kjer jem, zdej pa je kar je.
Jst si razlagam, da če bi blo kaj, bi blo takoj, tole igranje že pomen, da bi bil skos plan B al nekaj. Sam ne vem kako ženske razmišljajo glede tega. Jst mislim al je takoj al pa si rezerva, ta zadn. Ene so rablje dlje sicer. Sej sm ji že marsikaj direktno razložil sam pol kr utihne in gleda v tla al se pa obrne pa gre. Tud take komunikacije ni sposobna, da bi se direktno pogovorila, to ne zna. Stalno bi pa neb. Pol ko jo ingore pa vse, pa hodi mimo mene 1m/minuto pa buli kaj bo. Občutek imam, da bi, sam tist “ni pripravljena”, ko se pa pripravi in pride se pa jst delam, kot da je ni, ker mi gre na kurac ta neodločenost od prej, kar ona pol spet tolmači, da je ne zanimam in tko je 4ever:) Zdej k sm šel iz oddelka je bla čist šokirana. Aja pa še to je, ker delava skupaj in me pride intervjuvat potem en vem a mi v posel hoče skakat al jo zanimam. Če me kaj od posla sprašuje pa čist popizdim ker ne prenesem vtikanaj v to. Ma sej ne vem, sem jo že 1000x odpisal, sam pol ko jo vidim, pa ko stoji kot kip pa gleda z nasmeškom in čaka kot miška kaj bo, a bom prišel do nje al ne. No povzetek je, da sem jo že odpisal, večkrat in tako bo tud ostalo in bi ostalo že 3leta nazaj, če neb potem prišla pogrevat. Samo ne bom pa en čaj v termoflaši, za rezervo. Če bi mi poslala kakšn email ipd al karkol oz. se jasno zjasnila, sam ni sposobna. Aja imel bi jo za vezo/ženo ali pa nič, pač če morava v firmi kdaj kaj dela, tisto ej drugo, strictly professional, to znam ločit. Samo zasebno pa samo za vezo/ženo ali pa NIČ, kar sm ji že večkrat povedal, seveda ni dala nobenga komentarja, al kot da je preslišala, al stran pogleda, al pa pol k ji tretjič povem gre stran. No pa pol spet pride. Groza je, da me je pa priznam tok zjebala, da bom verjeno firmo zamenjal, ker mi itak ne sede in mi je vsak dan bolj žal, da sem se vrnil v njo, sem jo zapustil že pred leti (še pred njo), morda je to lekcija, never go back:)
Aja če ni blo jasno, samo za seks je tud nočem, so boljše za to, sumim tudi, da ni nekaj preveč spolno aktivna, morda se tud zato boji orjača:) Njej tip je pa večji, lepši, samo je pa totaln pussy, ga ma ona pod komando hehe, čeprav je vsa boga. V glavnem, šrot. Lekcija za naprej, al je takoj al ni. Sej bom šel v kratkem iz firme pa kurac jo gleda. Če naredi kaj izjemneva bom pa še premislil, js sem zaključil z njo z moje strani.
Kaj pa njenega frajerja osebno poznaš?
Vrag babji, sedaj pa še sam ne vem, kaj sploh hoče od tebe?
Mogoče pa te zajebavaj, ker si premili in nič ne naskočiš?
Ne poznam ga, da bi se prav poznala, sam kasneje sem izvedel, da je bil to njen fant z njo, že ko je prišla prvič v firmo (pred njem je flirtala ko bolana), pa je nategovala, da je s kolegom prišla. Pol sem kasneje izvedel, da je to njen fant. Pa dolgo ga je tajila, pol čez 1-2leti ga je šele dala na FB, pa sem si ga ogledal ker fag je. V glavnem on sploh nima veze. Ne bo nič naredil, ker je pussy po psihi, fizično bi me morda lahko prefukal, sam k nima psihe za to 🙂 Sta pa že dolgo skup se mi zdi, ji je udoben, pri njima je ona mačka on pa miš, tko je k ona reče. Pa drugi mi govorijo, da je dominantna oz. hoče bit, pred mano se je pa bogo dela. S tistim tipom tud dela k z mišjo. Jst se ji pa ne pustim jebat, lohk da jo to rajca. V glavnem, sem že velikrat zaprl poglavje, pa ga je prišla odpret. No tokrat moram še ene projekte zaključit potem pa zapustim firmo in upam, da tudi sektor, če bo po sreči. Pa se je rešim. Priznam pa vseeno, da bi jo še vzel, če bi se znala zjasnit, samo jst ne bom več aktiven, čistno hladno pa čao. Ima še nekaj časa, da kaj naredi, če misli, sploh k že vidim, da se bova v kratkem srečala, pa ne vem čisto kako bom odreagiral, verjetno ignore al pa bom odzdravil samo, če se bova že direktno srečala. Zdej če misli, je ona na potezi, jst v to neodločenost ne bom več vrtal. Mora se kaj izjemno dokazat oz zjasnit, potem bi premisli, priznam, vsaj dokler bom še v firmi, pol ko me enkrat ne bo več, je poznam več niti na cesti. Sem pa že ene projekte zavrnil pred časom, sam zato k sem vedu, da bi moral z njo delat. V glavnem, če serješ kjer ješ je lohk super, če je vse cool, če gre pa kej south se ti pa še firma zaserje. Uganka mi je pa, da sem bil že mnogo lepšimi iz firme, sam me k temu dreku vleče. No sej zdej bom videl kako bo, če vse poštimam morda še do nje izgubim zanimanje, tudi ko jo vidim. Več al manj je lost case, me je čisto zanimalo pri tej avtorici teme kako ženwske razmišljajo in zakaj ne naredijo koraka, namest da se skos nekaj odločajo. No jst sm si razložil, da to že ni blo to, ker ostale so takoj vedle pri čem so. Zbegalo me je edino, da so eni pari k se je tud ženska dolgo odločala a bo zapustila prejšnega, danes so pa že 20+let skupaj. Nevem. Z moje strani je zadeva zakjučena, se jo izogibam, tudi očesnemu kontaktu, razen če se ravno zaletiva en v drugega in me pozdravi, jo odzdrvim, drugače pa kot da je ni. Morda bom moral sedaj še nekaj delat z njo, upam da ne, sam to bo čisto profesionalno, pol pa itak grem hopefully. Ima pa še zadnjih nekaj mesecev, da poseže v usodo, če bi prišla do mene tko k trebe, čeprav oddajam GTFO energijo do nje, pa bi se zjasnila, tud za nazaj kaj se je šla, pa če bi mela dobro razlago pa se tokrat zjasnila in vse, bi ji dal še eno priložnost, drugače pa GTFO 4LIFE 🙂
Ma ne da sem mili, sam neumno se mi je zaganjat nekaj, če že takoj vidiš da nekaj cinca. Tok trmast pa sem a veš:) Če ma že v štartu ene bolane izgovore, ko jo kam povabim. Sam nekaj ukol kaše bi nevem kok časa al pa ko ima ona moment naj pa potem kar skočim, kot da sem pes, ko je ona pripravljena naj pa kar laufam.
Zdi pa se mi, da ti tako nihaš in sam ne veš, kaj bi rad. Zgoraj govoriš, da bi jo še vzel, spodaj pa nič več pravega signala, da bi jo imel.
Zadeve še nimaš razčišene. O ljubezni pa ne govoriš nič. Kako bi pa ti lahko živel z žensko brez ljubezni?
S to tvoji sodelavko, ko tudi praviš, da bi jo imel?
Forum je zaprt za komentiranje.