Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ljubiti nekoga?

Ljubiti nekoga?

Jst sem bil enkrat v življenju zaljubljen in ljubil in bil beta feg. Za razliko od tebe imam urejeno podstrešje, tko da se ne morem kar nekaj usput zaljubljat, sploh pa ne s takim znanjem in izkušnjam. Jst sem realist, ne berem več pravljic o “pravih”, “sanjskih” ženskah, ki so mi usojene ipd. material za v vrtec. Stopnja, ki je ti pomoje ne boš nikoli dosegla.

Ne, intimna nisem bila. S prvim imam tudi ljubezen, le čustveno se je polenil in včasih je težko shajati, ker vedno ima “prav”, zato je tudi ta ljubezen izgubila svoj čar. Zakaj bi me sploh kdo drugi pritegnil? Lahko bi šlo tudi za zaljubljenost v drugega. Podobnost z očetom vidim v prvem.

“Kulturnež”, najbrž si zelo neizkušen v odnosih in racionalen, zato pa ne moreš razumeti, zgolj obsojati. Sem bila enaka. Dokler se ne zgodi tebi…

Ti, Pikanoga si pa hudo zatreskana:))

Midva ne bova nikoli enaka, že ker sva različnega spola. Meni npr izkušnje pridejo prav in se neki naučim iz njih, babe ste pa preveč čustvene, da bi znale tehtno sprejemat odločitve, odreagirat premišljeno, potem pa padate skos na ene in iste fore, ker sledite čustvom namesto razumu.

Midva ne bova nikoli enaka, že ker sva različnega spola. Meni npr izkušnje pridejo prav in se neki naučim iz njih, babe ste pa preveč čustvene, da bi znale tehtno sprejemat odločitve, odreagirat premišljeno, potem pa padate skos na ene in iste fore, ker sledite čustvom namesto razumu.[/quote]

A ti fante si pozabi, kakšne scene si pisau po forumih, ko si bil zavrnjen od ljubljene.
En mal si pobrskaj po glavi, al si pa najdi link in temo, da neb jst poiskala.

Midva ne bova nikoli enaka, že ker sva različnega spola. Meni npr izkušnje pridejo prav in se neki naučim iz njih, babe ste pa preveč čustvene, da bi znale tehtno sprejemat odločitve, odreagirat premišljeno, potem pa padate skos na ene in iste fore, ker sledite čustvom namesto razumu.[/quote]

A ti fante si pozabi, kakšne scene si pisau po forumih, ko si bil zavrnjen od ljubljene.
En mal si pobrskaj po glavi, al si pa najdi link in temo, da neb jst poiskala.[/quote]
Živjo Matjažko 😉

En mal si pobrskaj po glavi, al si pa najdi link in temo, da neb jst poiskala.[/quote]
Živjo Matjažko ;)[/quote]

Kaj pa ima Matjaž K. s tem?

Čuj ti bolnik. Prilepi si tisti link na rit zaradi mene, boli me k**** 🙂

Čuj ti bolnik. Prilepi si tisti link na rit zaradi mene, boli me k**** :

Qurac bolj redko boli. Fajn pa te je bilo čita. Si kot bela torba, kib se takoj zamaže.

Živjo Matjažko ;)[/quote]

Kaj pa ima Matjaž K. s tem?[/quote]

A še imam nekaj las , a ne? 🙂
Čisto dovolj, da vzbudim nezadržno željo MON-ovk, da malo pošpijonirajo za mano ? Upam, da nimaš vez s policijo, potem sem v zosu, ker se lahko dokoplješ ne samo do mojega FB profila, ampak celo do naslova in mi prideš trkat na vrata – vzemi me, noben me noče. 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Sem zelo nežen moški zato se punca zelo rade z menoj poljubljajo .
Vendar se doživel da se je moja punca rajši poljubila z drugim moškim kakor z menoj .

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close