Ljubiti nekoga?
Ja seveda jst niham na podlagi povratnih signalov. Ker če bi gledal sam za fuk/friend bi mi bilo vseeno, če sem eden mnogih. Pri potencialni ženi pa tega ne morem sprejet. Prvo me je pozdravljala, pol k sva se zbižala, pa na trenutke, kot da me ne vidi, sploh če je bilo to kje zunaj firme, ko je bla sama, ene 2x si je sam upala do mene, ko ni blo nobenga zraven (izven firme). Če sem bil s kolegom si je upala priti tudi, če smo se srečali v mestu slučajno. V firmi pa tud najraje, če je družba, redko sama. Seveda sem se jst naučil njene kulture in sem začel delat enako, sem se delal, kot da je ne vidim, sem šel stran pa tko kot ona, kaj čem. Ne bom se vsiljeval nobenmu. Kje si to vidu, da bo bežala pred mano, pa naj gre pol, adijo. A pol se čudi, da je drugič ne jebem. Če neb nihala bi bila verjetn sedaj že poročena, samo s temi nihanji je pa jasno še mene zanihala, si ne želim in mi ni treba nobene prosit, zato je tako. Ne vem kako si je ona to zamislila. Če mene vprašaš si je zamislila, da jo bom čakal in ko bo ona pripravljena me bo lahko vedno vzela, ja malo morgen.
Ja kako neki naj pišem o ljubezni, če se to šele v partnerstu razvije? Na začetku je lahko le privlačnost, ajde rečmu zaljubljenost, čeprav se otroško sliš, ljubezen pa ne more biti kar instant, čutil sem pa močen potencial, ga še vedno nažalost. Mi je pa privlačna celostno, razumsko, spolno, srčno in vse, samo ne morem tolerirati takega obnašanja. Ne bom rezervn fag nobeni. Včas me je pozdravla, pol drugič je stran gledala, pol pride do mene, nakar se izgovarja nekaj, na vse mogoče stvari zakaj ne more z mano kam. Pa tako. Seveda bi bil z njo zaradi ljubezni zaradi česa pa. Samo za fuk se pa res ne splača, prijateljic pa ne rabim. Imel bi jo za vse ali nič. Pa poročil bi se pa vse. Ona se pa obotavlja in to si jst razlagam, da ima dvom glede menje in težko verjamem, da se potem lahko nevem kaj razvije iz tega. Sploh, ker je dosti drugih, k nimaj takega dvoma al karkol ma, sploh pa se ne obnašajo tako. Lahko bi se pogovorila tko k treba, sam se je znala ves ta čas kakšnim globljim pogovorm v kerokol smer spretno izogibam, da si pusti odprta vrata, pa sem ji zaloputnil, ker tkole se pa ne gremo. Kot rečeno, jst sm glede na njeno obnašanje/izpade sklenil, da je ni več, to sem poskrbel tudi z menjavo oddelka in vse, samo če se bo pa res potrudila, ji bom dal pa še eno možnost, jaz vanjo ne bom več rinil, kot da je kraljica.
Jaz pa imam tipa bipanenbi, kako naj ga ulovim. Sva že zmenjena, pa me vabi, pa bi, pa nič. Že 3,5 leta. Ojoj.
A tip bi pa neb? Ti pa bi? Kakšno pa ima on situacijo zaradi katere morda niha? Ti nič ne nihaš kljub možu?
Pa sta se pogovorila direktno zakaj niha ali se izogiba temi?
A tip bi pa neb? Ti pa bi? Kakšno pa ima on situacijo zaradi katere morda niha? Ti nič ne nihaš kljub možu?
Pa sta se pogovorila direktno zakaj niha ali se izogiba temi?[/quote]
Ona ima moža, pa bi rada še enega tipa.
To je skoraj nekaj takega kot pri tebi. Ta tvoja “posebnost” ima tipa in ti in ona ne vesta, kaj bi rada.
To vse so neki nezdravi temelji, ko ste vsi na svoj način zmedenost.
Ne čak kostanj, jst dobro vem kaj hočem pri tejle ženski. Vem pa tudi kaj nočem, se pravi, ene neodločene, k bo skos nihala med mano in drugim, se obotavljala, zgovarjala in hodila okoli kaše.
Dober si. Prav imaš in drži se.
Mene so pa spekle.
Veš, vsaka ženska, ki zna nekako do 5 prešteti, dobro ve, kako je pri moških, več pišejo in govorijo, manj “učinkujejo”. Multinik, nisi na pravi poti z domišljijskimi spisi… 😉
No saj imaš vse odgovore v sebi, zakaj še bereš knjige:) Bravo. Si preko izkušenj to ugotovil al še ugotavljaš zakaj ni ženske?:) Beri svoj zgornji citat dokler ti ne potegne;)
Pa sta se pogovorila direktno zakaj niha ali se izogiba temi?[/quote] Jaz bi, ker me vleče k njemu, zelo. On, ko je pred dejstvom se izgovori. Želim, da se odloči in naredi korak do mene. Doma mu štima, pravi.
Bi morala biti bolj odločna, morda direktno organizirati zadevo?
Pa sta se pogovorila direktno zakaj niha ali se izogiba temi?[/quote] Jaz bi, ker me vleče k njemu, zelo. On, ko je pred dejstvom se izgovori. Želim, da se odloči in naredi korak do mene. Doma mu štima, pravi.
Bi morala biti bolj odločna, morda direktno organizirati zadevo?[/quote]
Seveda. Pod nujno!
