Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ljubiti nekoga?

Ljubiti nekoga?

Nič lažjega! To je najlažja opic(ij)a. Včasih so bile za te prilike sindikalni izleti, to so čakali po celo leto, da so si sprostili napetosti:) Veliko otrok dandanes lahko od svojega rojstnega dneva odšteje 9mesecev in se pozanima če je bil kakšen sindikaln tisti čas:) Manjše firme gredo pa ponavadi na službena potovanja, sploh popularni so sejmi oziroma seminarji s prenočitvijo. Pa se potem deli soba, da je manj stroškov, ostalo pa naredi narava. V glavnem, za ljubico bit je pa res simpl, kar povej mu direkt kaj hočeš, pa malo dekolte pokaži, če ne drugega, brez hlačk je pa že predoziranje, se ne bo mogel upreti:) Malo ga rajcaj na uho, besede, ki mu sedejo. Enim se dvigne, če ga hvališ, drugega če ga ponižuješ, vsak ma svoje, to ti dobro veš. Akcija, še prej pa naredi risky management, kaj bo worst case, če boš zanosila. Če te bo dobro poservisiral, ti aktiviral določene kamikalije preko spolnosti, boš itak slej ko prej hotela več a si priznaš al ne. Ljubice biti na dolgi rok so sposobne samo apatične al pa frigidne ženske, ostale slej ko prej jedro notri potegne, ker postane sila 100x močnejša od razuma:)

Pa na delovnih brigadah se je tudi veliko otrok spočelo. Valda vse brez kondoma, ko je zanosila si jo pa poročil, simpl, naravno 🙂

Kulturnež, še ena potrdila?:)

Tak sem jaz. Seveda, vse ali nič. Morda za prvih nekajkrat lahko ljubimca, prijatelja sploh ne, no friendzone policy, kasneje pa vse ali nič. Spoznala ga pa ne boš nikoli do konca, vzemi to v zakup. Normalno da se odnos z leti ohladi. Pa ne sam to, vprašanja zakaj si sploh vzela tega prvega moža, je bil zgolj zaljubljenost, ki je minila in ostala je realnost, katera je bil že prej samo je zaradi zaljubljenost/zadrogiranosti nisi videla. Ali pa je bil le varna izbira, stabilna a sedaj čedalje bolj dolgočasna. Zdi se, da mu še do spolnoti ni preveč, samo časopise bi bral. S tem h kateremu te vleče je pa čisto nasprotje. Pri njem ti ne bo nikoli dolgčas, bala se boš za nezvestobo sicer, boš ti ta mirna v zakonu/partnerstvu:) Čaka te vlak smrti z njim in ostale hladno/tople norčije v zabaviščnem parku, vsega bo dovolj a če se boš naučila prepustiti in uživati, ti bo zelo všeč. Pri tem prvem pa imaš varnost, ki si jo plačala s srečo.

V glavnem na izbiro imaš VARNOST ali SREČO. Izberi.

Shop for security over happiness and we buy it at that price.

Richard Bach

Read more at: http://www.azquotes.com/quote/824517

Ženske, če vas vleče k nekomu kaj več kot le nagon (tudi glava, srce, …), se prepustite, sploh če traja že leta (dlje kot običajna zaljubljenost). Ene ženske rabijo do 15let, da naredijo korak, pa potem vse obžalujejo, da tega niso storile že prej!

Ne čakaj pomladi, ne čakaj na maj

Vse kar ne greješ se ohladi. Pa nekaj iz prakse: v 10-15 letih je konec ogrevanja in je vse okoli veze že LEDENO.

Zato pa: naprej.

Odnos gradiš in traja, da nekam prideš. Vse začeti znova. Sploh pa, ko v partnerstvu ni nič narobe. Se mi dogaja na polno. Pri drugem moškem vidim kot oviro otroka sicer polnoletnega, in pot v neznano. Da pa ti je nekdo všeč se ne da zatreti.

In ti bi sedela na dveh stolih in ti ljubiš dva moška?