Čakaj, njemu doma štima? Tebi tudi? Kaj to pomeni? Pa kaj si želi od tebe, pa kaj si ti? Bi bila ti rada le ljubica oz te on imel le za ljubico? Kle ni problema, sam redko se to dolgoročno obnese, ker slej ko prej eden hoče več. Ali dejansko razmišljaš kako bi se oba ločila in pristala skupaj? Tkole pavšalno je težko reči. Če pa traja 3,5leta pa mora biti že ena globlja privlačnost med vama, ne le tista bežna. V glavnem, če hočeš dober odgovor od forumskih eskpertov, ki jih ne manjka, boš morala povedati več. Oz. motim sem, pravi forumski eksperti imajo že dovolj gradiva. Za nas otale pa lahko daš več podatkov, vsaj na grobo, ker bolj suho res ne bi mogla napisat, kot si:)
Za eksperte je gradiva dovolj in odgovori sledijo danes ves dan.
Samo en kratek odgovor pred ekspertizo:
To je navadna kurvarija, ki bo čez 11 mesecev vredna nič.
Nekaj podatkov nam res ne bi škodilo.
Natalli, povej nam koliko si stara ti in koliko on?
Glede na to, da sta oba poročena, gre verjetno za ljubezensko-erotične fantazije dveh okoli 34-45, ona-on 🙂
Doma je polizala med oz. jo mož zanemarja oziroma bi, pa ne more:) Ali pa ji je zapasalo tuje gnezdo.
To je res.
Kaj pa svetuješ za nadaljevanje zgodbe?
Sklepam, da si ženska želi ločiti od tega (ne)desca k ga ima in ustvariti novo življenje s tem drugim.
Ta kandidat pa bi jo sicer imel, je privlačnost na vseh nivojih, vendar se doma ne more rešiti udobja. Doma ga verjetno žena streže, vse že pozna, je šef in se je udobja navadil. S to natali pa bi bil spet pod pritiskom, da si morata urediti gnezdece, sedaj v srednjih letih, pa doma bi mel ločitev, pa otrokom razlagat, če jih ima. Udobje je TRDA DROGA, zato se mnogim descom enostavno ne da. Ljubico bi še meli, kaj več pa ne:) Ja ženska, treba bo v akcijo, ga fuqniti ven iz gnezda. Al pa pa najdi vabo zanj, normalno da se iz hiše ne bo preselil v garsonjero.
Večne modrosti: “kajti približno petdeset odstotkov moških, ki so poročeni, so naveličani partnerstva z neustreznimi ženami, zato so pripravljeni presedlati iz enega gnezda v drugo. Ampak, ne bo moški šel iz velikega stanovanja ali iz hiše v garsonjero. Zato mora ženska, ki je že v letih, stara denimo trideset let, če hoče dobiti moškega, če ga hoče ugrabiti, ker drugače ga ne more dobiti, mora biti dovolj premožna, da ima vsaj trosobno stanovanje in eno sobo opremljeno z računalnikom in pisalno mizo za gospoda, ki ga bo izbrala. In ko sprejema „stranke“ (kandidate), se kandidat pozanima, komu je namenjena opremljena delovna soba, pa mu razloži, da je za “pravega kandidata“. To se pravi, ženska samska, ki je stara trideset let, če ni toliko premožna, da bi imela trosobno stanovanje in eno sobo opremljeno s praznimi omarami, bo težko dobila ustreznega moškega.” IZ VIRA: http://med.over.net/forum5/read.php?160,3417053
To je res.
Kaj pa svetuješ za nadaljevanje zgodbe?[/quote]
Prvo se morata dobro pogovorit pa narest plan. Še prej ji mora pa vstavit svojo sondo notri, da potem vidita ali imata predpogoje za trajnejše partnerstvo.
To je moj prvi praktični primer v obravnavi in to me je presenetilo v nulo.
Dva poročena z otroci se hočeta “spajdašiti”. Ljudje moji dragi, to mi je neverjetno in nikoli v življenju si nisem predstavljal, da je to možno.
To ni res, tega ne verjamem in z užikom bom sledil temi in komentiral bom moja stališča
To je res.
Kaj pa svetuješ za nadaljevanje zgodbe?[/quote]
Prvo se morata dobro pogovorit pa narest plan. Še prej ji mora pa vstavit svojo sondo notri, da potem vidita ali imata predpogoje za trajnejše partnerstvo.[/quote]
Kaj pa misliš, da ne bi bilo dobro vajo eno obdobje ponavljati?
Polnočno samodopisovanje? 😀
Multikeksič, to pa niso samo zelišča iz domačega vrta danes? Kaj si vse zmešal?
Prvo se morata dobro pogovorit pa narest plan. Še prej ji mora pa vstavit svojo sondo notri, da potem vidita ali imata predpogoje za trajnejše partnerstvo.[/quote]
Kaj pa misliš, da ne bi bilo dobro vajo eno obdobje ponavljati?[/quote]
Nedvomno, vsaj kakšno leto, da se oglasita, če bo še interes po skupnem življenju pa se potem naprej dogovarjata in planirata 🙂
popravek: da se UGLASITA…
Mož je skrben, mlad, ambiciozen, včasih morda trmast, preveč razumski in premalo ljubeč. Moški, h kateremu me tudi vleče starejši, duhovno razvit, spontan, a ga ne poznam tako dobro in dolgo. Z menoj bi rad bil skupaj, vse ali nič. Oba sta čudoviti osebi. Zanima me ali se odnos z leti ohladi?
Da, rada bi bila njegova ljubica. Manjka prava prilika, da do tega pride. Med nama je razdalja ampak spet ne tako velika.
Da, rada bi bila njegova ljubica. Manjka prava prilika, da do tega pride. Med nama je razdalja ampak spet ne tako velika.[/quote]
..in pojdi k ljubčku, če ti je to cilj. Ne sprašuj takih neumnosti po forumu. Odločila se boš sama in za to tudi nosila posledice, dobre in slabe.
Forum je zaprt za komentiranje.