Povprašali še njiju. Najprej tvojega, ta drugi pa tako ve zakaj se gre in gleda samo….[sup][/sup]

Oba mi ogromno pomenita.

Neguj to in živi na svoj in sebi primeren način. To pomeni: naprej.

Tebi noben od njiju ne pomeni kaj preveč, samo fuknjena si, pa ne veš kaj hočeš met. Tipična baba pač…

Jaz vem kaj hočem. Oba.

Legalno?

Ne gre tako a ne.
Dragi “Kulturnež” kaj hitro se znajdemo v situaciji, ki smo jo poprej obsojali.

Težko.Bolje 1 + 1
-;)))

Težava je v tem, ker tudi ta drugi hoče biti edini.

Po moji interpretaciji glede ljubezni med m in ž…ne.

Po moji interpretaciji glede ljubezni med m in ž…ne.[/quote]
Dej nam to malo razloži.
Se pravi dokler nisi intimen se ne ljubiš, ga imaš ….zgolj rad?
Kak pa ko si intimen s petimi potem ljubiš vse za vedno?

Pikanoga kako boš vedela kdo je boljši, dokler ne probaš?
Praviš, da sta oba tam tam. Premoženja/udobja imata tudi tam tam oz pač oba vsaj neko osnovno/dolgoročno udobje/varnost?:) Potem ti ostane samo še veliki O kriterij, kdo te pripelje do večjega/daljšega, pozamezno in v seštevku;)

Prvi ima več premoženja, ugleda, veliko mlajši, velik krog ljudi. Drugi pa me energijsko privlači.

Pikanoga aha se pravi te najbolj matra udobje nesprememb+finančna varnost, temu se ženske težko odpovejo ja:) Moraš še orgazme sprobat, če pri prvem gledaš v strop pa razmišljat kdaj boste spet belili, pri drugem pa boš imela odprta usta, delala čudne grimase, se potila in delala trebušnjake od naslade, pa je potem za razmislit, četudi je ta starejši in slabše situiran. Če še nisi sprobala postejlnih kompetenc je morda čas, prej boš težko dala na vago, vagi (tudi) z vagi 🙂

Mislim, da gre bolj za čustva in nežnosti, ki mi jih lahko nudi.
Ali ljubezen mine?

Vse kar ne neguješ mine. Večje vprašanje je ali je sploh bila pri tem prvem? Ali te je pritegnila ambicioznost, ugled, družba, zaljubljenost? Drugače pa, “vse mine vse” https://www.youtube.com/watch?v=-rU3vA2w8GU
No s katerim bi poslušala ta komad, je jasno kajne? Ali pa si prvega prerasla, sploh če si kaj delala na sebi, on pa ne. To mnogi tukaj ne razumejo, da če se partnerja razvijata v različno smer se utegne vse spremeniti. Omenila si duhovno razvitost pri drugem, ta prvi je zgleda bol kmetavzar glede tega, noče slišat. Mislim, pa da že dobro veš v čem se gre. Ne vem pa zakaj te polnoleten otrok moti, hčerka? A ni večji problem, če bi bil/a mlajši/a otrok?

Zelo skopo si napisala Pikanoga, zato jemlji malo z rezervo. Ampak moram dodat še tole. Če imaš pa s prvim tudi ljubezen, ostalo zgleda je komfortno, pa si v tega upam da ne zgolj “duhovnega učitelja” zgolj zaljubljena kot najstnica v očeta oz. njegovo podobo, potem ga pa ne seri. Če gre pa za nekaj več in oh la la, potem pa se ne obotavljaj predolgo, tudi zato, ker če se sedaj ločiš, ko je tip še uspešen, pa ta star te bo lohk še nekajkrat porinil, če je trenutno (dolgo) sam, ga bo vedno težje navadit na skupni lajf, no nekaj v tem stilu no. Vsi odgovori so v tebi;)

Pikanoga, ker si ravno vskočila v mojo temo, si bila z drugim že intimna?
Mimogrede, tudi moj drugi je čustveno in duhovno veliko bolj razvit, kar me blazno
privlači in posledično tudi telesno. Ljubim ga.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close